Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

rodica, nu prea stiu cum sa te ajut dar cred ca ar trebui sa stai linistita si sa nu te stresezi. eu de ex am avut dureri de sani doar usoare si doar dupa saptamana 10. dr mi-a spus ca atata timp cat nu am sangerare sau durere care persista sau e puternica sa stau linistita.
in schimb m-am luptat cu starile de voma, greata si ameteli pana acum...


silvi 13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Rodica - iti inteleg teama pentru ca si eu am pierdut acum cateva luni o sarcina. Nu stiu ce sa iti raspund pentru ca data trecuta cand mi s-a oprit in evolutie, singurul meu simptom erau sanii tari. In ziua in care s-a oprit, sanii mi s-au inmuiat. Dar repet........eu nu aveam greturi,greturi care la tine certifica faptul ca, dupa parerea mea, nu s-a intamplat nimic rau cu bebe.
In concluzie, sfatul meu e sa nu te ingrijorezi atat timp cat ai greturi. Asta e un semn foarte bun. Daca totusi persista temerile tale, du-te repede la orice dr, la o ecografie, ca sa te convingi ca totul e bine.......


Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

buna fetele. dupa un lung drum intre mamici aspirante am ajuns in sfarsit in odisee. felicitari viitoarelor mamici, iar celor care au pierdut ingerasul lor le sunt aproape si promit sa ma rog si pentru ele- trebuie sa mergeti cu incredere inainte pentru ca noi va suntem aproape.
va rog sa ma treceti si pe mine la listuta
DN 14.06.1981
UM 05.07.2008- asta calculata asa de mine, dupa ovulatie, pentru ca eram intr-un haos total cu CM
DPN 11.04.2008
mi-a fost frica pana acum sa ma inscriu, nu stiu de ce, dar cand am vazut atatea probleme in jur ma speriasem. noi ne-am dorit tare mult bebita si s-a lasat asteptat un an jumate, incat acum parca nu-mi vine sa cred. avem 11 saptamani, deja 3 ecografii si o toooooona de analize_o sa raman fara sange in ritmul asta, dar pentru bebita facem orice. din fericire sunt o norocoasa, nu am avut decat o saptamana rea de greturi, sangerare nu chiar, usoare pete-oricum suntem pe tratament cu duphaston.
va pup pe toate si abia astept sa vorbesc cu voi in fiecare zi
diana11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cr3@t@ spune:

am si eu o nelamurire cum se numeste fisa aceea de gravida pe care trebuie sa o completezi,pt ca doctora mi-a s sa fac rost de ea si sa o completez de la o clinica particulara dr luca si nu stiu cum se numeste ca sa o pot lua....sunt la inceput de sarcina adica 10 saptamani si mia sp ca la urmatorul control sa o am ...sper sa ma puteti ajuta..va multumesc a si inca ceva in legatura cu analiza dublu test care treb sa o fac ,,,am ecografie si analize....ecografia de care tip imi va face? si analizele de care vor fi,analize de sange sau ...la voi cum sa facut aceasta analiza...va multumesc
va rog mult de tot raspundeti-mi ..ca sa stiu cum sa ma descurc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

@rodica, nici eu nu mai am sanii lafel de durerosi ca pana acum. Sunt inca mari (am trecut de la cupa B la D, btw ma simt ca un star porno ) dar nu ma mai dor atat de tare

pt creata: fisa de gravida ti-o face medicul ginecolog cred sau medicul de familie. Azi o sa trec pe la medicul meu de familie si chiar o sa il intreb. In alta ordine de idei nu shtiu de ce s-ar recomanda dublu test la o fata de 21 de ani:| In general e recomandat fetelor peste 30 si devine obligatoriu pt cele peste 35. Oricum dublu test presupune analize de sange facute in aceeasi zi cu ecografia

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

rodica nu te speria. si mie mi-au incetat durerile de sani prin saptamana 9, iar bebita era foarte bine. e normal, este un ciclu de hormoni care-si fac si ei de cap. stiu prin ce treci, eu cand nu am mai avut greturi ma speriasem ca naiba- evident doctorul zicea ca sunt nebuna, ca ar trebui sa ma bucur foarte tare. cred ca spaimele astea le avem toate si de aia suntem aici sa ne ajutam si sa ne mai calmam una pe cealalta. eu toto citeam pe forum sa vad celelalte maici terc prin asa ceva........... si surpriza, tot ceea ce ma speria pe mine era absolut normal.
si eu am o super spaima pentru ca urmeaza eco de 12 sapt si dublul test si oricat de tare ai fi stai cu o neliniste in suflet. daca ar fi dupa mine as face eco zilnic sa-l vad eu pe bibiloi ca este bine, dar satea sunt grijile de mamica-si nu inceteaza niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

dyana - bine ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos !


Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cr3@t@ spune:

lysbeth
am avut de facut analize normale de gravida + toxoplasma,listeria,cmv,herpes,rubeola si mai am dublu testul de facut...si sunt la prima sarcina,habar nu am de ce mi-a dat sa o fac ,dar mi-a dat-o ,oricum m-au costat fff mult si mai am de dat inca 2 milioane aproape pt dublu test,si multumesc ca te vei interesa daca e imi trimiti un PM iti multumesc...si la ecografie cam la ce sa ma astept, va fi una mai amanuntita sau normala ca oricare ecografie...ca sa stiu ,daca nu isi da interesul medicul respectiv,(sa vada ca nu sunt afona :))) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

va multumesc mult fetelor pt sfaturi,am fost la doctor si totul este ok,bebe s-a miscat si l-am vazut,este un sentiment minunat!La 12 saptamani merg sa fac ecografia "bitestul" in ce consta aceasta eco...?Ma speriasem rau de tot dar a fost o alarma falsa.A si mai mi-a spus doctorul ca in apropierea sacului gestational mai este un nodul,care zice el ca nu crede ca imi va influenta negativ sarcina,voi v-ati confruntat cu asa ceva?Nodulul acesta are aproape aceasi dimensiune cu sacul gestational,iar doctorul mi-a spus ca acest nodul nu va mai creste ca va ramane la aceeasi dimensine.Va pup pe toate si ma rog sa ajungem cu toatele la termen sa nastem bebei sanatosi!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Bitestul e insotit de o echo tranvaginala unde il masoara pe bebe si iti scrie diversi parametrii (pe care ti-i si explica, daca ai noroc, eu inca sunt supi pe tanti aia ca nu mi-a explicat nimic) si apoi iti ia sange. Am mai completat si o fisa cu diverse date:fumator, sarcini etc.
mai fetelor cre ca asa suntem noi, pline de griji.Nu e zi in care sa nu gasesc si eu un motiv de ingrijorare, cre' ca dau in paranoia . De dimi cand am pus utrogestanul am avut ceva ca o scurgere apoasa si sa vezi 1000 de griji si iar stat in pat. Cre' ca asa e meseria de mama, de acum o sa ne tooot ingrijoram .

16+

Mergi la inceput