Puiuti de Randunici 2008!! (97)
Raspunsuri - Pagina 18
cami33 spune:
Neata!
Vladut, Robert, Maria, Diana, Eric, Andreea, Briana, Lucas
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
luny spune:
LA MULTE LUNITE, BEBEI NASCUTI ASTAZI, SA FITI CUMINTEI SI FERICITI!!

vio salutari!!:)) la noi treaba cu kk e invers, de ce facea 1-2/zi inainte, acum face 2-3/zi de cand cu legumele! succes in continuare!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pucca spune:
La multi ani puisorilor nascuti intr-o zi de 18! Sa creasca mari, sanatosi si papaciosi!
Neatza, vin si eu cu
calda!
Azi ma duc la Baby Expo!!! De abia astept, am pus deoparte o mica avere pentru tot ce vreau sa-i cumpar Biencutzei. Avand in vedere ca nu mai am cu ce sa o imbrac. Toate i-au ramas mici, iar pentru toamna iarna nu are nimic, nici macar caciulite. Asa ca azi mami face shopping pentru puiul ei.
Fetelor, din cauza ca nu am cu ce s-o imbrac, pentru timpul asta, o tin in casa. Si cum ea s-a obisnuit sa iasa afara, imi este din ce in ce mai greu s-o tin seara pana la baie, cuminte. Devine maraita, plictisita. Asta pana la baitza, dupa care devine acelasi copil cuminte, de zi cu zi. Problema cu plictiseala apare intre orele 18-20, exact orele in care iesea afara. Ma gandesc sa-i cumpar un tarc, sa i-l pun in sufragerie....ce ziceti...voi ati luat? Dar premergator?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
Simo27 spune:
Fetelor,nu am inca pozele..ca David e la gradi,si nu am reusit sa facem inainte de a pleca o sedinta foto
!
Liana,esti pe aproape
!
Zau,nu e asa mare lucru
!dar,pt mine care sunt o mamica panicata,sperioasa
-este!si ma iau de mana cu buni-am pe cine semana
!si de asta au tinut secret baietii
-stiau ei ca li se va taia elanu.....mai bine ne-au pus in fata faptului implinit!e.......................
Sam nu a papat mai nimic

!dupa ce ca abia respira,isi mai baga si degetele in gura.....
Vio,bine ai revenit!
Promit cand vine David sa-i fac poze!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Pucca, spor la cumparaturi azi, cred ca o sa fie fain sa iei multe lucruri deodata pentru pui. Nici Rebe nu are prea multe lucruri groase, dar strictul necesar i l-am cam luat zilele astea de prin diverse magazine pe unde am umblat. Desi o sa-i mai tot iau...
Premergator eu i-am luat, tarc nu si nici nu-i iau ca ea nu poate sa stea intr-un loc si l-as lua degeaba. Nici Razva nu l-a folosit desi a fost super cumintel ca bebelus. DEocamdata si premergatorul e ca sa stea putin in el, dar nu poate sa mearga inca cu el decat pe gresie in hol si bucatarie. Pe covor nu poate sa-l miste, cred ca inca e devreme pentru ea.
Rebecca are doar 6.750 g , in ciuda faptului ca arata foarte bine si este pufosita toata, asa ca nu-mi fac griji ca nu ia mai mult in greutate, asta este ritmul ei, tine deja la silueta!![]()
Vio, si la noi la fel, de cand cu difersificarea face mai mult si mai des kk, de vreo 3 ori zilnic, prima oara in timpul mesei de fructe!
Mi-a fost dor de tine, ti-am simtit lipsa...

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Kya spune:
La Multi Ani bebelusilor nascuti pe 18!!! 
Gecko
mami care consoleaza tot!
Vio
welcome! Dar cam rarut...
Pucca eu sunt anti premergator din multe puncte de vedere. Deci nu ti l-as recomanda, dar fiecare cu opinia lui.
Tarc, da. Si eu vreau sa-i iau tarc, dar mai astept sa stea mai bine in fundulet, pentru ca deocamdata la cat e rostogoleste, si se ridica pe genunchi, si se impinge in cap, i-ar trebui un tarc fooooooooarte lat si lung. ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Simo, cumva i-au pus cercel lui David sau l-au tatuat?
E ceva ce o sa vedem pe el, nu?![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Kya spune:
Cum mai Clau doar 6,750? Vorba ta, la cat de pufosica e, as fi zis ca sigur are mai mult. E oricum bine, nu e cazul sa e ingrijorezi, cum ai spus si tu.
Simo eu zic ca ti l-au ras pe Davidutu in cap
Ca banuiesc ca tatuaj sau piercing la varsta asta nu a primit ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
pucca spune:
Kya, tu muncesti noaptea si acum vad ca esti pe metereze.....cand mai dormi mami?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi