Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)
Raspunsuri - Pagina 4
jadi spune:
Neata spre amiaza si de la noi!
Chiar daca am venit de duminica, am stat si am bolit 2 zile, eu nu am avut incotro si am venit azi la servici dar a ramas Dodo acasa! Concediul a fost frumos, cam agitat cu 2 copii dar in general a fost bine! Dupa cum zicea mama, raiul pe pamant, intinzi mana si ti se da Partea nasoala e ca am racit, mama de miercuri apoi Dodo sambata si exact cand am ajuns in Romania m-am pricopsit si eu. Sigur am luat un virus ceva, Dodo a avut o criza de bronista duminica noapte, eu nu aveam in casa ventolin si a trebui sa astept pana luni la 12 cand am reusit sa fac rost, dar dupa 3 aerosoli sa zicem ca e mai bine, are muci din belsug si tuseste productiv. Azi parca iar l-am sesizat cu respiratia ciudata, ieri a fost randul meu sa bolesc (e foarte ciudat cum etapele racelii s-au manifestat la fel la 3 persoane, la doua zile de la debut) si nu m-am putut ocupa de copil ca atare abia pe la 7 seara a facut o serie de aerosoli si s-a vazut ca nu am respectat indicatiile. Si dr la care mergem e in concediu, norocul meu e ca am schema de criza si ca am apreciat corect ca nu era atat de grav si am pus in aplicare doar partea de consolidare. Poate credeti ca sunt nebuna dar eu stiu care e ritmul respiratie la Dodo, are 27-28 de respiratii pe minut cand e sanatos, la 40 deja stiu ca nu e de bine, la 60 sper sa nu ajungem ca atunci e de mers la spital si de pus pe oxigen. Si eu si mama si Dodo nu am facut febra, am avut doar frisoane.
Am citit ceva si din urma, am vazut si o groaza de poze dar nu mai stiu acum pe cine sa nominalize, avem copii frumosi asa ca laudele sunt de prisos. Imi pare rau ca nu m-am vazut cu Mada, poate cand se intoarce de la Arges ne vedem la Circ, cu mentiunea ca Dodo sa fie sanatos si sa nu dea cine stie ce si la altii.
Cam atat, mai citesc si mai revin! Sanatate la copilasii bolnavi, am citit de 2 pe capitolul asta, ce sa mai, a venit toamna!
Deni & Vlad & Tudor
mamii spune:
greieras shtiu ca acum 2 ani erau italienii pe rezervele de gaz si tot ce trece de 6 ore se plateshte dublu iar de la un anumit consum mai plateshti si o amenda....La aceste 6 ore de caldura pe zi am platit pe luna decembrie si ianuarie 1000 de euro doar gazul..
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
brazuca25 spune:
Salutare fetele!
Multi pentru strumfii bolnaviori! Vad ca in fiecare zi mai apare cate unul. A venit frigul si cred ca e de asteptat.
ghinetz eu iaurt ii dau in general simplu, pentru ca cel cu fructe din comert are si bucatele, si nu ii place, iar cel din casa nici nu s-a uitat la el. Doar cu banane mai mananca asa uneori foarte rar. Ca desert eu ii dau uneori un Danonino mic, cam la o saptamana si chiar mai rar, pentru ca ma feresc de Danone oarecum. Am incercat branzica aia noua cu fructe de la Activia. Mie mi-a placut mult, Deni nici nu s-a uitat la ea. Nu stiu ce nu i-a placut. Iaurtul insa il papa fara probleme, mai ales Tnuva, si Napolact, cele mai acre.
Despre "sfidare" si eu am observat tendintele astea. Incerc sa le ignor, o iau de unde e pericolul si ii distrag atentia. Cred ca le place sa ne "incerce" sa vada cum reactionam. Si in functie de cum reactionam, actioneaza si ei dupa aceea. Si eu ca si mamii ca sa fiu sigura ca nu se baga cine stie pe unde, ii inchid usile la baie si bucatarie si in rest e numai sub ochii mei.
Eu sunt topita pentru ca Deni a invatat sa dea pupici. Cand o strigi sa vina sa te pupe vine de oriunde ar fi fuga fuga cu boticul intins si iti da o ventuza si aplauda. E foarte emotionant. Plus ca parca e mai lipicioasa, ma ia in brate, imi face mai mai, ea pana acum nu a fost asa pana acum. Era mai "aricioasa" asa ca mami. Acum incepe sa nu mai fie.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Timi07 spune:
Multa sanatate strumfilor bolnavi.
Ghinetz eu nu i-am dat la Sophie iaurt de fructe. E topita dupa cel normal si eu sunt foarte multumita asa, mi se parte mai sanatos.
Destul ca-i mai dau sa guste ocaziuonal alte "bunatati" , de ex ieri i-am dat o gogoasa ca doar facuse bunica si erau delicioaseeee
Oana v-am admirat iar familia dar mai ales pe Iosua si Aaron. Nu te necaji ca-i Iosua la gradi o sa vezi cate o sa invete si ce progrese o sa faca. Eu acum ca o sa am doi imi fac griji ca n-o sa pot sa-i trimit pe amandoi la cresa . E alt program, alta atmosfera decat cu o bona sau au pair.
mamii e crunt ce zici tu acolo despre incalzire, sper sa gasesti o solutie sa nu stati la frig. Ce cool e Alex cum se catara pe patut. Imi place costumasul lui portocaliu de nu mai pot, eu am o slabiciune pt portocaliu.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mamii spune:
timi costumashul portocaliu este nou si foarte mic de noi in functie de centrimetrii sofiei ti-l pot face cadou
Micul alpinist va multumeste de aprecieri si exerseaza in continuare
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamii timi costumashul portocaliu este nou si foarte mic de noi in functie de centrimetrii sofiei ti-l pot face cadou Micul alpinist va multumeste de aprecieri si exerseaza in continuare Mami de Alexandru din 13.07.07 Pov. nasterii www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi |
hahaha ne intalnim mai pe seara in centru? esti tare simpatica.
Deni de brazuca felicitari ca esti asa de dragastoasa, n-ai vrea sa o convingi si pe fiica-mea sa ma pupe mai des de 1-2 ori pe zi?
Despre sfidare: si a mea mandra face la fel, chiar ne mai si striga daca nu suntem atenti ca sa vedem ca se duce unde n-are voie. Are ce are cu cablurile de la laptop si o tot dascalim agitand degetul aratator...stiti voi cum. Acum merge la laptop se uita serios la noi si agita si ea aratatorul si daca ridicam noi degetul ea il ridica si pe celalalt sa ne arate ca-i mai tare ca noi. Normal ca imi scoate de prin dulapuri, ce-i in gunoi vrea sa insire prin casa da eu nu consider ca-i ea de vina, noi suntem de vina ca nu avem un apartament ma child friendly. Dar asta e si deocamdata suntem tot cu ochii si gura (cu gura cat mai putin posibil) pe ea.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Simo78 spune:
Deni sanatate multa lui Dodo
Matei e ceva mai bine. Si eu care speram sa fie vreo rujeola ceva
E dementiala Sophie! Are dreptate Oana, exerseaza pt atunci cand vor face baietii rand sa-i pupe mana.
Si Matei ne pupa ca eschimosii ...cum ii cer nasuc vine repede si-si pune manutele in jurul gatului meu si ridica nasul sus
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
Simo78 spune:
Am uitat sa zic de poze, care de care mai frumoase
Despre sfidare...Matei cand stie ca umbla cu ceva care nu are voie, daca ma ridic spre el o arunca si fuge razand. Ma bucur ca nu umbla la prize si "casabile"...l-am lasat odata sa sparga la mama un bibelou urat ca sa vada consecinta actiunii, si de-atunci cand vede portelanuri din astea face cu degetul si zice "nu, nu, au!" Am noroc cu el ca e un copil tare ascultator (uneori chiar bleg la faza asta ) si daca are ceva care e periculos in mana si-i spun sa mi-l dea, mi-l aduce si apoi se aplauda ca a fost ascultator.
Despre gradi, mi se pare f important pt ei sa-si faca prieteni, sa invete sa comunice etc...deci gradi e de bine
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
brazuca25 spune:
Simo ce dragut ca iti da si se aplauda singur. Parca imi imaginez.
Timi stai linistita ca nu prea pupa ea din proprie initiativa. Doar daca ii cerem.Si vede ca ne bucuram si atunci simte ca e rost de show. V-am zis ca e mare clown.
mamii am vizionat pozele alpinistului. Tare strengar mai este Alex! Din poze se vede ca te oboseste la greu si nu prea sta locului.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
olguttza spune:
ziua buna si multa sanatate copilasilor bolnavi!
mamii (dulcic foc Alex!!) si Luna, va multumesc pt. aprecierile la adresa sotului (nu-i degeaba jurnalist )!
multumesc si fetelor care ne-au admirat pozele!
uitai ieri s-o felicit pe Timi pt. samburelul din burtica: sarcina usoara, greturi putine si bebe sanatos!
Monica, tu mai ai putin...mai poti?
Oana/Ghinetz, e frumoasa campina si taaare linistita, pacat ca nu prea sunt si locuri de munca, ca tare ne tenteaza schimbarea de domiciliu (in vreo 5 ani, sigur ne mutam acolo).
oaana, ai doua frumuseti!
Mihaela, ma bucur c-a trecut cu bine intzarcarea! succes si celorlalte mamici care urmeaza!
Olga papa numai iaurt simplu (tnuva sau campina), nu-i plac gusturile amestecate - de 2 ori i-am pus fructe (caise si piersici) in iaurt si dupa 2 guri n-a mai vrut (ea, care nu prea refuza nimic...); iaurt cu fructe din comert i-am dat o singura data, intr-o vizita, de la humana, cu banane (e foarte scump si are doar 100 g cutia, insuficient pt. ea).
la fel, si shunca o mai amanam ceva timp: inainte de ziua ei, i-am dat de curcan (era in termen, neafumata, simpla) si s-a umplut de bube.
eu ii alternez meniurile pt. masa de dimineata si aia de seara: cascaval, branzica tartinabila (de la dorna) cu paine, iaurt, fagarash cu paine, fructe (mere, nectarine, piersici) cu biscuiti, banana, cereale (foarte rar) simple, cu lapte, sau cu fructe.
si apropo de mese, Olga nu mananca mai mult de 2 zile acelasi fel de mancare la aceeasi masa (adica, dupa 2 zile de cascaval dimineata, a treia zi musai altceva).
despre sfidare, suntem si noi in randu' lumii, dar un pic altfel. Olga intelege daca-i spun din prima ca nu are voie (si-i explic de ce), insa are o boala cu aruncatu' diverselor obiecte pe jos (cu detenta chiar ): ca sunt jucarii, biberoane, altele, nu conteaza. ii spun ca, daca nu-i mai trebuie, sa-mi dea mie; se uita-n ochii mei si, pana sa-nchid io gura, da cu obectu de pamant intr-o fractiune de secunda. evident, dupa aia, asteapta sa i se dea indarat (ceea ce nu se intampla), nu face ea "efortul" sa-si ia singura.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.