Shoppaholicele Redouto-masochiste (125)
Raspunsuri - Pagina 7
anne16 spune:
In piciorul drept am de la Active wear, marimea 39 si imi sunt buni, adica astia
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-toile-femme-active-wear.aspx?productid=324136048&documentid=207608&single=false&categoryid=30365325
PS: Am laba piciorului destul de lata
Lorenza spune:
Multumim Anne pentru poze.Chiar imi plac ghetele si le-as fi comandat sigur,dar...pentru betele mele,no way!
Giova spune:
Anne faine ghetele, trench-ul si platoul. Multumim de detalii.
Mersi inca odata pt. seria bateriei.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
CristinaT spune:
Bine ai venit Diana.
Multa sanatate puisorului bolnav.
Azi sunt bucuroasa, desi daca stiam comandam ceva mai multe de copii pentru ca avem o petrecere si o sa le dau cadou.
Va doresc o zi buna!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
miki68 spune:
'neata!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
lizzy spune:
back in business
nu am comenzi de venit sau de dat, de vreo 2 sapt nu am mai apucat nici macar sa intru pe lr. sunt schimbari relevante?
ma duc sa ma uit un pic...
va pup si va doresc o zi usoara.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc