Puiuti de Randunici 2008!! (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pucca si noi mergem pe la babyexpo azi, spre dupa-amiaza...si eu trebuie sa-i iau cate ceva lu' Mufarinu'!
kya nici noi nu vrem premergator!
clau gandim la fel, tot de cercel si tatuaj vroiam s-o intreb pe Simo!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

piercing e musai...sa lesini nu alta...cred ca pe presul din fata usii i-as culca pe toti...cu labus sau azorel ala ce v-a mancat caruciorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata scumpelor!
Sunt cu ochii impaienjeniti dupa buhuhaiala de azi-noapte...Ariel

So, Stefanoi m-a terorizat, dupa ce ca a adormit la 11 noaptea super greu, s-a frichinit de n-spe ori, la 5 dimineata urla, dar rau de tot de foame...a ras 170, el care papa doar 130 dimineata si la 8 jum era fresh, iar cu urlete de foame .
A mancat super de tot branzica, i-am pus-o in fructe, am pus si cereale noi, bebelac orez cu piersici si avea un gust bun piureul , ziceai ca e mar cu biscuite, super de tot! A papat 300 ml, castronul chiar avea varf si apoi s-a culcat...nici vorba sa mai bea din lapticul pregatit...de la 10 doarme...

Si noi mergem la Expo, peste vreo ora plecam...il iau doar pe Vlad cu mine, asta mic sa stea acasa cu Lica la joaca...

Si daca tot m-am trezit cu noaptea-n cap am facut si curat...impreuna cu Vlad, daca ati sti ce ajutor am eu , am strans impreuna jucariile, am scuturat, sters praful...mai am sa spal pe jos, dar mai incolo...acum pauza!

Multumim frumos pt. urari! Ce baiat mare am si eu! Piticii de pe crenguta revin in forta! LMA tuturor puilor de 18!

Gecko, multumesc frumos pt. complimente si nu mai fi verde ca tu esti frumoasa si slaba! Ce m-am amuzat cu impacatul copilului dupa ce-l da tati cu capul de pereti...hi, hi...

Vio, super ca ai inceput diversificarea si nu ti se pare deloc greu! Eu ador sa-i dau mancare si mai ales sa i-o pregatesc!! nimic nou, nu?
Imi place mult cum ai scris ca-i dai sa pape, fara sa-l fortezi si mai ales ca Sean papa cu placere!

Simo, astept cu nerabdare

...mai aveam de zis...dar m-am rablagit si am uitat...

Aaa, Mimo, vezi sa nu nimeresti la mine, ca si eu tot 20 am la interfon
LMA Vladutuuuuu!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

'Neata, si noi mergem azi la babyexpo.
Simo??? ce i-au luat?? Motoreta?

Mergi la inceput

La multi ani puiutilor nascuti pe 18
.
Fac capitol nou!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Deci, cine vine acum dimineata/pranz la Expo?
Sovi zicea ca si ea vine dimineata, pe la 11...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

piercing e musai...sa lesini nu alta...cred ca pe presul din fata usii i-as culca pe toti...cu labus sau azorel ala ce v-a mancat caruciorul.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

daaaa, daaaa!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

CAPITOL NOU-NOUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Kya, tu muncesti noaptea si acum vad ca esti pe metereze.....cand mai dormi mami?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Pai azi noapte m-am culcat pe la 2 si ceva, si m-am trezit la 8. M-am apucat de lucru, apoi i-am facut masa copilului mic si cafeaua copilului mare . Ea s-a trezit pe la 10, am hranit-o, am schimbat-o, am imbracat-o. Si gata!
Acum trebuie sa plecam prin oras la cumparaturi, si sa ma duc sa ma cert cu aia de la geamuri, care mi-a incasat de 2 ori TVA-ul pe factura... Din ciclul "Termopane termopane, fa-te tata deputat"

Dar vad ca piticea a adormit, asa ca mai bag niste munci intelectuale pana se trezeste.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari si de la noi...suntem pe aici,parca,,cu maraieli mai putine,dar nu mai spun ca asa m-am laudat ca mananca piure si nu mai vrea,ca nu mai varsa si a inceput iar.......
mihatp (nu tiu ce sa zic de pb ta),elara (inca nu am vazut pozici)
am vazut ursuleti frumosi la botez!Iar,mami,frumoasa tare! LMA URSULETULUI,SA CREASCA MARE SI SANATOS!
LMA SI CELORLALTI BEBEI NASCUTI IN ZI DE 18!!
si diana de kitzi,si Rebe..scumpe tare
Ce draguta Rebe cum sta ea in fundutz!
clau-mamik ocupata
liana,iar musafiri?Mai faci fatza?Inca nu am apucat sa intru pe mail sa vad pozici,ca abia imi citesc mailul meu....cred ca ar fi mai simplu sa faci un cont la webshots..Promit ca intru mai tarziu sa vad daca s-a mai cumintit duracelul.
EU MAI TARZIU PRECONIZEZ SA AJUNG LA TARG,SINGURIK,FIINDCA DACA ASTEPT DUPA RANDUNOI,RISC SA AJUNG CAND SE INCHID USILE,ADIK DUPA 19.IAR IN WEEK S-AR PAREA CA E OCUPAT RNDUNOIUL SI TREBE SA STAU CU DURACELUL2.
Exista un tv sau autobuz care seia de la metrou Tineretului pan la Polivalenta?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput