Gravidute& Mamici de IASI (63)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanara23 am primit azi de la colegii de birou niste minunatii de cadouase pt bebelin, albastrele....si un album pt fotografiile cu bebeleanu mic! ![]() ![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI IOANA! Multa sanatate si numai bucurii! 
De-acu asta e...s-au dus vremurile cu cadouri numai pentru tine.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ioanara23 spune:
pai chiar o vinit tata meu azi pe la birou si dupa ce i-am aratat cadourile chiar m-a intrebat "da pt tine ce ai primit?"...
sincer, acum cel mai important cadou din viata mea e chiar bebeleanu!
ioana
20+
puiutza mica
Simo78 spune:
Ioana
Miha, tati sigur ne va aduce de toate de la spital, anul asta face pediatrie, iar el in afara de varsatul de vant din ianuarie, nu a facut niciuna din bolile copilariei
. Sper numa sa le aduca inainte de vaccin, pt ca Matei e mai bine, deci nu e rujeola.
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 Miha, tati sigur ne va aduce de toate de la spital, anul asta face pediatrie, iar el in afara de varsatul de vant din ianuarie, nu a facut niciuna din bolile copilariei . Sper numa sa le aduca inainte de vaccin, pt ca Matei e mai bine, deci nu e rujeola. |
Nici nu vreau sa-mi inchipui cam ce va fi pe capul tau cu 2 barbati bolnavi in casa...

Asta noapte Robert al meu a inceput sa farnaie,dimineata era mucos de-a binelea.
Asa ca azi...am spus pas la gradinita.
Sa mai spun cata munca de lamurire am avut cu el pana a inteles DE CE nu poate merge la gradinita?! 
Am sunat pediatra si cica e foarte posibil sa fie o reactie la Lantigen B,cel cu care am inceput imunizarea.
Dar la fel de bine poate sa fie si o raceala,de la vremea asta de rahat. 
Aaaa...si de vreo cateva zile se plange dragul meu copilas de dureri de genunchi.
Si tot pediatra zice ca e posibil sa fie din cauza cresterii.Adevarul e ca s-a inaltat,de nu-i mai vine nici un pantalon. Sauuuuu...avand in vedere antecedentele sale alergice e posibil chiar sa fie meteosensibil.
Of of...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
byu spune:
Salutare
ce m-am plictisit de monotonia asta....tare mult as vrea sa lucrez(dar daca se poate sa il i-au si pe Casian cu mine)
, nu stiu...cred ca e de la vremea asta,sau poate nu...
LA MULTI ANI IOANA
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Musai sa facem o intalnire sa mai iesim din monotonie. ![]()
Ia uitati voi ce fata mare am care sta singura in picioare . ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
Miha, Felicitari pt. Amira!acusi trage tastatura si ne scrie ceva![]()
Da, ar fi tocmai buna o intalneala.. ce ziceti?numai ca pe vremea asta..nu stiu unde..ca avem copilasi marisori si nu mai stau locului in carucior/brate..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
alynta27 spune:
Saluti!
Plictiseala mare si aici! David s-a invartit azi ca titirezul! Sunt
!
mIHA AI O DULCEAT
alynta27 spune:
David m-a ajutat la scris! Miha ai fata dulcica foc!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
Felicitari Amira!
Eu am stat toata ziua in casa
am mai dormit putin si ma plictisesc... in curand nu o sa mai am stare, trebuie sa fac ceva...
Byu si eu tot la asta ma gandesc, m-as duce la serviciu, da mi-e greu sa ma despart de Domi
Alynta pupici la titirez![]()
Ioana - multumim pt tratatie![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI