Puiuti de Randunici 2008!! (97)
Raspunsuri - Pagina 17
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam aaaaa, si pentru ca suntem deja in 18, LA MULTI ANI pentru puiutii nascuti intr-o zi de 18: Diana de Cleme, Stefan de Bubu (stia ea de ce face sarmale ![]() ![]() ![]() Liana, mami de Teo (27.03.2008) |
pe Vladutzul meu

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
LMA Vladutu!
Multumim Liana! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
mimoooo

....stiam eu ca imi moare neuronu' , da tocmai acu'? 

LA MULTI ANI VLADUTU,
sa fii sanatos, cumintel si sa nu o superi pe mami .... ca vad ca am eu grija de asta ![]()
mimo tre' sa ma revansez ..... dar cum?.......mmmm.....gata, stiu: adu si la mine o tura de rufe sa te ajut sa le usuci mai repede, si le si calc, bonus

[/quote]
pe Vladutzul meu 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
[/quote]
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
mimonix spune:
te iert, te iert
merci pt urari, ce interfon ai?
...nu pot sa dorm ca nu stiu povestea cu David 
La multi ani la toti bebeii nascuti pe 18, sa fiti sanatosi si cumintei! 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
20 e interfonu'
; acu strang bruma de rufe de mai am la uscat si fac loc
.....scot si 2 paharele? bei o crema de whisky cu mine ![]()

daaaaaa....simo a aruncat pastila anti-somn
; eu creeeed, ca i-au cumparat ceva lu' davidutzu ce considera simo periculos, sau ceva de genu asta
......"da-te si tu cu presupusu" mimo, sa vedem maine, adica azi defapt, cum stam cu "scenarita"
....si facand scenarii poate iti vine si somnu
..........aaaa, m-am razgandit...nu vreau sa iti vina somnu, pai ce, sa buhuiesc singura aici?
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
gecko spune:
'neata stol...exceptie bufnitele cu program nocturn...am facut cafeul
...si pe bune ca vi l-am facut eu (noroc cu cafeaua de la miha)...ca de obicei v-o face sotul...eu doar v-o reincalzesc si primesc multumirile![]()
si spunem:
HIP HIP HORAYYY!!!
pentru Diana cea pletoasa, frumusica si dintzoasa!!!
HIP HIP HORAYYY!!!
pentru Clarinda de Clabuc!!!
si La multe lunisoare!!!
pentru puiutii din 18, Stefanel rasucel si Andreiuca gogosica, Briana de nikol, Vlad cel mare din Vitan, si Lucas de serry_an!!!
astept si eu sa vad ce a bucurat-o sau nu pe simo...ca si eu am crezut ca iar a prins barza...nu mai spun ca in urma cu cateva zile citind pe diagonala din 2 in 2 dau peste un mesaj de la kya in care spunea ca e insarcinata in 4 saptamani si am crezut ca pic pe jos...
si ca sa iti spun mimo, stiu ca nu ar trebui sa ma puna sfantul sa ii sugerez sotului ca e doua maini stangi in cresterea si ingrijirea copilului...dar nu am ce face daca dovezile sunt asa de puternice...
suntem la picnic...Patrick in grija tatalui...hi, hi, hi si ha, ha, ha...tzopaie nevoie mare in picioruse intr-un echilibru fragil "sustinut" de tata...in urmatoarea secunda il scapa cu capul in iarba...urlete, tipete...hai mami si consoleaza.
se joaca baietii in dormitor la usa dulapului (care e oglinda)...tati il incurajeaza pe copil sa il bata pe bursucul ce e in oglida..."Hai Patrick da-i una cu capul!!!"...pana a dat un cap bun de oglinda...urlete, tipete...hai mami si consoleaza.
aseara stam la masa...musai copilul in brate la tatal lesinat de oboseala...ii zic...da-l ca il tin eu...el nu ca e in putere...ce face copilul primul lucru...isi baga mana viguros in tocanitza fierbinte din farfuria lui taicasu...mana rosie...urlete, tipete...hai mami si consoleaza.
ca sa nu mai zic de prostul obicei ca atunci cand intra undeva (in casa, la restaurant, in vizita, in biserica etc) e musai sa isi scoata tot ce are in buzunare (chei, portofel, mobil)...din pacate cand plecam uita sa si le ia...mi-au trebuit vreo 3 ani sa imi formez reflexul de a aduna acareturile sotului cand plecam de undeva...inainte...ne trezeam odata ajunsi acasa ca nu avem cu ce descuia usa...ne intrebam dupa cel putin juma de zi pe unde e portofelul...gura casca...asa ca nu m-as mira sa mi-l uite pe Patrick pe undeva.
ah da, si Patrick obosit, marait, carait...cere alinare, liniste...si ce face taicasu?...incepe "Noi suntem piticii/Piticii voinicii/Piticii pletosii(burtosii, barbosii exista variatii aici)/Cu scufite rosii"...totul se face pe o voce ca si a magarusului din Shrek...si ce zice copilul?...urlete, tipete...hai mami si consoleaza
dar trebuie sa ma linistesc ca altfel ma vad eu dand examenul cu copilul in brate...
si gata mai trebuie sa spun:
vazut sebi de tuchi ce frumos sta in picioare si tare ma bucur ca Ilinca se acomodeaza usor la gradinita.
vazut Rebeccutza in fundic si rozosina nevoie mare si mami zambitoare ca nu ai zice ca are program artistic in fiecare noapte.
m-am bagat si pe mail sa vad popoul de Teo si iar am cotrobait pozele lianei cu copil jumate evadat din balansoar.
si bubu sa iti spun ca sunt negru-verde-teroasa de invidie de cat de bella ai fost la nunta si foarte ingenioasa fixarea capului la copil.
simo, bine ai scapat de mucosin...mai bag azi un ochi pe aici sa vad surpriza.
mihutza, mi-am amintit ca uitandu-ma la un filmulet cu Andra am auzit pe fundal ceva comentarii de meci (cred) in romaneste...era televizor sau radio pe internet?
cristina, condoleante si de la mine cu mare intarziere...asa sunt ele bunicile...au un loc special in inima noastra si cu drag ne amintim toata viata de ele...eu si acum o pomenesc pe bunica sotului care m-a adoptat de nepoata...cand doarme Patrick 15 minute ii spun..."iar ai dormit cat buni Treza!"
ali, fa ceva cu calculatorul ala odata si hai pe crenguta...ca Von Vitan asta vrea sa calce'n strachini si s-o insele pe pufulina ta.
si mai am multe de zis...dar bag capul in carte
VioletaH spune:
Helau, helau!
Dupa o scurta absenta, revin si eu pe cracutza sa va salut, sa vad ce mi faceti si sa va povestesc despre noi.
Sean a implinit ieri 6 luni. Tati si-a luat liber ca sa-l serbam pe copil. Am mers si i-am cumparat multime de hainutze, jucarii, am papat bun si ne-am simtit tare bine impreuna. De saptamana trecuta am inceput diversificarea asa mai serios. Adica pe langa fulgii de orez amestecati cu lapte matern pe care ii primeste de la 5 luni (cate 50-60 ml lapte cu fulgi si nu in fiecare zi), am dat startul si la fulgi de ovaz, fructe si legume (legumele mai timid, adica doar morcov deocamdata). Pana acum i-am dat avocado, banana, piersica si morcov. Piersica si morcovul le pun in steamer pana se inmoaie bine de tot (vreo 20 minute), subtiez cu un pic de lapte sau cu un pic de apa plata si ii dau sa pape. Cel mai mult i-a placut cand am combinat avocado+banana+piersica. Papa copilul meu, dar nu-i dau cantitati mari. Mie nu mi se pare asa grea diversificarea. Nu ma complic prea tare, ma inspir de pe site-ul pe care vi l-am dat si voua www.wholesomebabyfood.com si ii las lui Sean libertatea de a spune daca ii place ce-i ofer sau cand s-a saturat si trebuie sa ne oprim. Daca vrea doar cateva lingurite bine, daca vrea tot castronul iarasi bine...nu-l fortez, nu ma stresez. Cert este ca-i plac cerealele (orez+ovaz) la nebunie. De cateva ori i le-am dat amestecate cu apa pentru ca nu am avut ocazia sa pompez si le-a halit fara comentarii. In rest tzitzi ori de cate ori pofteste.
Singura problema este ca s-a cam constipat. De 3 zile face kk doar o data pe zi si mai tare si in cantitate mai mica decat de obicei, se cam chinuie micutul. Am citit ca in special copii alaptati la san se constipa imediat ce incep solidele pentru ca stomacelul lor este obisnuit cu laptele matern care este foarte usor de digerat. La sugestia lui Ariel, i-am dat in seara asta un pic de suc de morcov (30 ml). M-am chinuit cu lingurita, vad ca nu mai accepta biberonul cu nici un chip, indiferent ce e in el, lapte, apa, nu-l vrea si pace. Cred ca maine nu-i mai dau nimic, doar tzitzi, ca sa-si revina putin si peste cateva zile reluam. O sa-i dau mai putina banana si mai putin morcov fiert (3-4 lingurite) ca astea constipa cel maitare. Si o sa-i dau doar fulgi de ovaz o vreme, ca si fulgii de orez constipa.
O concluzie clara pe care am tras-o: hrana solida nu-l ajuta sa doarma mai bine noaptea, dimpotriva. Odata cu diversificarea si-a stricat somnul nocturn, se trezeste cam de 2 ori noaptea pentru tzitzi.
Mi-ati facut pofta si i-am cumparat jumper. Il iubeste, e fericit la maxim cand il pun in el. O sa incarc un filmulet, sa-l vedeti ce tzopaie. Dar dupa 10-15 minute gata, maraie sa-l iau de acolo.
Cam asa. Aa...ma trage de par ori de cate ori prinde ocazia, si cand il iau in brate se tine de parul meu, e comic rau. Uneori ma prinde de coada si il mananca, mereu trebuie sa-mi scot coada din gura lui.
Fug sa-mi curat bucataria, ca arata ca dupa razboi. Hai ca poate mai revin mai tarziu.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
gecko spune:
vio, bine ai revenit...si spor la diversificare...brrr, trezit noaptea...nu suna bine...dar inainte de a-l incepe pe legume/fructe se mai trezea noaptea? al meu s-a trezit noaptea doar in momentul in care m-am jucat la gura lui cu borcanasul de diversificare....am renuntat la ea si a revenit la bunele lui obiceiuri culcat la 8 seara...trezit la 6:30/7 dimineata.
legat de constipatie...Patrick pe ceas...a implinit 4 luni si a uitat sa mai faca kk...si asta doar pe alaptat...i-am mai cantat, l-am mai mangaiat pe burta, l-am mai leganat...dar daca s-au implinit 3-4 zile de kk absent si daca l-am vazut cum furios se scremea atunci i-am pus jumate de supozitor si in urmatoarea secunda BOOOMMM. in ultima luna cred ca am folosit supozitor de 3 ori...in rest la 2-3 zile cam greutz ce-i drept dar a facut singur.
fetele ziceau pe aici ca avocado ar fi deschizator de drumuri...si eu stiam acasa ca si kiwi sunt bune...doar ca nu stiu de la ce varsta se introduc...m-am uitat pe site si zic ca de la 8-10 luni. dar daca iar am cotrobait pe site...uite prunele...si acolo scrie ca sunt super in constipatie...si sunk ok de la 4(6)-8 luni...si noua ne-a recomandat farmacista cand s-a dus sotul dupa supozitoare...ce a ignorat ea a fost faptul ca aici e sfarsit de iarna/inceput de primavara si sunt cam absente prunele...dar la voi posibil sa fie.
ma duc sa cotrobai prin pozele tale poate ai mai pus ceva...
'neata Romania
clauclau spune:
Neata, multam Gecko de cafeu! Copil mare la scoala, copil mic in leagan pentru primul somnic din zi!
Eu curioasa tare de secretul lui Simo, am vazut ca n-a spus nimic pana acum.
Mimo, eu nu vreau after school pentru Razvanel...Vreau sa facem temele impreuna si alte lucruri. E adevarat ca e greu, dar si minunat in acelasi timp. Ai inteles ceva?
La urma urmei stau 2 ani acasa cu Rebe si sa trimit copilul la after school?? No way! Deci, ramane stabilit? Vladutu' se da la Rebe? S-o pun si pe ea in tema atunci...Si LA MULTI ANI Vladut scump, sa traiesti fericit si sanatos alaturi de parintii tai minunati! 

LA MULTI ANI pentru toti puii nascuti intr-o zi de 18! 

Multumesc mult de aprecieri pentru Rebecutza, pe cat de mult ma chinuie pe atat de mult o ador!
Si multumesc Gecko ca ai zis ca par odihnita, asa-mi spun si colegele de servici, dar numai eu stiu de fapt ca abia ma mai tin pe picioare...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!