Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Pupici strumfilor bolnaviori si mamicilor!
Si eu ma pregatesc de intarcare, cred ca week-endul viitor imi fac curaj si hotarare sa nu cedez.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

cateva pozici http://www.flickr.com/photos/25237392@N04/?saved=1 :D

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

O intrebare pentru fetele din Romania. Dati iaurt cu fructe copiilor? (am citit ca Luna ii da Adelicioasei ca desert si tare mi-a placut ideea). Daca da...de care? (am scris "pentru fetele din Ro". M-am gandit ca pe afara or fi produse mai bune pentru copilasi, la noi...nu stiu decat de "celebrul" Danonino, la care eu una zic categoric PAS) Sau combinati voi iaurtul simplu cu fructe? Eu mai fac asa, dar doar cu banane, parca nu-mi vine sa-i dau cu piersici, de exemplu. Sau cu pere...
Dar sunculita de pui/curcan le-ati dat la micul dejun. Eu am incercat intr-o dimineata. Am luat sunca din piept de curcan. I-a placut, dar nu stiu daca e ok. Stiu eu cum e facuta sunca asta...? Insa nu stiu ce sa-i mai dau la micul dejun, sa mai diversific. Il tot tin cu branza, cascaval...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)



"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

mamii, ce scump e micul alpinist!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)



"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

oana eu ii dau lui alex shunca de curcan si de porc.Aici shunca de porc este ,nu ca cea de praga de la noi, ci halca intreaga coapta si iti taie felii.I-am dat si de curcan ..de pui inca nu ..nu shtiu de ce nu imi vine sa ii dau de pui
.Iaurtul il poti face cu orice fel de fruct(nectarina,para,banana,mar,ananas le dai pe razatoarea de sticla sau la blender sau bucatele mici cum mananca el si le adaugi la iaurt).Aici intradevar exista si marci specializate de iaurturi pentru copii cu fructe.
Vroiam sa va zic ca eu i-am dat si bruscheta(felie de paine putin tostata)cu pasta de masline,branzica topita(pentru copii)

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Salutari de la noi. Si o cine mai doreste (ca tare-i frig).

Noi am inceput scoala (am vrut sa spun ca eu am inceput dar de fapt cam toata familia lucram in invatamint).
Andrei sta cu o doamna care mi-e vecina, l-am mai lasat ocazional la ea si pina acum. Sunt multumita deocamdata, am vazut ca baietelul meu se duce cu drag la ea, se joaca frumos cu ea.

Si la noi e cam rece in casa( ma astept sa porneasca centrala temica, porneste la 21 grade) ar trebui sa-i cumpar copilului papuci de casa si haine de sezon caci din cele din primavara putine-i mai vin.

Andrei nu maninca iaurt cu fructe. Ii dau iaurt simplu si apoi un bol cu fructe taiate marunt. Dar Vlad a mincat iaurt amestecat cu fructe(piersici-e delicios, pere, banane, pepene galben) si cereale.

In rest nu prea am noutati, e rau ca s-au scurtat plimbarile afara.Ma asteptam la o toamna frumoasa.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Intr-o vreme Razvan manca iaurt simplu fara probleme, dar la un momenta dat, nu l-a mai vrut si atunci am incercat cu iaurt cu fructe.
Noi i-am dat iaurt de la Casa Buna cu caise. Asta i-a placut mult. Am incercat sa ii mai dam iaurt cu fructe de la Tnuva si inca o firma, nu mai stiu exact care, dar nu i-au placut ca erau mai subtiri.
Zilele astea am incercat branzica cu fructe de la Danone, in paharelele alea mici care se vand cate 4 si a fost extaziat, imi cerea si a doua portie. Si tanand cont ca branza de vaci nu o suporta nici cu fructe, nici cu rosii, nici cu mamaliguta mai nou, sunt multumita ca mananca paharelele alea.
Imi vine sa il mananc cand vine la mine si spune papa-papa.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:




Mamii, ce frumusete ai si cum se catara el peste tot!!! pt amandoi. Si daca nu sunt indiscreta, de ce doar 6 ore caldura? Sau poate nu am inteles bine, nu e vorba de toata perioada rece, nu?


greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

lorinaoo,sa inteleg ca exista pe piata antirujeolic separat de ror,ti-a spus ceva doctora?a mea nu stie exact...si eu m-am bucurat ca a fost deschisa la parerea mea,desi e o doctora iesita la pensie.




exista vaccin antirujeolic simplu, lui David i-am facut acum vreo 2-3 ani, intr-o iarna cand a fost campanie mare de vaccinare antirujeolica, era epidemie de rujeola pe la Constanta parca

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Am vazut o gramada de strumfi bolnaviori. Multa sanatate va dorim tuturor Uffff, e groaznic sa iti vezi copilul bolnav.

Am vazut un mic alpinist! Mamii sa iti trasaca frumuselul

Despre testarea rabdarii mamicilor...noi am rezolvat o parte din "nu e voie": am blocat toate sertarele si usile de dulapuri la care ajunge el, am pus la usi niste chestii (imi scapa numele) care nu lasa usile sa se inchida de tot si astfel sa isi prinda el degetele, cu prizele nu are nici o treaba deocamdata, la aragaz nu umbla decat foarte foarte rar si atunci ii zic sa ia manuta de acolo si dupa ce ii repet de cateva ori, timp in care el continua sa umble la aragaz razand bineinteles, fie ma asculta si ia mana, fie ii distrag atentia cu ceva.

Despre iaurt cu fructe: eu i-am dat doar iaurt simplu pe care il amestec eu cu fructe. Nu m-a tentat inca sa ii cumpar iaurt cu fructe din comert. Am vazut insa ca Humana si/sau Nestle au iaurturi cu fructe speciale pentru bebei. Nu m-am uitat pe compozitie si nu pot sa va spun nimic de ele. Doar le-am vazut pe raft.

Sunca nu i-am dat de nici un fel deocamdata, desi de cateva ori am fost tentata. Nu am stiut insa care dintre ele este mai buna si mai sanatoasa, asa ca am renuntat.



Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput