Puiuti de Randunici 2008!! (97)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo27 spune:
Dragelor, nu sunt II!asta ca sa nu va impacientati![]()
![]()
!e vorba,cum bine a dedus Simo-Mimo
de David,dar nu in calitate de vedeta ci de....veti vedea!![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Kya spune:
Si pentru ca m-am tinut toata ziua tare cu 2 morcovi si 3 frunze, ca sa mai alung kg, acum, la 12 noaptea, mi s-a facut foame, si pap rosii, branza, ardei, salata de vinete, castraveti si ... PAINE PROASPATA (si multa...
)
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Simo peste 7 minute e MAINE
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
lianam spune:
bubu de la meciul cu steaua li s-o trage nesomnu'
, ca si teo a papat, a adormit si in 10 minute era fresh de zici ca dormise vreo 4-5 ore; dupa munci de lamurire si catelul cu apa fierbinte...doarme in sfarsit (catelul cu apa fierbinte e un scumpic; daca ati vazut pozele noastre, e si el acolo, e mare si roz
; are in interior un fel de termos din cauciuc, care se umple cu apa fierbinte, se inchide etans cu un dop care se insurubeaza si apoi se inchide burtica lu cutu cu un scai care nu permite la copil sa umble acolo; si uite asa cutu devine cald cald si il pun pe burtica sau la spatele lu' copilu'
...nu stiu cat de coerenta a fost descrierea, dar...
)
cami tare mi-ar place sa vin, ma tot cheama saraca andreea, dar ... cine stie cand apuc sa ajung; insa atunci cand vin, te scot la o inghetata....sau un ceai, un vin fiert
...depinde de anotimp! si-mi aduc si berbecuta, sa iti scoata berbecutu la un biberon la "iarba verde" , sa nu socializam doar noi ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
lianam spune:
bad monkey !!! si lasa, ca ...cheia marilor succese, pauzele mici si dese
; ca doar nu s-o fi inventat vorba degeaba
....si pofta buna
! nu te simti vinovata ca nu ai de ce, ieczista o explicatie
: neuronu; cel lucrator si harnicut, tre sa pape si el; si hrana lui e glucoza (din ce-si aduce aminte neuronu' meu cel pe duca
), asa ca esti fffffffff cumintica ptr ca nu papi ciocolata, praji ori alte surse de "glucoza forte" ![]()
pentru simo care tine audienta treaza cu big secret ![]()
Kya spune:
Liana
ce-mi place sa fiu incurajata ![]()
Alte chestii mai forte nu am ce, pentru ca nu am nimic in casa ce genul asta. Deci, sa vreau si nu am ce. Pana si chioscul de jos e inchis, deci astrele s-au aliniat in favoarea mea... ![]()
Iar cu munca...
Am vazut intr-un film odata, unul care si-a lipit pe tavan, deasupra biroului un afis mare pe care scria "You should be working!" Tipul obisnuia sa se lase pe spate pe scaun si sa stea cu ochii in tavan, pierzand timpul. Drept pentru care si-a lipit un indemn acolo unde-l vede cel mai des.
Eu ar trebui sa-mi fac asa la pagina cu forumul...
Mama ei de dependenta!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Eu ar trebui sa-mi fac asa la pagina cu forumul... Mama ei de dependenta!Raluca mamica de Sanziana mititica |
draguta mea, ca un om intelept ce sunt

lianam spune:
aaaaa, si pentru ca suntem deja in 18, LA MULTI ANI pentru puiutii nascuti intr-o zi de 18: Diana de Cleme, Stefan de Bubu (stia ea de ce face sarmale
, pregateste si tuica fiarta bubu, ca venim
), Andreea de Ccris.......si daca am omis pe cineva mai revin
......sa fiti sanatosi dragi puiuti si sa cresteti mari!

Simo27 spune:
Kya,nu am inca pozele....![]()
Liana,nu e big secret...e "ceva" care m-a dat peste cap...si fiind legat de David,nu stiu cum sa o iau!adica,e o surprita "facuta "de bunicul,sotzu si David,pt mine,cica
,dar de fapt e pt David,dar de mine si buni au tinut secret!si azi ne-au "dezvaluit"surpriza..si eu cu buni nu suntem asa de incantate de surpriza........mai intelegeti ceva????
vedeti maine-si cu asta chiar va zic NB...
A,Cami,mi-ar fi placut tare mult sa fie II-pe cuvant!dar aia era o -surpriza placuta,buna-![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
lianam spune:
simo
noapte buna, odihneste-te sa ai forta maine sa ne arati pozele
! ca doar nu or fi inscris copilu' la sporturi extreme
.......!?!