Cat se mai da la ingrijitoarele de la cresa?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

Fetelor,intru si eu ca musca-n zar,dar sunt f suparata.
Fetita mea e in grupa mica,am inscris-o printr-o cunostiinta,am dus ca toti copii un buchet de flori D-nei Directoare in 15.09,la deschidere.Dna Directoare mi-a inscris-o cu dansa am vorbit de 2x,dar nu m-am dus sa vorbesc si cu educatoarea.
Ei,in dimi de luni,am intrat cu fetita,sotul in clasa,i-am spus numele,si ca fetita e la program cu somn.Mi-a zis ca nu au paturi,ca au prioritate copii de anul trecut etc.I-am zis ca Dna Directoare m-a asigurat la inscriere ca va dormi,si in acel moment,cu o mina de repros amestecat cu ciuda ne-a zis'De ce n-ati venit sa vorbiti cu mine,trebuia sa ma cautati pe mine",si a repetat asta de cateva ori.S-a uitat f. urat la noi,desi aveam referinte bune pt ea,si cred ca s-a instalat o antipatie reciproca.Am mers la Directoare sa-i spun,si a zis ca au si patuturi pliante(din 30 de copii sunt vreo 10,deci si paturi) si ca a incercat si ea.
Mai e cazul sa ma intreb pt. ce trebuia sa merg sa o caut,cand la inscriere si in august cand am dus dosarul mi s-a spus sa ma prezint in 15.09.?
In fine maine nu mai pot si daca pana acum s-a tot fofilat ca nu are timp am sa stau lipita de gradi sa discut.Fetita e din ce in ce mai stresata,"Nu mai meg niciodata la gadi ca ma pied=pierd),plinge de rupe si la dus si la luat,nu vrea nici sa pronunt cuv.gradi,azi vroias sa-si inmbrace singura ciorapii peste pijama ca ed."nu am timp de toti",in cond in care e grupa mixta de germana ,unii au 5-6 ani,a mea 2,9 ani.Si merge singura la WC,ca "Nu pot sa merg dupa toti"Ar fi mai multe de spus dar si din astea voi ce ati inteles?
Multumesc ca m-ati citit,si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

Cand am deschis subiectul, speram sa il duc in continuare pe baietel la cresa dar in a 3-a zi l-am luat si am plecat. Nici eu nu sunt de acord cu spaga de asta nici nu le-am dat nimic( nici macar directoarei care a fost chiar draguta si l-a inscris inainte de termen). Si eu lucrez si nimeni nu imi da nimic in plus fata de salariu.Dar....daca i-as fi dat directoarei ceva, sunt convinsa ca nu ar fi avut tupeul sa tipe la mine si sa se comporte ca si cum eram venita la furat in cresa aceea. Asta chiar nu am putut accepta si voi face demersuri mai departe pentru ca asa ceva nu este acceptabil. Nu are nervi pentru meseria respectiva, sa incerce sa faca o scoala, niste cursuri si apoi sa lucreze cu oamenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Tedita, imi pare rau ca a trebuit sa iai copilul de la cresa, dar in acelas timp te felicit pentru ca ai avut curajul sa faci asta. Si o sa iti tin pumnii sa reusesti cu demersurile mai departe.
Cand scriu asta imi amintesc de un alt caz cand parintii erau foarte nemultumiti( ca sa nu zic ingroziti) de atitudinea unei educatoare. Dar cand s-a propus sa se ia masuri, toti parintii s-au dat la fund si din cate stiu au ramas doar doua mamici care au luptat pana la capat...
Sper ca in cazul tau sa raspunda apelului si alti parinti de la acea cresa, ca sa poti obtine un rezultat si sa nu mai treaca si alti copii prin ce a trecut al tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ecrina spune:

FELICITARI, Tedita, ca ai avut curajul sa procedezi asa, desi sunt convinsa ca nu iti e usor! Si mult curaj ca sa mergi pana la capat cu demersurile. Poate se va schimba pana la urma ceva daca vor fi din ce in ce mai multe mamici ca tine care sa ia atitudine.
Cand duci copilul la cresa, o faci de nevoie, pentru ca nu ai cu cine sa lasi copilul. Din acest motiv esti si mai mult de apreciat ca ai luat atitudine.

Mergi la inceput