Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
zsuzsu spune:
am intzeles-si ai dreptate
poate de aia nu vrea sa ramana cine stie
dar sper ca de luni sa fie mai bine ca mai vine o educatoare pe care o cunosc si care e f dragutza
sper ca o sa fie mai bine un pic
12+ si de Daniel(05.03.2006)
bb 2
elilov3 spune:
neata fetele
MAria k Doamne ajuta asa sa fie sa nu se mai repete ce a fost la Pavel ca mor de inima acolo......scoate biciul ca numai pot de emotii..
Eco morfofetala este o ecografie 2D chiar daca se face pe un ecograf 4D se comuta imaginea pe 2D /3D si se masoara tot: dimensiuni oase, organe interne. Tot tot tot. Dureaza intre 40-50 de minute. Este ecografia care iti spune cat de sanatos si de perfect este bebe
32+Dimitrie
bubulina1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_27 Neata burtici! Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco! Am schimbat si noi semnatura azi. M-am cam panicat si eu.....ieri nu mi-a fost greata deloc si azi vad ca sunt la fel de bine....sanii sunt tari si durerosi, ceea ce ma mai linisteste...oare se intampla ceva ca mi-au fugit greturile asa brusc??? Alina 9+ Alina, eu am avut greturi cateva zile si apoi am inceput sa am numai arsuri. Cu toate astea, bb e foarte bine. Asa ca eu zic sa nu iti faci griji. |
Bubulina
Speranta moare ultima!
aris26 spune:
ce fac fetele?
am fost si noi la eco si totul e perfect. dar nu stim inca daca e baiat sau fata. trebuie sa mai avem un pic de rabdare, inca 2 saptamani. of, ma macina curiozitatea.
13+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
dyana27 spune:
saptamana viitoare mergem si noi la eco de 12 saptamani. sper sa fie totul bine, am ceva emotii pentru ca am vazut ca majoritatea fetelor cu probleme le-au descoperit la eco de 12. o sa fac si dublul test, acum caut unde mi-ar fi mai la indemana. fetele din bucuresti, voi pe unde ati facut dublul test? eu la eco merg la dr Parviz de la municipal cu care ma inteleg extraordinar si am mare incredere, dar la capitolul analize........nu am idee in care clinica sa am incredere. astept sfaturi
diana11+
lysbeth spune:
si pe mine ma macina curiozitatea, dar la 11 saptamani in cate o sa fiu luni n-am nicio sansa
si ce e mai rau: n-a trecut decat un sfert din timp si deja m-am plicti. Pana cand vine bb ma urc pe pereti:D
10+
millie spune:
Alina,depinde de la organism la organism cu greturile.Stiu gravide care nu au avut deloc greturi toata perioada sarcinii,nu cred ca e motiv de ingrijorare si nu cred ca e lege ca pe toate sa ne tina la fel.
petrean spune:
aris ai fost la 3d?si nua vazut?deci slabe sanse si la mine sa vada deseara:((
zsuzsu mersi de urari..sper sa fie totul ok..si cine stie poate vin cu vreo fetita
13+ de Andrei-Luca 15.12.2006
Bogdana
13+
aris26 spune:
acum nu stiu ce sa zic, poate voi aveti mai mult noroc. cred ca a fost chiar o ecografie 4d. nu prea ma pricep dar asa scrie pe marginea fotografiei. eu oricum am senzatia ca doctorul meu nu a vrut sa imi dea nci o informatie referitoare la sex, mi-a zis ca se vede sigur si clar dupa 14 saptamani. probabil nu a vrut sa imi zica ceva greshit. e un perfectionist ci nu cred ca orgoliul lui ar permite sa faca o greasheala. pana la urma m-am linishtit singura si am zis mai bine asa decat sa imi zica una acuma si dupa aia sa se razgandeasca
13+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
petrean spune:
eu acum m-am uitat in carnetelul in care-mi scria la Andrei..la 17 sapt fara cateva zile s-a vazut la 2d sexul foarte clar. Poate am noroc..cine stie?daca nu, mai astept o luna
Bogdana
13+