Gravidute& Mamici de IASI (63)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
Helau! 
Cui tre sa multumesc pentru cafea? Ca am uitat...![]()
Eu zilele astea tre sa merg pe la diverse locatii pentru petrecerea lui Robert.Nu stiu inca unde vom face,sa vad mai intai conditii,preturi...Sa fac o rezervare pentru "bebelusoniada"?
Irina,mai nasol era daca te trezeai in pat alaturi de Brad Pitt si nu stiai cum a ajuns acolo. ![]()
Noi n-am trecut inca la tinuta de iarna.Inca umblam cu urechile-n vant. ![]()
Andreea,noi nu avem experienta cresei.Cand m-am intors la serviciu,la 2 ani a lui Robert,l-am lasat la bunica.A plans la inceput,era si normal,ca doar a stat nas in nas cu mine de cand s-a nascut.Niciodata nu am intrat,l-am lasat si plecat.Chiar daca plangea si mie mi se rupea sufletul,i-am vorbit mereu,l-am asigurat si i-am promis intotdeauna ca dupa ce se trezeste la pranz mami vine si-l ia acasa. Gaseste-i un reper care sa-l asocieze cu venirea ta sau a lui tati,nu intarzia si tine-ti promisiunea.Vorbeste-i frumos si idilic despre cresa
de cum se va juca el frumos acolo cu jucarii (ce nu le are acasa) de cum isi va face prieteni
. Cand il iei acasa arata-te interesata de activitatile lui de peste zi si lauda-l mult. Cat mai mult!
Na,ca iar m-am intins la sfaturi! ![]()
Oana,ziceai ceva de-un cipandel?
Unde?Cand?
Ce face nasucul julit?A trecut? 
Stefan cum s-a re-acomodat la gradi?
Monica,ai de grija cu salele.Dar niste calciu iei mataluta? 
Cre ca mai voiam sa zic ceva,dar iar am uitat.
Mai bine,nu? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
danyelle005 spune:
IRINA la multi ani! fericiti impreuna.
Eu prin casa o imbrac in pantalonasi, maieu si o buza cu maneca lunga. Afara ii dau hamleti, pantaloni mai grosuti, maieu, bluza cu maneca lunga, o bluza mai groasa si o caciulita.
Poftiti de vedeti cateva poze cu printesa mea cea "cuminte" http://good-times.webshots.com/photo/2789121850103159727SHJJEp?vhost=good-times
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
MIHA te asteptam cu impresii si preturi bineinteles.
Nici eu nu stiu unde am sa-i tai motul Amaliei. Acasa nu prea am loc pt musafiri, chiar daca chem numai nasii, parintii si fratii. Apropo ce traditii sunt, in afara ca se taie motul si se aleg diverse obiecte de pe tava? La taiatul motului e un ritual anume? Eu as vrea sa le dau si colacii nasilor, tre sa le mai dau ceva in afara de colac?
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
tuscut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 MIHA te asteptam cu impresii si preturi bineinteles. Nici eu nu stiu unde am sa-i tai motul Amaliei. Acasa nu prea am loc pt musafiri, chiar daca chem numai nasii, parintii si fratii. Apropo ce traditii sunt, in afara ca se taie motul si se aleg diverse obiecte de pe tava? La taiatul motului e un ritual anume? Eu as vrea sa le dau si colacii nasilor, tre sa le mai dau ceva in afara de colac? ![]() daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 |
Si noi in aceeasi situatie. Asteptam asadar informatii...
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Irina,mai nasol era daca te trezeai in pat alaturi de Brad Pitt si nu stiai cum a ajuns acolo. |
Nu-mi place in mod deosebit Brad Pitt, dar...ce mai conta CUM a ajuns acolo, nu?
Irina,
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 MIHA te asteptam cu impresii si preturi bineinteles. Nici eu nu stiu unde am sa-i tai motul Amaliei. Acasa nu prea am loc pt musafiri, chiar daca chem numai nasii, parintii si fratii. Apropo ce traditii sunt, in afara ca se taie motul si se aleg diverse obiecte de pe tava? La taiatul motului e un ritual anume? Eu as vrea sa le dau si colacii nasilor, tre sa le mai dau ceva in afara de colac? ![]() |
Eu mai mult ca sigur ca nu voi face acasa.Vreau sa evit aglomeratia care inevitabil se formeaza atunci,chiar daca is numai nasii si fratii/surorile.D-apoi mai sunt prieteni care vor sa vina...mai sunt bunicii care se supara daca nu-s bagati in seama...
Si oricat ai adauga si taia de pe lista se aduna mult mai multi decat ar incapea intr-un apartament de bloc.Eu nu stiu despre un ritual anume la taiat de mot.Se taie din par,in cruce...se aleg obiectele de pe tava si toata lumea e fericita ,aplauda si face scenarii despre viitorul copilului.

La datul colacilor cica tre sa mai fie pe langa acestia si niste zahar,ulei...
si un cadou (mai consistent 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
Irina, Multi Ani fericiti impreuna! Aniversare frumoasa!
Si noi am trecut la haine de iarna..adica o imbrac cu geaca groasa, caciula..Apropo,unde gasesc niste manusi pt ea? ce am sunt mari!poate din alea cu ata dupa gat..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
tuscut spune:
Pai cred ca si noua ne trebuie manusi. Ieri de exemplu am imbracat-o destul de grosut, zic eu, cam asa, insa mainile ii erau foarte reci. In rest nu mi s-a parut a-i fi frig...
Irina,
alynta27 spune:
Salutare!
David a adormit la prepelix!
Aniversare frumoasa Irina!
Exista 2 subiecte "Mamici de Iasi"? Spunea ceva Amironeanu!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
Nu Alina, mai e sub.Iasi-mandra cetate..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)