Puiuti de Randunici 2008!! (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Simo, cand am citit despre "ceva care m-a dat peste cap" eu m-am gandit direct la II. Sunt paranoia?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

si se pare ca acum c-am prins si eu o bresa sa ajung p'aci nu tare am cu cine ma intalni...asa ca va zic noapte buna, nu inainte de a lasa niste pentru gecko dimineata pana face cafea pentru toata randunimea
somn usor puiutilor, ca asa si voi aveti

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput

Azi, cand am si eu timp de buhuhu, nu mai e nimeni?

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, eu am pus rufele in balcon...dupa 2 zile de umezeala erau semi-uscate ...alea mici ale lui Stefan erau uscate si le-a calcat azi Lica, alea semi-uscate le-am pus pe uscator din ala de sarma si l-am bagat in sufragerie si azi am spalat iar si uite-asa le rotim pana se usuca

Dar ce-ai patit cu branzica, ca nu stiu? eu i-am facut azi din 250 ml lapte si 2 pastile de calciu. Lapte eu am Zuzu rosu, gras, ca din asta bea Vlad, deci cu de-asta fac si branzica.
Unt folosesc intotdeauna Milli galben-auriu, tot ala cel mai gras si ii pun cu o lingurita in piureul pt. 2 zile. Il pun in doua castronele din alea cu capac PP, iar in cel pe care i-l dau atunci, cand e cald, pun o masura sau doua, depinde de cat e de subtire, de cereale cu lapte orez si porumb Milupa si se mai ingroasa si schimba putin gustul.
Azi, de ex, daca i-am pus branza in legume nu i-am mai pus cereale. Dar dr. mi-a zis sa-i pun o masura de lapte praf in piure, eu am fost mai smechera si i-am pus cereale cu lapte

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Clau, super pozicile cu Rebe! E o dulcica! Dar ce Spider se vede in poza cu rebe motorizata? ca Vlad e lesine, cu accent pe e , dupa Spider!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eu sunt pe aici; am adormit cei 2 bebei si acum imi mai fac si eu din treaba linistita; si e asa urat afaraaaa, si plouaaa, si e friiig.......brrr.....si fiindca tot buhuim aici fara tematica , cand vorbesc cu tine cami, sau cand citesc ce scrii, ma gandesc mereu la prietena mea din Bacau (n-are logica si legatura cu nimic, stiu, nu te speria, asa fac eu diverse conexiuni cateodata );doar de vreo 2 ori am fost la ea, dar tare mi-a placut

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Azi, cand am si eu timp de buhuhu, nu mai e nimeni?

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Simo, cand am citit despre "ceva care m-a dat peste cap" eu m-am gandit direct la II. Sunt paranoia?

POZE NOI
pozici

asta sa fie?
Mor de curiozitate! Simo, ne lasi pana maine sa ghicim asa pe nv?

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Liana, daca ti-a placut, te asteptam pe la noi
M-am suparat ca a pierdut Steaua

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Pai io sunt la buhuhu...
Mihatp, , mult succes cu intarcatul! si e super ca ai putut alapta atat!

Simo, sanatate multa la baieti! of, frigul asta...

Elara, ce super e Maria cu coronita cu margarete!

Eu nu stiu ce-a avut Stefan in seara asta, tare greu a adormit...si laptele l-a baut mai mult chirait, nu prea vroia...era aproape adormit cand l-am pus in pat si a inceput tavaleala pe toate partile...dai cu suzeta, dai cu ceai, si dai si lupta ...mai, "dai" se scrie legat??
Apoi l-am luat in pat cu mine si a venit si Vlad si am inceput sa citim povesti...iar tavaleala si aici...iar l-am pus in pat...pana la urma a tras niste plansete de nu mai vroia nimic, s-a pus pe burta si s-a culcat...chiar n-a mai facut asa pana acum...whatever, s-au culcat amandoi, in sfarsit!!!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu nu ar trebui sa buhuiesc, pentru ca am de lucru, dar pe langa ferestra de word, o am deschisa si pe asta cu forumul, si va urmaresc.
Bad monkey ce sunt...

Am vizionat si eu toate pozele delicioase cu bebeii randunei!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput