Gravidute& Mamici de IASI (63)
Raspunsuri - Pagina 19
alynta27 spune:
Vesti noi!
Ieri mi-am facut un test de sarcina- imi intarziase menstruatie si...2 linute roz! Suntem fericiti si emotionati! Sunt in plin proces de intarcare! Greu! Greu!

Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
Ella -multa sanatate Biancai, sa ii treaca si vanataia repejor
Ai grija sa nu se dezhidrateze.
La multi ani Andrei!!! 

Scuze de intarizere
Emma - e un frumos Andreiu tau![]()
Kriss, nici eu nu i-am cumparat nici un cadou al 1 an, sau poate nu-mi mai aduc aminte...Tort bun pt 1 an am facut eu..mmm...
Ce harnicuta esti.
Lacramioara - iti doresc sa treaca timpul cat mai repede si sa te vindeci rapid.
Daniella -eu am folosit ham, dar nu prea mi-au fost de mare folos...doar il tineam agatat asa... putin a si mers normal, dar mai mult il trageameu aiurea si el se lasa in fata sa se sprijine.
La multi ani si pentru Tudor!!! 

tot cu intarziere.
MIha- foarte tare RObert
Ce scumpa e fii-ta si ce frumos rade![]()
Byu - multa sanatate lui Casi!
Alynta - Wow!
Felicitari!!! Sarcina usoara!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
iulia-stefy spune:
Byu, multumim de
. Sanatate multa lui Casian.
Ema, dar ce baiat mare are mama.... Sa va traiasca. E tare dragalas.
Ella, incearca saruri de rehidratare de la Humana sa-i pui in apa fiarta si racita. Si ii dai cu seringa de la Nurofen... Noi am trecut odata prin spital cu perfuzii si nu doresc nimanui. Stiu ca pentru fiecare scaun apos sau varsatura trebuia sa primeasca 50 ml apa sau ceai. Ceai de menta ai incercat? Orez fiert si apoi facut pasta in blender? Smecta in ceai sau apa fiarta si racita? Hydrasec. Noi cam astea luam si Furazolidon de 25 mg. Si trebuie evitat laptele pina se strange la burtica.
Alina, felicitari. Ma bucur pentru voi. Sarcina usoara.
Michelle, multumesc.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
byu spune:
wooooooaauuuuuAlina flicitari multe multe multe, n-ai idee ce fericita sunt pt tine
, sarcina usoara si sa ne tii la curent mereu.
Multumesc pt urari...am fost la med azi trebuia sa ne internezeb cica, dar am insistat sa nu....mai stam si maine acasa si apoi mergem iar la un cuntrol ca nu se stie domle ce are...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
ella10 spune:
Alina felicitari si sarcina usoara
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
ella10 spune:
Am incercat azi cu orez fiert si dat prin pasator,nu prea i-a placut dar a luat vreo doua lingurite,tot e ceva;acum scaunele sunt mai rare,azi a avut doar doua,e mai bine zic eu si nu ma lasa deloc sa-i verific gingiile...poate-i iese vreun dintisor
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
kriss79 spune:
wau, Alina, FELICITARI!!!Ce mamica curajoasa esti!Sarcina cat mai usoara si poate vine o bebelina acum!acusica te trec la gravidute, cu bucurie!va veni in mai 2009 cred..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
alynta27 spune:
Iulia, Byu, Ella si Kriss multumesc!
Kriss ai estimat bine, in mai va veni! Si eu sper sa fac o fetita, dar cum o fi de acum!
Nu stiu cat de curajoasa sunt, dar pentru mine e ceva normal! Asta e mersul vietii! Si David e foarte fericit de cand a aflat! Radea si se bucura ca un om mare!
Raluca si Ella multa sanatate copiilor! Bia poate face diaree de la dintisori!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
Alina,esti curajoasa ca ai lasat sa vina barza..in sensul asta. Eu imi doresc si BB2, dar inca ne protejam, pt. ca nu simt ca e inca momentul pt. un puiut nou acum..Am alte ganduri, sa mai slabesc,sa imi reiau munca..nu sunt pregatita sa am iar nopti nedormite(desi la mine au fost putine, 3 luni maxim),colici,sa stau singura cuc cu bb mic de dimineata pana seara, si alte chestii din astea mai putin placute in primele luni..Ca de sarcina nu mi-e frica, am avut o sarcina super usoara!
Asa e, sanatos sa fie, nu conteaza ce sex va fi! te asteptam cu vesti noi dupa ce mergi la doctor..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Simo78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Vesti noi! Ieri mi-am facut un test de sarcina- imi intarziase menstruatie si...2 linute roz! Suntem fericiti si emotionati! Sunt in plin proces de intarcare! Greu! Greu!![]() ![]() Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007Concediu la mare 2008 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
wow! felicitari!
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei