LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

fetele va doresc un sfarsit de saptamana minunat alaturi de bucurii daca nu o sa pot intra si maine
all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

of, elena, nu stiam ca ai problemele astea
mai cunosc eu un caz similar asta ca sa stii ca nu numai al tau iti face zile fripte, din pacate asta e situatia cand oamenii nu se mai inteleg, mai rar vezi foste cupluri care lasa orgoliile si mandria si razbunarea pt.ca totul sa fie bine pt.copilul lor
mult succes si nu-ti face probleme, poti sa te descarci aici oricand simti nevoia, de-aia suntem aici

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare

Elenia...suntem alaturi de tine oricand ai nevoie sa vorbesti cu cineva.
Xandrutza

Eu sunt tare suparata....lui Sebicu deja au inceput sa i curga mucii......azi la luat ud de la cresa...nu stiu ce sa mai cred.
Sunt atat de amarata...nu stiu cand o sa intre si viata mea in normal.

Abia astept sa merg sa sa il iau de la matusa....off ma gandesc din ce in ce mai mult cum sa o conving pe matusa asta a noastra sa stea cu el......uffff ma doare capuu

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am citit repede de tot, urez la multi ani fericiti si cu santate lui Victor si Mayei!
Fug ca am bagat la robot albusurile pentru tort.
Pup toate Bucuriile si mamicile din dotare!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am fost la Babyexpo, nu prea mi-a placut, a fost destul de aglomerat si nu mi s-a parut cine-stie-ce
am luat
cizme piele imblanite(80 lei)...
caciula (20 lei)
jucarie camion cu 2 motoare (55 lei)

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara tuturor!

In primul rand vreau sa le urez La multi ani fericiti Bucuriilor care au implinit pana acum 2 anisori, multa sanatate si o copilarie frumoasa
Eu n-am mai dat pe aici de mult pentru ca nu am avut timp, cat a fost cald eram toata ziua pe afara cu copilutu, apoi cand s-a facut frig am stat pe la tara ca bunica mea intrase in coma si ne-am adunat toata fam pentru curatenie genera, pt ca dr a zis ca moare, iar dupa o sapt de coma a externat-o iar cand a ajuns acasa a inceput sa-si revina, e tot la pat si nu se poate misca singura, dar macar mananca si vorbeste. Daca o lasam in spital sigura murea ca pe dr nu prea ii interesa, asteptau doar sa le bagam in buzunar bani.
Luca este bine, are fitze, nervi si toate toanele varstei de 2 ani. Sper sa-i treaca ca eu nu mai rezist.Abia astept sa-mi vina sotu acasa si eu sa fiu mai relaxata.
Acu am cateva intrebari/rugaminti la voi:
1. recomandati-mi ceva bun pentru imunitate
2. voi ati primit pentru copilasi acel cupon pt analize gratuite?
3. mai vroiam ceva dar am uitat ca m-a intrerupt Luca.

Sper ca de acum sa intru zilnic pe aici, ca daca o sa stam mai mult in casa o sa-mi fac timp. Va pup pe toate si revin cu rugaminte-a 3 cand mi-o amintesc

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Sara buna fetelor!

Va multumim mult de tot pentru urarile de La multi ani chiar daca eu intru in ultima perioada foarte rar pe aici.....nu mai apuc deoarece am inceput munca,pe Maya am lasat-o cu mama,treaba prin casa este cat vad cu ochii in fine o gramada de treaba cum are fiecare dintre noi....si uite asa mi se duce randu incet,incet de la calculator

Uram si noi un calduros La multi ani ce lor care deja si-au sarbatorit cei 2 anisori de viata,multa sanatate,fericire,bucurii si impliniri alaturi de parinti cat si celor care urmeaza sa se sarbatoreasca in continuare.

Noi ii vom tine ziua maine fiindca asa sunt liberi toti invitatii nostrii,anul asta nu ne-am mai intins cu restaurante ca am hotarat sa o serbam acasa,la caldurica
Maine voi avea o zi full asa ca acum fug sa pap ceva apoi bag somnica...mamaaaa si cand ma gandesc cate am de facut dimi...o sa intru si va promit ca o sa intru,sa va mai spun cate ceva despre Maya,despre noi in general.

Inca odata La multi ani bucuriilor noastre care implinesc 2 anisori de viata!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nu stiu daca maine voi apuca sa intru ca se anunta timp frumos asa ca urez si eu la multi ani Bucuriei Rares de princess, sa ai o copilarie frumoasa, o viata fericita si implinita si multa, multa santatate!
De asemenea, la multi ani AdinaF, sa ai parte numai de clipe minunate alaturi de puii tai frumosi!
Xandrutza, mi-a iesit SUPER blatul de tort! Doar putin cam rumen pentru ca dupa ce l-am pus la cuptor am adormit pe canapea (iar a stat fii-mea treaza azi-noapte 3 ore!!!)

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Poftiti la una, alta
Elenia, imi pare rau sa aud ca ai asa probleme, sper sa le rezolvi favorabil, chiar si prin intermediul avocatilor. Succes!
Monica, foarte draguta poza, mi-a placut mult.
Tanima, sarcina usoara in continuare, ai grija ce papi.
Andreea, sanatate lui Sebicu! Intrebati si voi la cresa ce se intampla, daca il mai gasiti ud, nu ii schimba la timp, sau ce fac acolo...
Lexi, ma bucur mult ca ti-a iesit blatul!! Astept si pozele Am trantit si eu ieri un blat, azi trebuie sa-l umplu.
Lilina, mi-a placut ce ai cumparat, cel mai mult caciula.
Anca, sanatate bunicii tale! Nu am primit nici noi cuponul pentru analize, tot am vrut sa intreb la dispensar si am uitat.
Gonghy, asteptam poze cu sarbatorita.

Gety, v-ati mutat?
Alexutza, cum mai esti?

Alexandrina 38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata fetele
In primulrand LAMULTI ANI!!!tuturor bucuriilor care si-au sarbatorit sau care isi vor serba aniversarea celor 2 anisori...si mii de scuze ca nu intru mereu sa nominalizez

Nu am mai intrat de ceva timp, nu mai gestionez asa bine timpul,v-am mai citit,am mai vazut asa intr-o pauza cateva pozici...ce sa zic- putere si forta deja nu mai am ca sa ma pun la mintea grasanului care face efectiv numai trasnai,deja ne e cam greu sa iesima fara amandoi,trebuie sa asteptam pe tati spre seara sa ne duca afara (asa de groaznic ma simt fata decopil ),, numalasaziua nici macar 10 minsa stau si eu lungita....dar ma incurajez singura ca mai e putiiin...oofff

In rest am pus muraturi,vinete,ardei,zarzavat pt ciorba - sunt cam franta dupa sapt asta...
Sapt viitoare mergem la Tutu sa vedem ce si cum....desi parca il aud iarasi cu acelasi: va fi un bebe grasun - deja ma sperii,voi intra sa va zic cesi cum

Petrecerea grasanului o vom face laun loc de joaca - spersaiasa totulok...cadou i-am luat o tabla cu masuta cu magnet,cu litere,cifre,pe partea cealalta sepoate desena cu creta, sau se poate intinde pt joaca cu plastilina....eeeee atata de incantat ca are si el biroul lui...

Xandrutza- tin pumnii pt miercuri..si sa ne dai de stire daca ramai sa nasti sa ridicam pampoanele!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 27+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput