Gravidute& Mamici de IASI (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

LA MULTI ANI IOANA!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Miha, Felicitari pt. Amira!acusi trage tastatura si ne scrie ceva

Multumesc Cristina! Eu zic ca o sa va spuna ceva direct pe Skype.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

David m-a ajutat la scris! Miha ai fata dulcica foc!

Multumesc Alina!
David a vrut probabil sa intareasca spusele tale.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Felicitari Amira!

Multumim!
Citat:
Eu am stat toata ziua in casaam mai dormit putin si ma plictisesc... in curand nu o sa mai am stare, trebuie sa fac ceva...

Eu am iesit pe la 17,ca nu mai puteam sa stau.Nici eu si nici copiii. Si n-am luat in seama avertizarile lu' barbata-miu ca e frig afara si m-am cam clantanit.Am avut totusi grija sa nu-mi sparg dantura falsa.
Si un pic prevazatoare tot am fost ca am luat in geanata cate un pulover pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Am scris si dincolo, scriu si aici. De ce nu organizam o petrecere la un loc de joaca pentru copii, fiecare isi plateste partea, copii se joaca, iar noi mai stam de vorba? Nu am idee cat costa, dar nu ar trebui sa fie mai mult de 20 de ron. Ei, ce spuneti?

Si de ce sunt 2 topicuri cu mamici din Iasi? Nu ar fi mai bine si mai frumos sa le unim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nonna76

De Andrei se ocupa tati noaptea, adica el ii da biberonul, eu nici nu-i aud(dorm in alta camera) asa ca in sfirsit dorm toata noaptea.

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Ce frumos din partea lui tati ca o lasa pe mami sa doarma.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Ei, am uitat ce este mai important

IOANA, un bebe sanatos si o viata frumoasa! Si un buchet de de la noi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanara23

va invitez la o felie de tort de mere cu frisca si un capuccino fierbinte...ca merge pe vremea asta!

am primit azi de la colegii de birou niste minunatii de cadouase pt bebelin, albastrele....si un album pt fotografiile cu bebeleanu mic!

LA MULTI ANI! sa fii fericita, sa ai un bebe sanatos si frumos.

Si eu anul trecut de ziua mea am primit numai cadouri pt bebelina, dar anul asta au fost cadouri numai pt mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Musai sa facem o intalnire sa mai iesim din monotonie.

Ia uitati voi ce fata mare am care sta singura in picioare .

dulceata mica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu am iesit pe la 17,ca nu mai puteam sa stau.Nici eu si nici copiii. Si n-am luat in seama avertizarile lu' barbata-miu ca e frig afara si m-am cam clantanit.Am avut totusi grija sa nu-mi sparg dantura falsa.
Si un pic prevazatoare tot am fost ca am luat in geanata cate un pulover pentru copii.

Si noi am iesit pe la 17; am mai avut o tentativa pe la 14 dar cand sa iesim a inceput sa picuresi ne-am intors din drum; Am iesit apoi dupa ce si-a facut domnisoara somnul de frumusete

Mergi la inceput