Puiuti de Randunici 2008!! (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

multumim, multumim...s-a uitat cineva si la pozele noastre

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Am vazut o bulinutza mica, frumoasa si cu basmalutza care doarme cu funduletzul in sus si se "diversifica" cu frigarui si cu picioruse(proprii). E delicioasa
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

bubu merci, cred ca incerc varianta ta ca nu tare mai am lapte si cred ca nu-i de atacat cu medicamente.
si ca final de alaptat, ma declar multumita de 5 luni si aproape jumatate, cu serviciu cu tot. de multe ori mi-a venit sa-i pun capat de cand am inceput munca dar nu m-a lasat sufletul sa nu-l vad la san. am stocat un congelator plin, asa ca el va mai bea laptic "autentic" o masa pe zi cred inca o luna. si e momentul sa incepem si noi marea experienta a diversificarii.

am 2 colege cu bb-i mici (ca ai nostri sunt foaaaaaaaarte mari!!!) si am incercat sa le ajut sa nu faca "greselile" mele cu alaptatul, cu pusul la san. ambele au inceput sa le dea completare. acum, detasata, vad cat de mari sunt spaimele de mama, si cum ratiunea pierde in fata lor. e atat de fantastic rolul de mama si dorinta de a le fi bine, ca logica uneori nu incape in viata de zi cu zi. suntem coplesite. eu cel putin am fost coplesita, uneori chiar dezorientata. va multumesc pentru ca atunci cand am avut nevoie mi-ati fost alaturi, cred ca a fost cea mai intensa perioada din viata mea.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sa stiti ca nu am fost rapusa de muci...dar,imi e tare greu cu 2 copii bolnavi,miorlaiti,plangaci!
Barosanu-Mucosanu nu mai are asa mucisori,a dormit mult mai bine,cu mancarea e cam rau ca nu prea papa,dar nu ma plang-putea fi mult mai rau!
Azi s-a intamplat ceva care m-a cam dat peste cap...nu stiu,daca e de bine sau de rau!Va pun maine poze sa vedeti.....
Noapte buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

mmm, asa e, are dreptate cami, chiar ma gandeam cand am vazut pozele mai devreme: tare cuminte ursuletul la botez! pai teo a mea a urlaaaaaaat de cred ca s-a auzit pana la Guvern nu numai in curtea bisericii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Avem o randunica noua? Emybine ai venit! Sa nu te pierzi, tine aproape !
Cristina Goji Forta CFR am auzit ca sunteti tari!Ce fac puii?
Claus-a facut, ne bagam la concubina Ce mult s-a schimbat Rebecoasa! Si cu programul incarcat trebuie doar sa te obisnuiestii un pic...ma gandeam, prost probabil (eu nu stiu cum as face, dar zic si eu) ca exista niste "after school" uunde copiii merg dupa ce ies de la scoala si fac temele, se joaca, invata engleza, mananca...poate daca ar merge Razvanel, tu ai avea mai mult timp, mai ales ca daca incepe lectiile Dar stiu ce simti, mai ales ca tu esti acasa...hai ca te obisnuiesti, sunt sigura
Camitu ai supravietuit?Imi pare rau ca Bubu face fitze cu piureul
Liana hai ca se poate, mai treci pe la noi...tu cu calcatul esti bine, eu acum am probleme cu uscatul...VOI UNDE USCATI RUFE PE VREMEA ASTA?
Tuchice ai pregatit tu pentru azi? Ca te scot la tabla acusi..am vazut Sebaceul, incredibil cat de bine sta in picioare Cum a fost la sedinta cu parintii? Ce note are Ilinca pana acum ? Draga de ea, bine ca ii place...nu poti sa o lasi la program prelungit?
Cuscra cu telefonul pe forum? esti tare nene! ai grija de tastatura, tine telefonul departe de chiuveta Dar un calc nou cand vine?
Geckosa nu te puna sfantu' sa arati neinceredere in sot si nu zic asta pt ca eu as avea, dar eu sunt patita cu Teo de care din motiv de neincredere m-am ocupat exclusiv chiar si atunci ccand nu mai puteam de obosealla de nervi, etc si tot pe motiv de neincredere el nu s-a mai apropiat CU MARE PLACERE de nimic din ale copilului ( plimbat, spalat, mancat, lectii, etc) Acum am schimbat tactica 100%...tati care s-a maturizat intre timp participa la toate si eu strang din dinti si ma gandesc ca nu i-o fi dat puiului sa moara de mana lu' ta'su, nu?
Crispentru constipatie eu iti recomand sa-i dai avocado (pulpa galbena din interior)..cateva lingurite in piureul de fructe sau legume...nici nu schimba gustul, da consistenta..deh,am si eu o idee fixa, la noi a functionat PERFECT! De baut al meu nu bea decat lapte, la mesele de lapte...in rest nimic, NU VREA, zici ca-l otravesc
Lianamie doctorul mi-a recomandat APA MINERALA pt ridicareaa tensiunii ...poate sa incerce!
Ursulicacum adica cu IQ 15 hai steaua!Pai si eu daca am ziis Forta CFR ! inseamna ca... him! Si ce smecher ursuletul cu blugii aia la botez
Elara ce melodieeee si ce pui frumos...cum mai stati cu kineto?
Roxana te-ai apucat si de sport in combinatie cu regimul? Stiu ma ca-i recuperare dar zic sa te tachinez un pic..chiar, cum mai merge regimul? Sa nu apari dintr-o data musette ca fac infarct de oftica
Kitzy
Florimai lasa-l..ca ultima data cand v-ati diiversificat nu a fost prea bine
Bubuce fel de unt pui in piure? Ca sa nu mai patesc ca atunci cu branza ...poate e mai bun asa, eu stiu? Si lapte pui praf? O masura?
Gata, send si basta....ma dor ochii dar nu m-am lasat pana n-am facut eu scrisorica si noapte buna!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

noapte buna simo si sper ca e de bine ce ne arati maine......si sanatate la barosanu-mucosanu .....iar tie, rabdare si putere de dus toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Sa stiti ca nu am fost rapusa de muci...dar,imi e tare greu cu 2 copii bolnavi,miorlaiti,plangaci!
Barosanu-Mucosanu nu mai are asa mucisori,a dormit mult mai bine,cu mancarea e cam rau ca nu prea papa,dar nu ma plang-putea fi mult mai rau!
Azi s-a intamplat ceva care m-a cam dat peste cap...nu stiu,daca e de bine sau de rau!Va pun maine poze sa vedeti.....
Noapte buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Sanatate multa puilor si abia astept ziua de maine sa vad eu pozele alea ca mor de curiozitate...or fi cu David vedeta ?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

multam de sfat mimo, am sa ii spun sa incerce si apa minerala, ca e sfarsita de ameteala; pai...cam ai dreptate, greu cu uscatul rufelor; asta e partea proasta, partea buna e ca le vine randul la calcat mai greu ....mmoooaaaammaaaa, deja noapte buna mimo ? pai atunci...noapte buna si sa te gaghile frumos la ureche ploaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Mimo, eu supravietuiesc chiar prin programul after-school. Alex are ore normale pana la 12, apoi merg la masa la un club privat din apropiere si dupa aceea isi face temele la scoala cu invatatoarea ei. Toata povestea asta ne costa cam 450RON dar eu consider ca merita fiecare banut. Chiar nu stiu ce m-as fi facut cu amandoi acasa si cu sot plecat din Bacau 2-3 zile pe saptamana
Si referitor la uscatul rufelor, eu mi-am montat un calorifer in plus pe balcon si am rezolvat problema asta

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

a...azi a tras Luca prima tranta...apropo de incredere in tati. se juca cu el, stiu numai ei ce si cum, si, noroc ca de la distanta mica, l-a scapat pe covor. mica zic la 5 cm ca altfel dormea afara. dar tot s-a speriat copilu'. nici macar nu s-a rosit locul, dar a plans sanatos, cu lacrimi, a treia oara in viata lui (ca nu e plangacios). s-a speriat si tat-so asa ca nu a mai trebuit sa-i fac nici o morala ca i-a fost suficienta lectia...pana la urmatoarea.
ma gandeam la cate o sa mai vina...

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput