Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
madymar spune:
da iza bine spui,cred ca grijile de acum e nimic in comparatie cu acelea de dupa ce vine bebe mai ales in primele luni
o intrebare fetelor,noi mergem maine la nenea dr sa facem eco si apoi la triplu test, dar spuneti-mi am voie sa mananc inainte de acea analiza de sange? ca de obicei nu mancam inainte sa imi fac o analiza de sange,dar maine ca fac 2ore pana la dr cred ca lesin
15+
Monnvas spune:
Creata - nu imi dau seama exact la ce fisa te referi. Mie mi-a completat dr. mea o fisa la control in care trecea rezultatele masuratorilor de la eco. Altceva nu am. Cat despre bitest, eu l-am facut fiindca am vrut. Am fost la Medlife in sapt. 13 + si mi-a facut eco mai intai transvaginala, a masurat o multime de particele din bb, i-am ascultata inima, mi-a masurat colul etc. A durat mai mult decat o eco obisnuita. Apoi a incercat sa imi arate cum se vede in 4D, asta cu eco abdominala, dar bb statea cu funduletul in sus si nu vedeam nimic. Dupa chestia asta am fost cu ecografia la recoltare de sange, mi-a luat o eprubeta si am lasat eco pentru interpretare. Bitestul e o analiza care masoara nivelul a 2 hormoni si, combinat cu screeningul (ecografia aia mai lunga), depisteaza eventuale boli genetice si anomalii cromozomiale. La mine, slava Domnului, au iesit Low toate, ma mai gandesc daca fac si triplul saptamana viitoare. Nici eu nu sunt in grupa de risc, iar daca la dublu am iesit OK...
Sarcina usoara!
15+
Monik
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madymar da iza bine spui,cred ca grijile de acum e nimic in comparatie cu acelea de dupa ce vine bebe mai ales in primele luni o intrebare fetelor,noi mergem maine la nenea dr sa facem eco si apoi la triplu test, dar spuneti-mi am voie sa mananc inainte de acea analiza de sange? ca de obicei nu mancam inainte sa imi fac o analiza de sange,dar maine ca fac 2ore pana la dr cred ca lesin 15+ |
Eu am facut bitestul pe la 8 seara. Deci mancasem si bausem fara restrictii. Nu cred ca la triplu e diferit.
Monik
elilov3 spune:
ziua buna fetele
baby09 imi pare rau iubita, sa nu te dezamagesti Dumnezeu are un plan pentru fiecare..sigur va veni un puiut si la tine
simina uff draga noastra prin ce trebuie tu sa treci...sa te gandesti ca poate asa a fost sa fie...fiti tari vorbiti unul cu altul..durerea trece mai repede in 2 iti dorec sanatate si putere pe mai departe
felicitari tuturor ce au venit cu vesti bune de la echo
bun venit noilor gravidutze
eu maine merg la echo..am niste emotii este varsta apropiada de cea la care s-au vazut problemele la primul bb...uff e greu zau fetelor, e tare greu sa faci copii..cine zice ca e usor nu stie ce inseamna zbaterea unora dintre noi
va doresc sanatate si numai bine
31+Dimitrie
Maria_K spune:
citat din mesajul lui rodica2008.Eu sunt putin cam ingrijorata,parca nu ma mai dor sanii asa de tare ca inainte si nici nu mai sunt asa de tari,dar greturile le am in continuare,stiti ceva este normal,voi ati patit la fel? +9 Rodica |
eu zic sa incerci sa stai linistita si sa nu te mai gandesti la prostii. tot cam pe la 9 sapt daca bine imi aduc aminte am sesizat si eu asta. treceau cateva zile fara sa ma mai doara, apoi iar revenea si tot asa pana prin sapt 12-13 cand aproape nu mai dor deloc. important e sa nu se "desumfle".acum la aproape 17 sapt nu ma mai dor ca si atunci dar imi sunt de 1000 de ori mai sensibile la atungere, ma mananca sfarcurile etc.
Maria 16+
vine bb!
Pozele noastre
Maria_K spune:
Elilov iubita mea gandeste-te doar la ce e bine. sunt sigura ca asa va fi. bb tau e sanatos si perfect
iti tinem pumnii si ne rugam toate pt tine
Maria 16+
vine bb!
Pozele noastre
doranna spune:
buna!
doua saptamani n-am putut sa intru pe forum si... surpriza!! am gasit zeci de pagini, unele cu vesti bune , altele cu vesti ingrozitoare . sper sa fim unite si sa ne tinem (virtual) de mana pana la intalnirea mult asteptata cu bebeii.
saptamana viitoare si noi mergem la echo+bitest; pana acum toate bune, ma lupt in continuare cu greturi . doctorul mi-a spus ca atata timp cat greturile exista, bebe se dezvolta normal si totul e in regula (parca a mai scris cineva treaba asta)
as vrea sa va intreb daca ati inceput sa obositi mai repede ca inainte... eu stau la etajul 2 si urc pe scari, iar cand ajung in casa, respir destul de greu (nu foarte greu, doar 'mai' greu). o sa discut si cu doctorul meu, dar eram curioasa daca a mai observat cineva o astfel de schimbare
doranna
11
Monnvas spune:
citat din mesajul lui doranna buna! doua saptamani n-am putut sa intru pe forum si... surpriza!! am gasit zeci de pagini, unele cu vesti bune , altele cu vesti ingrozitoare . sper sa fim unite si sa ne tinem (virtual) de mana pana la intalnirea mult asteptata cu bebeii. saptamana viitoare si noi mergem la echo+bitest; pana acum toate bune, ma lupt in continuare cu greturi . doctorul mi-a spus ca atata timp cat greturile exista, bebe se dezvolta normal si totul e in regula (parca a mai scris cineva treaba asta) as vrea sa va intreb daca ati inceput sa obositi mai repede ca inainte... eu stau la etajul 2 si urc pe scari, iar cand ajung in casa, respir destul de greu (nu foarte greu, doar 'mai' greu). o sa discut si cu doctorul meu, dar eram curioasa daca a mai observat cineva o astfel de schimbare doranna 11 |
O, daaaa... si eu obosesc mai repede... ca sa nu mai zic ca nu pot sa imi mai fac singura cumparaturile si asta ma frustreaza teribil... Mai mult de 2-3 kile nu pot sa car, simt ca ma apasa si ma oboseste, asa ca una-doua tre' sa ma matzai la barbatu-meu sa cumpere si aia si ailalta (saracu', nici nu stie prea bine care la ce raion se gaseste, ha ha)
Rodica, nici pe mine nu ma mai dor sanii. De fapt, cred ca m-au durut max. 1 sapt. Nici nu sunt sensibili la atingere, nu sunt tari intotdeaua (de ex. mi se pare ca dupa dus sunt mai pufosi, ma rog, cat de pusfosi pot fi la dimensiunile mele tip "piept de pui"), asa ca nu cred ca sanii sunt cel mai important semn. Greturi nu mai am, numai oboseala si balonare destul de frecventa, asa ca deseori ma intreb daca chiar sunt gravida. Noroc ca se iteste burtica sa-mi aminteasca... Asa ca nu te ingrijora
pentru toate mamicile si puiutii lor!
15+
Monik
anamariame spune:
Offf, Simina, am citit de aseara mesajul tau foarte trist, insa nu am gasit cuvinte potrivite sa iti scriu cateva randuri. Nu le am nici acum, ma doare sufletul cand ma gandesc la ce ti se intampla, iti doresc forta sa treci cu bine peste greul asta din viata ta. Fii tare Iuca, felicitari pentru cele doua inimioare. Bucuria ta trebuie sa fie dubla!Rodica, din pacate nu te pot ajuta cu niciun sfat, pentru ca nu am habar daca sunt justificate sau nu perioadele astea in care nu te dor sanii. Ce pot insa sa iti spun este ca si mie imi trece uneori durerea, pentru o zi-doua, dar apoi revine.Dorana, si eu respir mai greu ca inainte, nu doar la efort, ci si chiar cand vorbesc mai repede si eventual fara sa respir. Ma uimeste putin senzatia asta, dar cred ca o sa ma obisnuiesc cu ea. Oricum, o sa intreb si eu dr daca nu cumva e cam devreme.Ana-Maria 8+
madymar spune:
monnvas multumesc pentru raspuns
doranna eu stau la et 4 si este un chin cand ajung seara acasa de la servici si cand ajung in casa ma asez si respir parca as fi alergat nu stiu cati metri
15+