Puiuti de Randunici 2008!! (97)
Raspunsuri - Pagina 15
cami33 spune:
Simo, cand am citit despre "ceva care m-a dat peste cap" eu m-am gandit direct la II
. Sunt paranoia?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
mihatp spune:
si se pare ca acum c-am prins si eu o bresa sa ajung p'aci nu tare am cu cine ma intalni...asa ca va zic noapte buna, nu inainte de a lasa niste
pentru gecko dimineata pana face cafea pentru toata randunimea
somn usor puiutilor, ca asa si voi aveti
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
cami33 spune:
Azi, cand am si eu timp de buhuhu, nu mai e nimeni?

POZE NOI
pozici
bubu05 spune:
Mimo, eu am pus rufele in balcon...dupa 2 zile de umezeala erau semi-uscate
...alea mici ale lui Stefan erau uscate si le-a calcat azi Lica, alea semi-uscate le-am pus pe uscator din ala de sarma si l-am bagat in sufragerie
si azi am spalat iar si uite-asa le rotim pana se usuca 
Dar ce-ai patit cu branzica, ca nu stiu? eu i-am facut azi din 250 ml lapte si 2 pastile de calciu. Lapte eu am Zuzu rosu, gras, ca din asta bea Vlad, deci cu de-asta fac si branzica.
Unt folosesc intotdeauna Milli galben-auriu, tot ala cel mai gras si ii pun cu o lingurita in piureul pt. 2 zile. Il pun in doua castronele din alea cu capac PP, iar in cel pe care i-l dau atunci, cand e cald, pun o masura sau doua, depinde de cat e de subtire, de cereale cu lapte orez si porumb Milupa si se mai ingroasa si schimba putin gustul.
Azi, de ex, daca i-am pus branza in legume nu i-am mai pus cereale. Dar dr. mi-a zis sa-i pun o masura de lapte praf in piure, eu am fost mai smechera si i-am pus cereale cu lapte ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Clau, super pozicile cu Rebe! E o dulcica! Dar ce Spider se vede in poza cu rebe motorizata? ca Vlad e lesine, cu accent pe e
, dupa Spider!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
eu sunt pe aici; am adormit cei 2 bebei
si acum imi mai fac si eu din treaba linistita; si e asa urat afaraaaa, si plouaaa, si e friiig.......brrr
.....si fiindca tot buhuim aici fara tematica
, cand vorbesc cu tine cami, sau cand citesc ce scrii, ma gandesc mereu la prietena mea din Bacau (n-are logica si legatura cu nimic, stiu, nu te speria, asa fac eu diverse conexiuni cateodata
);doar de vreo 2 ori am fost la ea, dar tare mi-a placut ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Azi, cand am si eu timp de buhuhu, nu mai e nimeni? ![]() ![]() Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) |
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Simo, cand am citit despre "ceva care m-a dat peste cap" eu m-am gandit direct la II ![]() ![]() Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) POZE NOI pozici |
asta sa fie? 
Mor de curiozitate! Simo, ne lasi pana maine sa ghicim asa pe nv?
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
Liana, daca ti-a placut, te asteptam pe la noi![]()

M-am suparat ca a pierdut Steaua
POZE NOI
pozici
bubu05 spune:
Pai io sunt la buhuhu...
Mihatp, 

, mult succes cu intarcatul! si e super ca ai putut alapta atat!
Simo, sanatate multa la baieti! of, frigul asta...
Elara, ce super e Maria cu coronita cu margarete!
Eu nu stiu ce-a avut Stefan in seara asta, tare greu a adormit...si laptele l-a baut mai mult chirait, nu prea vroia...era aproape adormit cand l-am pus in pat si a inceput tavaleala pe toate partile...dai cu suzeta, dai cu ceai, si dai si lupta
...mai, "dai" se scrie legat??
Apoi l-am luat in pat cu mine si a venit si Vlad si am inceput sa citim povesti...iar tavaleala si aici...iar l-am pus in pat...pana la urma a tras niste plansete de nu mai vroia nimic, s-a pus pe burta si s-a culcat...chiar n-a mai facut asa pana acum...whatever, s-au culcat amandoi, in sfarsit!!!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Kya spune:
Eu nu ar trebui sa buhuiesc, pentru ca am de lucru, dar pe langa ferestra de word, o am deschisa si pe asta cu forumul, si va urmaresc.
Bad monkey ce sunt... 
Am vizionat si eu toate pozele delicioase cu bebeii randunei!

Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!