Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Iarasi am o nelamurire, ca despre dublu si triplu test v-am innebunit si pana la urma le-am facut pe ambele ca sa nu mai tot dau cu presupusul

Acum vreau sa ma lamuriti cum e cu ecografia morfo fetala?
la cate saptamani se face ?
eu merg la Timisoara peste 2 sapt deci o sa fiu in sapt 18/19 si vreau eco 4 D care este echivalent cu ecografia morfo fetala ?

16+

Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata fetelor
noi suntem bine, cu un pic de plans- feciorul nu a vrut sa ramana la gradi si a tras un plans de numa- dar tot l-am lasat acolo sa nu se obisnuiasca ca plange si apoi nu mai merge
petrean bafta deseara la doctor sa vii cu vesti bune si poate si cu niste caruciori- dai tu tonul la fete?
pe toate si o zi buna va doresc la toate

12+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

@zsuzsu, un singur lucru sa nu uiti sa faci cu ficiorul: sa-l intrebi cum e doamna educatoare. Si asta zilnic. Mai ales dak va continua sa planga si dupa primele 3 saptamani. In general 3 saptamani reprezinta perioada maxima de acomodare la copii.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Scuze, mesajul meu s-a pierdut pe drum si mi-e greu sa il rescriu la fel de lung.

Bref: morfo-fetala (de trim. II) e pe la 20 de sapt., nu stiu daca si mai devreme. Eu m-am programat in oct., cand o sa fiu in 21 si jumatate.

si scuze

15+

Monik

Mergi la inceput

lysbeth de cxe crezi ca asta ar ajuta?
o sa il intreb zilnic, dar sunt curioasa?

in rest il intreb cum a fost daca s-a jucat, daca a dormit, a mancat?
la toate imi raspunde, il intreb daca mai merge si maine si zice ca da , dar azi a inceput sa planga deja cand am oprit cu masina in fata gradi

bb 2

Mergi la inceput

sper sincer sa dureze doar 3 saptamani si apoi sa-i placa
de fapt cred ca si acum ii place doar ca ii e greu cu despartirea de mine
asa a fost si acu un juma de an cand l-am lasat zilnic la mama mea ca eu trebuia sa ma intorc la munca
si o luna a tot plans dimineata ca nu vrea la buni, dar apoi s-a obisnuit

bb 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare burtici!

vorbeati de oboseala. pai si eu obosesc destul de repede si nu pot sa car plase dar dr. mi-a spus ca este normal.

cand am fost la eco dr. m-a intrebat daca vreau sa fac dublu sau triplu test. am tot citit pe net despre aceste teste si ce-am inteles eu este ca indiferent de rezultat nu se poate face nimic, adica daca rezultatul e prost nu se poate face decat intrerupare de sarcina. voi stiti la fel?

eu am 25 de ani si oricum mi-a spus ca nu e obligatoriu sa le fac dar pe mine ma intereseaza daca e asa cum am inteles eu mai sus. ptr ca daca e asa si nu se poate face nimic eu nu le fac ptr ca sunt impotriva intreruperii de sarcina.
daca n-am inteles eu corect ca vog sa ma lamuriti!

silvi 13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Am inteles ca dublu si triplu test nu sunt niste teste exacte. Sunt niste valori, care daca iasa mai mici decat ar fi normal, atunci ar trebui facute alte teste prin care sa se vada daca sunt probleme cu bebe. Eu am hotarat sa nu le fac, eu zic ca la eco se vede cel mai bine daca bebe este ok.

14

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

@zsuzsu, iti zic sa il intrebi pt ca eu am avut surpriza sa dau peste o idioata de educatoare care tipa la ei si ii punea sa stea cu mainile la spate in tacere cu orele. In general e bine sa ii intrebi camd despre tot ce se poate in primele saptamani de gradi. In timp se vor obisnui sa vina singuri sa dea raportul despre ce au facut la gradi/scoala si vei avea mai putine sanse sa apara surprize

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Neata burtici!

Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco!

Am schimbat si noi semnatura azi.
M-am cam panicat si eu.....ieri nu mi-a fost greata deloc si azi vad ca sunt la fel de bine....sanii sunt tari si durerosi, ceea ce ma mai linisteste...oare se intampla ceva ca mi-au fugit greturile asa brusc???

Alina 9+

Mergi la inceput