LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani Maria si Rares! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, va doresc sa vi se implineasca toate visele!
Lexi, Princess sa aveti parte doar de bucurii din partea Bucuriilor voastre!

Adina, la multi ani fericiti! Multa sanatate si realizari frumoase pe toate planurile!
pentru tine

Alexandrina 38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ramo,Xandrutza - special ca v-ati mai adus aminte de mine si de grasan!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 27+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Alexutza harnicuta
Miercuri raman in spital, eu fac cezariana; ce si cum vad eu cum va anunt, am doar numarul lui Lili. Si al Andreei. Si pe al lui Lexi.

Alexandrina 38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

LA MULTI ANI!!! Maria si Rares!!! sa va dea Dzeu sanatate,noroc si sa-i bucurati pe parinti!!!!

P.S. - Xandrutza - Pai atunci ce sa zic - Nastere usoara,sa fiti amandoi sanatosi sa va recuperati rapid si sa veniti cu toate detaliile posibile si multe pozici!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 27+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Maria si Raresprecum si celorlati pe care nu am apucat sa ii felicit.
Eu am inceput lucrul de luni si nu mai am timp de forum. La lucru nu am net decat intr-un birou alaturat iar de acolo mi-e jena sa intru pe forum, doar chestii strict legate de servici.
Lexi abia astept sa vad poze cu tortul pisicuta.
La multi ani Adina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

LA MULTI ANI SARBATORITILOR
Maria-Cornelia - Anangel_lexi
Rares-Nicolas - Princes

Vlad a fost tare incantat de masina, spunea in continuu "e mishto masina,e mishto, mejem cu motoaele la munte cu Tia si Sandu (bunicii)" noi radeam de el, ca ne imaginam cum ar arata bunicii pe motoare
noroc cu mama, ca a sponsorizat ea cumparaturile, ca altfel nu mai ajungeam la Babyexpo

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi aniiii!
Maria-Cornelia
Rares-Nicolas

AdinaF la multi ani, multa sanatate si petrecere frumoasa

Xandrutza sper sa se faca bine, mersi mult. Ce putin mai ai si o sa tii in brate si bb3, e tare frumos.

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Lilina ce faine sunt cizmulitele, caciula dar si masina
alexutza imi pare rau ca iti este asa de greu cu Gabriel

Off eu sunt suparata ca Luca a inceput de dimineata sa stranute cam des si ii curge nasu, oare ce sa-i dau sa nu raceasca mai tare?

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

La multi ani tuturor bucuriilor ce au implinit 2 ani:

12 septembrie Alexia Maria si Matei
13 septembrie Cosmina
16 septembrie Yagi Alesio Tsubasa si Rebecca-Riana
17 septembrie Ada si Erik si un pupic special pt Nicolas
18 septembrie Sarah Rebecca
19 septembrie Victor si Maya-Maria

Precum si sarbatoritilor zīlei de astazi:
Maria Cornelia si Rares Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Lilina vai m-am indragostit de cizmulitele lui Vladone!de la ce firma sunt?pe noi ne-a prins frigul fara haine groase si cum evident ca cele de anul trecut nu-i mai vin trebuie sa investim si ma doare capul la ce preturi sunt..o pereche de sosete ca lumea 70 mii,hainute pt afara de la 800000 in sus etc...si le trebuie macar doua sa ai de schimb ca doar nu iese afara fara sa se murdareasca...
Cat este transportul pe la redoute?mereu am zis ca imi fac cont...
Pufy pt ce anume inveti?
Xan ai emotii mari?Curaj mai este putin pana iti vezi bebelusul(baietelul)! Am o prietena e programata tot luni la cezariana aici in Iasi,tot baietel
Alexutza cred ca iti vine din ce in ce mai greu..tot respectul pt fetele cu 2 copii sau burtica si un copilas sa nu mai zic 2 copii si burtica..
Scumpik acuma daca e sa faca o viroza deja a luat-o...sa o opresti nu prea mai poti,hidrateaza-l bine cu lichide caldute,da-i vitamina C sau lamaie in ceai..cat despre stimularea imunitatii noi nu folosim nimic,eu nu prea sunt adepta imunitatii stimulate artificial ci natural de viroze si raceli ce-i drept inca nu l-am dus la cresa,gradinita o sa vad atunci,poate stiu fetele mai mullte tratamente.
Mexxa mult succes in convingerea matusii..te-ai descurcat cu colega mea?a fost ok?

Mergi la inceput