Topic - legislatia muncii, pensii,contracte

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

revii la serviciu - iti dai demisia - primesti lichidarea - te angajezi la noul loc de munca.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Multam, as fi preferat sa nu mai calc pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Buna,
Am rugamintea daca puteti sa imi raspundeti si mie la niste intrebari:
- pot sa imi depun demisia in timpul concediului de odihna si practic, ultima zi de concediu sa fie si ultima zi de lucru?
- ce sanctiuni sunt daca nu se efectueaza perioada de preaviz legala? MA da firma in judecata, ma obliga la plata sau ce se poate intampla?

Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Marius, te rog sa ma ajuti si de data asta cu un raspuns: tatal meu poate sa iasa la pensie anticipat in ianuarie 2010. Ideea e, ca acum ii baga in somaj tehnic pt 3 luni cu speranta ca firma isi va mai reveni si va putea sa ii recheme inapoi la munca. Faptul ca o sa ia somaj ii va afecta la pensie? Ca dc ii micsoreaza pensia mai bine nu isi depune dosarul.

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna,

Vreau si eu sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Ar trebui sa sa incep serviciul in data de 11 mai (pe 10 mai fetita mea face 2 ani). Situatia s-a schimbat foarte tare insa de cand am plecat eu de la ei. Se pare ca se va desfiinta departamentul in care lucram...daca nu zilele astea, sigur pana la sfarsitul lunii mai nu va mai fi.

Ce ar trebui sa fac?
Multumesc.

Mergi la inceput

Sa te intorci la serviciu si apoi vezi ce si cum...

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Si daca departamentul se desffinteaza pana ma intorc eu, firma mai are vreo obligatie fata de mine? Sunt obligati sa ma mai primeasca chiar daca nu mai exista postul meu?

Mergi la inceput

Nu pot sa desfiinteze postul decat in anumite conditii prevazute de lege.

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

marius,este adevarat ca bebelusii ai caror mamici primesc indemnizatie de 85%, nu mai primesc locatia de 200ron?

Mergi la inceput

Am auzit dar nu am vazut nimic oficial...

Pagina legislativa

Mergi la inceput