Gravidute& Mamici de IASI (63)
Raspunsuri - Pagina 8
mihamora spune:
Mersi Kriss - sunt curioasa sa-l vad
Pai daca toata ziua am frecat menta, am dormit si la pranz, seara mi-a venit chef de treaba 
Andreea cred ca se referea la celalalt topic de la Prieteni dintotdeauna.
Oana - fa rost de cipandel si il reprofilam sau ii facem cumul de functii.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mexxa spune:
Salutare si de la noi...
Off eu sunt super suparata...Sebicu inca nu sa acomodat la cresa, adoarme repede..mananca dar in tot acest timp este mofturos si
.Dimineata cand vede ca intram in cladire se apuca de
...aseara era super ragusit de la cat a plas zilele acestea.
Daca pana acum imi doream sa incep munca...acum ma simt vinovata...imi vine sa las tot si sa stau cu el...dimineata il duc eu la cresa si de acolo plec cu inima in 2...cu lacrimi in ochi vazandu'l pe el
, la servici noroc ca am multa treaba si incerc sa ma concentrez numa sa nu incep sa 
Mamici cum ati trecut peste aceasta situatie...cat a durat acomodarea copiilor vostri la cresa???
Cu intalnirea sunt si eu de acord...dar daca se poate sa fie sambata dupa-miaza sau seara dupa 18....vreau si eu sa vin dar sunt la munca in tot acest timp asa ca...va las sa va hotarati![]()

Revin pe mai tarziu....ma duc sa vizionez cateva poze...acum cat sunt singura in birou![]()
, mamica de Sebastian-Mihai 
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
danyelle005 spune:
Andreea eu nu am trecut inca prin ipostaza asta dar imi aduc aminte ca si fratele meu mai mic tot asa s-a acomodat mai greu la gradi. Eu zic sa mai ai rabdare vreo 2 sapt si s-a incerci sa-l faci sa priveasca cu placere ideea de a merge la cresa( desi nu stiu cat inteleg ei la varsta asta), sa-l pui sa-ti povesteasca ce a facut la cresa, ce au invatat, ce prieteni are, etc.
Si eu ma gandeam sa o dau pe Ami la cresa de la anul, dar ...poate o sa vrea soacra sa stea cu ea.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Noi ne-am trezit azi pe la 11
. Mi se pare mie sau azi e mai frig ? A iesit cineva afara?
Eu oricum ies macar 30 de min dupa amiaza, macar pana la magazin si inapoi.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
tuscut spune:
Salutare fetelor!
Multumim de cafea, Ella! Mai vin si eu cu una(cafea) pentru cine mai doreste.
Si acum sa le iau pe rand:
1.
fetelor care mi-au apreciat dulceata. Asa-i ca-i dulce?
2.
prichindeilor care au inceput cresa/gradinita si mamicilor curajoase care nu au plans
3.
prichindeilor bolnavi, sa se faca bine repede
4.
Ioana (cu intarziere)
5. Miha, super Amira
, dar nici Robert nu e mai prejos
6. Ralu, esti oricand binevenita cu informatii 
Noi avem cateva zile de cand am intrat iar in greva foamei
. Ia doua-trei lingurite de mancare si apoi trage de mine sa-i dau san. Ca sa nu mai spun ca noaptea tzocaie intr-una de ma trezesc dimineata mai obosita decat m-am culcat seara...
Si apropo de oboseala, sa povestesc ce am patit zilele trecute. Ma trezesc dimineata cu Iustina in pat fara sa stiu ce, cand, cum. M-am gandit ca poate o fi luat-o sotul dimineata din patutul ei si a adus-o langa mine. Cand vorbesc cu el la telefon, imi zice ca EU am luat-o in timpul noptii ca se trezise plangand si a ramas cu noi. Iar eu habar nu aveam 
Acum am noroc ca doarme (mai nou adoarme numai la san) si pot intra sa mai sciu cateva randuri. In rest, ne plictisim groaznic in casa. Ieri am iesit putin pe afara, si la intoarcere nu vroia sa intre in casa scarii. Maamaaaa ce concert am avut!!! Asa ca am stat in fata blocului pana a venit o vecina cu nepoteii de la scoala si am reusit sa intru cu ea in casa.
Cam atat deocamdata, fug ca incepe sa se foiasca
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
byu spune:
Tuscut, asa imi facea si mie Casian inainte sa il intarc si de aceea am si facut ragadele alea urate, tot asa nu manca mai nimic si vroia numai tocaiala, insa dupa ce l-am intarcat, a inceput omu' sa manance de ma sperie uneori ce pofta are,si la cum arata nu ai spune ca mananca asa mult(l-am intarcat pe 8-9 iulie).
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
tuscut spune:
Am scris, nu gluma...asta asa, sa recuperez...![]()
Azi dau de baut
. Implinim 3 ani de la nunta insa nu am planuit nimic. De altfel nici nu stiu inca ce cadou sa-i cumpar si nici nu ma indeamna inima sa ies pe vremea asta la shopping. Cred ca o sa amanam pt week-end "party-ul".
Si ca tot veni vorba...fetelor care taiati motul luna viitoare, ati facut ceva planuri de petrecere? La noi se aduna cam multisori invitati si nu prea as vrea sa ii inghesui in casa.
In alta ordine de idei, voi cat de gros imbracati strumfii pe vrmea asta?
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
byu spune:
eu il imbrac aproape ca pt iarna
La multi multi ani pt aniversare, ce cadou ai vrea sa -i faci ca si noi implinim tot trei ani pe 1 oct si habar nu am ce cadou sa-i fac.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuscut Am scris, nu gluma...asta asa, sa recuperez... Azi dau de baut . Implinim 3 ani de la nunta insa nu am planuit nimic. De altfel nici nu stiu inca ce cadou sa-i cumpar si nici nu ma indeamna inima sa ies pe vremea asta la shopping. Cred ca o sa amanam pt week-end "party-ul". Si ca tot veni vorba...fetelor care taiati motul luna viitoare, ati facut ceva planuri de petrecere? La noi se aduna cam multisori invitati si nu prea as vrea sa ii inghesui in casa. In alta ordine de idei, voi cat de gros imbracati strumfii pe vrmea asta? Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007 |
Unde? in casa sau afara? In casa il tin intr-o pereche de panataloni de training, un body cu maneca lunga si uneori pun si un tricou peste. Sosete in picioare, ca am inceput sa mergem. Afara...o pereche de panataloni mai grosi, tot un training ceva, sau blugi. Peste body o bluza tot cu maneca lunga si o gecuta asa, mai de toamna. Si ii pun caciula pe cap, una asa, de zici ca e un prezervativ.
Si ghtute sau adidasi. Nu il imbrac ca de iarna pentru ca " ca de iarna" o sa-l imbrac la iarna. Logic, nu?Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Kriss si pe mine azi la miezul noptii ma asteapta aceeasi distractie ca pe Michelle. (adica calcatul) Si daca ar fi doar hainutele baietilor...Dar s-au adunat camasi, tricouri. Of! Mi-e groaza! Masina aia inteligenta de calcat cand se inventeaza??? A! Si mai voiamsa te intreb: cat iti ia bona pe luna si ce program are? (ma interesez pentru la anul, sa stiu, e cazul sa pun de pe acum bani deoparte) Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
600 lei/luna 8h/5 zile pe sapt. Se adauga transp de 31 lei/luna aprox. pt. abonam pt. o linie, caci dna sta in dacia. Orarul i l-am facut eu..8,30/9 -16,30/17..dar inca nu am inceput sa lucrez(in cazul asta s-ar putea sa ii schimb ora mai devreme)
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)