Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
'Neata fetele !!!
Aseara am fost la eco, totul e ok , nu s-a vazut inca ce e dar merg la un 4D peste 2 sapatamani si atunci sper ca se va vedea.
In legatura cu oboseala si eu ma confrunt cu aceasta problema, eu si merg ff mult pe jos zilnic, stau la etajul 4 si inainte nu aveam nici o problema cu urcatul si coboratul, acum de abia respir ...
16+
Aalina spune:
Buna dimineata fetelor.
Bun venit celor noi.
Novus felicitari pentru intalnire.
Vorbeati de sani, cam de prin saptamana 10 si la mine au incetat sa mai doara asa ca nu va mai stresati. Stiu ca e greu si va repet voua ca sa ma aud si eu. Dar vom ajunge noi cu bine la final.
Ma dispera vremea asta...
16+ cu
novus spune:
Iarasi am o nelamurire, ca despre dublu si triplu test v-am innebunit si pana la urma le-am facut pe ambele ca sa nu mai tot dau cu presupusul
Acum vreau sa ma lamuriti cum e cu ecografia morfo fetala?
la cate saptamani se face ?
eu merg la Timisoara peste 2 sapt deci o sa fiu in sapt 18/19 si vreau eco 4 D care este echivalent cu ecografia morfo fetala ?
16+
plici plici spune:
neata fetele...
sunt un robinet de muci..nu se mai opresc, nu stiu ce sa mai fac...am incercat cu de toate, cu inhalatii ...cu tot ce aveam voie...ioc...
azi am intrat si eu oficial in 16+ ...am mai pus niste poze recente cu micul balonas pe care il detin :)
va pup pe toate cu drag, va citesc, dar scriu mai greu pt ca ma scurg toata
maria, am eu salvate niste documente electronic mai mult pt dupa nastere...o sa le pun pe adresa aceea de yahoo poate folosesc cuiva...sunt despre ingrijirea bebelusilor in primii ani ceva asa...nu le-am citit nici eu inca...
am vazut carucioare noi felicitari!!!!!!!
16+
plici plici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Iarasi am o nelamurire, ca despre dublu si triplu test v-am innebunit si pana la urma le-am facut pe ambele ca sa nu mai tot dau cu presupusul Acum vreau sa ma lamuriti cum e cu ecografia morfo fetala? la cate saptamani se face ? eu merg la Timisoara peste 2 sapt deci o sa fiu in sapt 18/19 si vreau eco 4 D care este echivalent cu ecografia morfo fetala ? 16+ |
eu am facut prima morfo la 12saptamani, aia de trim I...mai mult nu stiu sa-ti zic pt ca inca nu m-a programat la aia de trim II...poate stiu fetele mai multe
16+
lysbeth spune:
neata fetelor
despre fisa de gravida: am fost aseara la mediculd e familie. De fapt nu am fost eu a fost sotiorul meu si a vorbit cu el. So: a facut rost de toate analizele pe care le-am facut pana acumd e cand am ramas cu bb. Pe astea trebuie sa le xeroxez si sa le duc inapoi la medicul de familie. Cu analizele in original trebuie sa ajung la medicul ginecolog care imi va intocmi fisa de gravida udne va atasa toate analizele /ecografiile facute pana acum precum si cele ulterioare.
Treaba asta se va intampla luni. Sper:D. Revin cu detalii...
In alta ordine de idei: a devenit cineva obsedata de curatenie? Eu da:-s Acu trei zile mi s-a pus pata pe fierul de calcat ca nu calca suficient de bine si m-am sa-mi cumpar altul:-s. In plus mi-am spalat toate covoarele si toate hainele din casa chit ca aveau nevoie au ba. Oare cand o sa zic suficient?
10+
millie spune:
Neata!Plici nu ti-a mai trecut raceala,ai mami grija.Novus ti-as raspunde cu mare placere dar nici eu nu stiu si eu merg peste 2 saptamani la Timisoara la consult,tu la ce doctor mergi?Iysbeth eu nu sunt asa de harnica,noaptea nu dorm stau de paza si ziua abia ami revin abia daca mai am chef sa fac de mancare si daca nu ar fi si lucru asta ce bine ar fi
petrean spune:
Neatza fetele
eu deseara am programare la dr..de abia astept sa-mi vad comorile. Poate reuseste dr sa vada si ce sunt si vin cu vreo fetita
Bogdana
13+
dyana27 spune:
neata fetele. multi pupici la bebei
novus- eco morfofetala se face intre saptamanile 21-23 si este cea mai importanta ecografie- masoara absolut tot la bebita. trebuie sa vezi cum e cu programarile-in bucuresti e o totala nebunie-ne facem programarile la morfofetala in clipa in care aflam ca suntem gravide daca vrem sa prindem medicii cei mai buni cu cele mai bune echografe. eu mi-am facut programarea in august pentru 1 decembrie- si erau ajunsi cu programarile pana la 3 zile inainte. sper ca la voi e mai siplu cu toata nebunia asta de umblat dupa doctori, stat la cozi la ecograf...... dar ce sa zicem -si rasplata e minunata cand il vezi cum se zbantuie el acolo la 2 centimetri.
diana11+
bubulina1 spune:
Neata tuturor. Am fost si noi ieri la eco, sunt foarte fericita caci bb este mai mare cu o saptamana si o zi. Eu aveam normal 9 sapt si 3 zile iar el are acum 10 sapt si 4 zile.
Fetelor care ati fost la Iosup, cand trebuie sa sun pentru programare? Dimineata, seara, intr-o anumita zi? La CMU nu am mai gasit nimik liber pana in noiembrie...
Bubulina
Speranta moare ultima!