de ce ne lasam?
Raspunsuri - Pagina 3
Carmena spune:
Eu personal insist pe ideea ca Petre Roman a lasat-o pe Mioara nu pentru ca Silvia Chifiriuc era mai frumoasa(desi e normal ca este, doar e mai tanara, mai slaba...) si poate pentru ca are alta atitudine fata de viata, pentru ca probabil, are alte calitati pe care Mioara nu le mai avea sau poate nu le-a avut niciodata, nu neaparat fizice. Acum e adevarat, fereasca Dumnezeu de ce e mai rau, pentru ca daca a trecut penste o boala cum e cancerul de san...bine ca a depasit-o.
Dar in aceasta ordine de idei si referitor la frumusetea interioara ce spuneti de Anca Parghel? A trecut peste un cancer se confrunta acum cu altul iar din punctul meu de vedere este o persoana extraordinara. Are o frumusete si o eleganta de a trai frumos in viata cum mie una, rar mi-a fost dat sa vad...
rory76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Eu personal insist pe ideea ca Petre Roman a lasat-o pe Mioara nu pentru ca Silvia Chifiriuc era mai frumoasa(desi e normal ca este, doar e mai tanara, mai slaba...) si poate pentru ca are alta atitudine fata de viata, pentru ca probabil, are alte calitati pe care Mioara nu le mai avea sau poate nu le-a avut niciodata, nu neaparat fizice. Acum e adevarat, fereasca Dumnezeu de ce e mai rau, pentru ca daca a trecut penste o boala cum e cancerul de san...bine ca a depasit-o. Dar in aceasta ordine de idei si referitor la frumusetea interioara ce spuneti de Anca Parghel? A trecut peste un cancer se confrunta acum cu altul iar din punctul meu de vedere este o persoana extraordinara. Are o frumusete si o eleganta de a trai frumos in viata cum mie una, rar mi-a fost dat sa vad... Carmen cu Stefan si Bogdan |
Anca Parghel are o sete de viata ca ai impresia ca ea niciodata nu va muri! Imi place mult de ea, pentru ca isi vede minusurile, se simte bine cu ea insasi si are putere, chiar daca e mititica! Mi se pare un exemplu de optimism si cred ca daca as fi barbat asa femeie as vrea sa am langa mine! Din partea mea, Carmena
"sky is the limit!"
pepene spune:
Buna! Revin...cu continuarea la ceea ce spuneam mai devreme : daca sotul nu te-a vazut si dinaintea casatoriei altfel decat la 4 ace.
In ce context? In contextul in care cineva spunea mai devreme ca a venit dimineata devreme si a surprins-o de-abia sculata din somn, cu fata umflata, etc.
Eu nu cred ca un iubit/sot sanatos la cap o ia la goana intr-o asemenea situatie. Daca pt. asta o ia la sanatoasa, atunci pierderea lui, oricum!
Asa cum nu cred ca barbatii au asteptari absurde cum in timpul curateniei generale dinaintea Pastelui, o sa fii imbracata in haine mai ponosite, nemachiata, mai cu cearcane, si te imbaiezi de-abia dupa ce ai terminat cu toate in ziua respectiva. Sau, cand avem gripa si febra de 40 grade, nu cred ca gandul ne sta la parfumuri, depilari, si oja de pe unghii. Ce sa faca barbatul, sa plece, ca a avut nesansa sa te vada in pijamaua flausata cu ursuleti roz, si in plus, oroarea ororilor, 3 fire razlete de par pe gamba stanga?
adrianaloy spune:
Hai ma ca nu vorbim aici de cazuri speciale cand suntem bolnave si nu ne arde de nimic sau cand ne trezim dupa o noapte grea- eventual cu machiajul intins pe fata ca ai picat lata de oboseala…Delasarea e atunci cand lenevim weekend de weekend pana la pranz in pijamale(flausate, confortabile), eventual cu un halat pe deasupra si sosete in picioare… cunosc pe cineva care si-a pierdut sotu’ comportandu-se ca o “mamaie” dupa ce s-a casatorit. Se vaita ca ii era frig noaptea si ca urmare dormea in trening, sau dormea cu copilul in alta camera – pusese pe ea cateva kg- nu multe, asa putina burtica si o aripioara- dar din cauza asta nu –i mai placea sa-si arate corpul gol barbatului, ajungand sa i se ofere o data pe saptamana apoi la doua saptamani…cat sa-l tina “acasa”, cica.
Si el saracu’ ii placea de ea asa mai plinutza, nu intelegea de ce ea nu are chef de harjoneala…chiar se gandea ca poate si-a gasit pe altcineva- fiindca la serviciu ea se ducea cu drag, aranjata la fel ca inainte. Doar in casa isi punea feminitatea in cui, nepasandu-i de cum arata si privandu-l pe barbat de cele lumesti….concluzia e ca el a fost intelegator o perioada, chiar cativa ani- dupa care si-a luat lumea in cap. Ea a dat vina pe criza de 40 de ani a barbatului, ca lui ii ardea de sex toata ziua(Doamne, ce fraiera!) si ca ea nu credea ca asta-i ritmul normal intr-o familie, etc…
Cam asta cred ca a fost si problema in cuplul Roman; Petre inca pe val…ea cam plictisita de viata/ obosita sa mai aibe grija de corpul ei / o fi fost si menopauza de vina…
pepene spune:
Adrianaloy, ai perfecta dreptate ca neglijenta se refera la o situatie de durata, nu la o chestiune temporara si relativ izolata.
Dar totusi nu pot sa remarc 2 lucruri:
1. Pai daca ne e frig iarna acasa si stam cu sosete, inseamna ca suntem neglijente? Sunt persoane mai friguroase care chiar stau in sosete. Sau, in casa, nu poti sta intr-un trening decent, curat care sa iti vina bine si cu o culoare care sa te prinda? Sau daca iarna chiar ti-e frig trebuie sa dormi neaparat in lenjerie sexy ( nu exclud anumite evenimente, dar noapte de noapte )?
2. Doamna din exemplul tau a gresit clar. Dar o parte din greseala ei provenea tocmai din nesiguranta si din perceptia ei ca barbatul nu se simte atras de cele cateva kg in plus. Exact aceasta perceptie i-a subminat increderea in sine.
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaloy Hai ma ca nu vorbim aici de cazuri speciale cand suntem bolnave si nu ne arde de nimic sau cand ne trezim dupa o noapte grea- eventual cu machiajul intins pe fata ca ai picat lata de oboseala…Delasarea e atunci cand lenevim weekend de weekend pana la pranz in pijamale(flausate, confortabile), eventual cu un halat pe deasupra si sosete in picioare… cunosc pe cineva care si-a pierdut sotu’ comportandu-se ca o “mamaie” dupa ce s-a casatorit. Se vaita ca ii era frig noaptea si ca urmare dormea in trening, sau dormea cu copilul in alta camera – pusese pe ea cateva kg- nu multe, asa putina burtica si o aripioara- dar din cauza asta nu –i mai placea sa-si arate corpul gol barbatului, ajungand sa i se ofere o data pe saptamana apoi la doua saptamani…cat sa-l tina “acasa”, cica. Si el saracu’ ii placea de ea asa mai plinutza, nu intelegea de ce ea nu are chef de harjoneala…chiar se gandea ca poate si-a gasit pe altcineva- fiindca la serviciu ea se ducea cu drag, aranjata la fel ca inainte. Doar in casa isi punea feminitatea in cui, nepasandu-i de cum arata si privandu-l pe barbat de cele lumesti….concluzia e ca el a fost intelegator o perioada, chiar cativa ani- dupa care si-a luat lumea in cap. Ea a dat vina pe criza de 40 de ani a barbatului, ca lui ii ardea de sex toata ziua(Doamne, ce fraiera!) si ca ea nu credea ca asta-i ritmul normal intr-o familie, etc… Cam asta cred ca a fost si problema in cuplul Roman; Petre inca pe val…ea cam plictisita de viata/ obosita sa mai aibe grija de corpul ei / o fi fost si menopauza de vina… Adriana, mama de baieti: Andrei(30.11.05) si Mihai(3.08.00) |
Cu parere de rau, dar nu pot fi de acord ca a lasat-o pentru ca purta pijama flausata...denota un sot incredibil de superficial daca nu poti vedea dincolo de pijama...in fine, eu ma inscriu la femeile alea de ies in pijamale afara sa cumpere un ziar.
Daca ar fi valabila chestia asta sa ne gindim ca si Jennifer Aniston a fost lasata...idem alte femei traznet de frumoase, slabe, aranjate (doamne, ce urasc cuvintul "aranjat")...astea sint pretexte slabe dar care vad ca inca prind...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
danitin spune:
Cred ca exista si chestii mai grave decat o pijama lalaie sau trei fire de par pe gamba. Cum ar fi:
- sa nu te speli/dus pentru ca nu ai timp (ca te-ai trezit in ultimul moment) sau ca e cam frig in baie
- sa ai unghiile data cu oja (eventual inchisa la culoare) ciobita zdravan si veche de o saptamana
- sa nu te epilezi cu saptamanile
- sa-ti lasi "mustacioara" sa creasca in voie
- sa nu te demachezi seara si sa apari dimineata cu frumusete de rimel bine intins in jurul ochilor
- sa dai cu un strat de fard peste fata nedemachiata incercand sa retusezi dezastruos evidenta
- sa ai lenjeria intima dubioasa, si nu ma refer strict la faptul ca ar fi murdara (culmea ororii!!!), ci decolorata in masina de spalat, cu elasticele moi sau fire duse
- sa nu te speli pe cap la timp, sa ai parul imbacsit sau sa-l usuci intr-o asemenea viteza incat sa arate ca o matura
- sa ai hainele de casa imbacsite cu miros de bucatarie
- sa ai calcaiele si coatele crapate
Vorbesc serios, stiu destul de multe "cucoane" care cad cel putin intr-un astfel de pacat ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
adrianaloy spune:
...hai sa nu generalizam cu pijamaua si cu treningul- si eu port pantaloni de trening in casa dar nu pe principul: lasa sa fiu cat mai imbracata sa dezarmez barbatul daca are vreo idee necurata...si am si pantaloni flausati cu Winnie The Pooh! is friguroasa rau noaptea dar mai bine pun o pilota mai groasa/aprind focul decat sa renunt la camasutza mini sau "nudul gol".
E o alegere personala bineinteles!
N-am presupus nimic despre Jenifer Aniston...Mihaela Radulescu si alte frumuseti divortate...acolo-s chestii mai profunde
adrianaloy spune:
Danitin,
ai pus punctul pe I.
bine enumerate toate "efectele personale" pe care le ascundem pe sub treninguri, pijamale sau halate.
Sa avem grija de noi! Vine weekendul asa ca hai sa facem ceva dragut pentru noi sa vedeti ce bine si increzatoare ne simtim dupa. Am azi in program spalat par, intins, pensat, cremuiala,pedichiura apoi imi voi pregati un platou cu fructe...pana apare Clooney al meu... Numai bine!
adrianaloy spune:
Chiar ma intrebam cu arata Mioara Roman in tinerete:
http://www.evz.ro/imagemanager/images/2008/aiunie/22/08rompres_713531.jpg
destula de dragutza, nu-i asa?