Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

cine ma trece si pe mine la listuta???????????
DN 14.06.1981
UM 05.07.2008
DPN 11.04.2009
diana11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

cred ca toate stam cu sufletul la gura sa aflam ce e. dar va spun eu pentru cele care nasc in aprilie..........o sa avem iepuraaaaaaaaaasi de paste, cei mai frumosi si cei mai cuminti si cei mai dlagalasi din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

petran - toate la timpul lor.

am vrut sa le transmit un mesaj si fetelor care ishi tot fac ganduri negre: calmatzi-va si bucurati-va de sarcina. aveti grija de voi, nu faceti excese si totul o sa fie bine. nu ajutam cu nimic sarcina daca ne stresam ba chiar putem sa ne facem rau singure. trebuie sa ne pregatim sa fim mame in curand si sunt convinsa ca nici una dintre noi nu vrea sa fie o mamica crizata si stresata. o sa ne para rau mai tarziu, pentru ca saptamanile trec si fiecare dintre ele este unica, daca ne concentram pe ce ar putea sa mearga rau o sa treca o buna parte din sarcina fara ca noi sa simtzim cu adevarat bucuria de a avea un bb in burtik care creshte in fiecare zi.

13+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

dyana:D eu nu vreau un "iepulas dlagalas" eu vreau un copilutz razgaiat, cu personalitate.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

lysbeth...asa ziceam si eu..si cateodata....nu mai stiu ce sa ma fac cu atata personalitate:))ma minunez pe zi ce trece de cate-i trec prin capul ala mic

Bogdana
13+

Mergi la inceput

Bogdana:D decat un copilas cumintel care nu deschide gura nici dak il rogi frumos prefer o zgatie careia sa nu-i taca gurita o secunda. Am o zgatie din asta de 10 ani si crede-ma ca a facut la prostii de nu le mai tin minte. In schimb sunt sigura ca se va descurca in final in orice situatie si ca intotdeauna o va duce capul.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

da..ai dreptate, emreu mi-am spus ca as innebuni dc as avea un copil linistit, mai ales ca eu nu stiu ce e aia sa stai locului..nici acum ca sunt insarcinata...insa ma gandesc uneori cum va fi cu 3 ca el?ne deschidem gradinita

Bogdana
13+

Mergi la inceput

eu zic asa: la voi va fi mult mai simplu pt ca o sa ai copilasi de varste apropiate. Sotiorul meu mai are 3 surori si toti au varste apropiate. cand erau mici se luau unii cu altii si ii lasau pe parinti mai linishtiti

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina_27 - vezi ca te felicita si iti ureaza de bine lumea pe la paciente optimiste ale lui dr. t

13+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

mai fetelor cred ca toate suntem nerabdatoare sa aflam sexul...la mine la 13 saptamani fara o zi nu s-a vazut. a zis dr ca tre sa se chinuie f mult si nici nu e sigur asa ca mai astept.

cu dublu test si triplu test nu stiti nici voi mai multe?adica daca afli ceva rau poti remedia sau tre sa faci intrerupere de sarcina?

pup burticile!

silvi 13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput