Shoppaholicele Redouto-masochiste (125)
Raspunsuri - Pagina 8
claujro spune:
Am de luat haine pt un botez dar parca nu ma incanta nimic de pe LR. Mi se par scumpe.
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Am de luat haine pt un botez dar parca nu ma incanta nimic de pe LR. Mi se par scumpe. |
s-a deschis azi Babyexpo; poate gasesti ceva pe acolo...
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
miki68 spune:
citat din mesajul lui claujro Am de luat haine pt un botez dar parca nu ma incanta nimic de pe LR. Mi se par scumpe. |
Au inceput sa-ti placa botezurile, bag de seama E loco sau iar pe vreun "picior de plai"?
Am editat ca iar am scris o prostie: botezele
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
De data asta suntem simpli invitati. Si e loco, din pacate, o mai puneam e o excursie...
Apropo de excursii ne-am gandit sa plecam sambata la Slanic-Prahova, frig afara, frig si in salina...asa ca nu e mare schimbare de temperatura. Care mai veniti?
miki68 spune:
citat din mesajul lui claujro De data asta suntem simpli invitati. Si e loco, din pacate, o mai puneam e o excursie... Apropo de excursii ne-am gandit sa plecam sambata la Slanic-Prahova, frig afara, frig si in salina...asa ca nu e mare schimbare de temperatura. Care mai veniti? |
Uite www.hoinari.ro/index.php?cu=18541020030709" target="_blank">aici niste reviews despre Slanic Ph. si salina.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
citat din mesajul lui claujro Apropo de excursii ne-am gandit sa plecam sambata la Slanic-Prahova, frig afara, frig si in salina...asa ca nu e mare schimbare de temperatura. Care mai veniti? |
M-as fi inscris eu pe lista, dar trebuie sa merg la o nunta
claujro spune:
Multumesc pt linkul cu rewiuri. Stiu in ce stare e orasul, drumul catre si salina...dar o plimbare pana acolo, 2-3 ore in Salina....nu stam mai mult...
Nunta e seara, noi mergem ziua la salina...
anne16 spune:
Pitesti- Ploiesti sunt 140 km, dar este la fel ca cel din Slanic
Trebuie sa merg si la biserica ziua, este nunta varului meu