Gravidute& Mamici de IASI (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amironeanu

Salut!

Am scris si dincolo, scriu si aici. De ce nu organizam o petrecere la un loc de joaca pentru copii, fiecare isi plateste partea, copii se joaca, iar noi mai stam de vorba? Nu am idee cat costa, dar nu ar trebui sa fie mai mult de 20 de ron. Ei, ce spuneti?

Si de ce sunt 2 topicuri cu mamici din Iasi? Nu ar fi mai bine si mai frumos sa le unim?

Pupici,
Andrea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze mai vechi si mai noi

nu stiam ca sunt 2 topicuri cu acest subiect dar ar fi frumos sa ne unim.
Mi se pare o idee faina cu intalneala.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Cred ca sunteti toate la .
Eu nu prea am somn ....cine zicea ca vrea sa angajeze un bon? ...Parca Michelle, daca nu ma insel....si sotul tau e plecat? Daca ai gasit unul de incredere nu mi-l imprumuti si mie vreo saptamana?

Mergi la inceput

Gata plec la nani, nu de alta dar acus parca vad ca ma trezeste domnisoara.

O zi usoara maine la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Andreea - eu sunt de acord cu intalnirea si sunt de acord si cu "unirea", eu acolo nu ajung decat sa citesc uneori.

Daniela - nici eu nu am somn, acusica ma apuc de calcat dar intai trebuie sa adorm copilul, care nici el nu are somn si nu stiu de ce, cred ca din lipsa de plimbare.
Da, eu angajam bon ,sper sa gasesc curand cu ajutorul vostru, si ti-l inchiriez

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Sa scriu si eu ceva inainte de a pleca la nani.
Miine am de la 7.30 deci la 6.30 sunt in picioare.
Azi m-am aplecat sa scot dintr-un sertar niste sosete si am intepenit asa. Adica m-a sagetat in spate si nu m-am putut ridica.M-am dus tiris in pat si 2 ore acolo am stat.M-am rablagit de tot.

Si eu am iesit cu Andrei. Eu mai viteaza, la 9.30 dimineata. Ramasesem fara scutece si am profitat de iesire si ne-am plimbat in 2.
M-am saturat de frig.

Oana ce zici? Iti mai place frigul?
Pupam nasucul si arcada curajosului.

Si Andrei perneste singur dat cind vede ca-i greu se trinteste in fundulet.E foarte precaut, merge ca un mosulet, incetisor si cu miinile isi tine echilibrul.

Ioana. Sa fii fericita si bebe sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata,haideti la o
Noi ne-am trezit azi la ora 9.00,nu-mi vine sa cred cit a dormit fetita mea,cred ca e de la vreme
O zi frumoasa tuturor

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Andrea, sunt de acord cu propunerea de intalneala..dar unde?
Nu stiu sa fie 2 topicuri cu Iasi..poate e vb de cap trecut deschis de Miha(mariusssimiuc)intrucat nu avea parola contului comun...
Michelle, calcati la miezul noptii?eu nu mai calc demult hainele fetei..doar lenjeria de patut..
apropo de bon...a inceput acum un serial la acasa ..ingerasii parca..si acolo e un bon:)
Noi avem bona de o luna si sunt multumita. Se intelege bine cu fata.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Mai e cafea si pentru mine? Radu face dimineata, dar el bea o cana mare si mie imi mai ramane o cescuta, pe motiv ca lasa, tu ramai si iti mai faci. Aiurea! Nu imi mai fac si stau asa, dorm pe mine

Nonna, ai grija de "shale" ca nu e de gluma. Si da, imi mai place vremea asta. Ce sa fac, asa-s eu, daca-s nascuta pe o asa vreme. Acum, desigur, mi-ar placea sa ma plimb, stiti voi...aia cu martini, sau ceai, sau macar un vin fiert. (ieri nu l-am scos pe Victor afara, eu am iesit pe la 8 la magazinul din colt si atat. Azi insa merg la sedinta cu parintii. De cand o asteptam, ca asta e un motiv serios sa ies din casa si sta mama cu baietii, ca asa, daca ii zic ca ies la cumparaturi, sau la plimbare, sau la coafor...nu tine. Trebuie sa-l iau pe Victor cu mine. Da la sedinta...nu se poate!!!)

Miha, ce-a mai crescut Amira! Doamne, cand cresc copilasii asta asa!!!

Michelle, nu stiu nici un bon (nici macar de ala de masa n-am avut niciodata). Da un cipandel gasesc.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Kriss si pe mine azi la miezul noptii ma asteapta aceeasi distractie ca pe Michelle. (adica calcatul) Si daca ar fi doar hainutele baietilor...Dar s-au adunat camasi, tricouri. Of! Mi-e groaza! Masina aia inteligenta de calcat cand se inventeaza??? A! Si mai voiamsa te intreb: cat iti ia bona pe luna si ce program are? (ma interesez pentru la anul, sa stiu, e cazul sa pun de pe acum bani deoparte)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salutare
Buna ideea cu intalnirea si eu m-am gandit mult la o chestie din asta , dar sincer m-am gandit ca nu o sa ma luati in seama(avand in vedere ca se impune ceva cheltuiala, nu ca m-ar da banii afara din casa, dar mi-e dor sa va vad pe toate la un loc si cu copiii jucandu-se impreuna)

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput