Gravidute& Mamici de IASI (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Byu multumim de cafea. Sanatate multa lui Casian.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata si de la noi
raluca multumim de cafeluta!sanatate multa lui Casian!
ella,sa iasa cat mai repede dintisorul!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

A adormit gaza mea, ma duc repede sa ii fac ceva de papa pt cand se va trezi si sa pap si eu ceva.
Azi cred ca am sa va bazai la cap, ca sunt singurica si foarte obosita

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

multumim fetelor de urari! ieri am fost ocupati ca ama vut o multime de invitati, dar a iesit super! Nu-mi vine sa cred ce baiat amre are mama! Puiul mamei drag....

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Si eu pe aici...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

daca doriti sa ne revedeti:

http://community.webshots.com/album/567262900ePlffG

hello Miha!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Ema sa va traiasca cavalerul si sa fiti sanatosi,sa va buccurati de el
Dupa cum va spuneam ieri,Bia a avut cam vreo 6 scaune mai moi si azi dimineata a avut unul apos,nu stiu ce sa zic,maine mergem la medic sa vedem despre ce e vorba,nici apa si nici ceai nu vrea sa beade mincat ...doar lapte vrea in rest nimic...nu stiu ce se intimpla cu ea,dar o sa trecem si peste asta.

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

sal
Eu am stat prin bucatarie, am facut mancare pt.noi si pt.fata.
ella,multa sanatate Biancai!
emma,sa va traiasca baiatul! f frumos tortuletul sau mai bine zis tortuletele..ce era chestia aia pe rotile, cu maner rosu ?probabil primita cadou..

am uitat..cine e interesat de jucarii si ceva imbracaminte gasiti 2 albume noi pe webshots la noi..mai mult nu pot scrie aici..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

sal
emma,sa va traiasca baiatul! f frumos tortuletul sau mai bine zis tortuletele..ce era chestia aia pe rotile, cu maner rosu ?probabil primita cadou..

E un premergator.
Al nostru e www.onestop.ro/produs-premergator-si-trenulet-to4532--pid14827--cat10762-10852" target="_blank">asa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Emma,sa va fie de bine petrecerea. Andrei e un serios.Cu cine seamana,ca voi sunteti niste hliziti?!

Ella,sanatate multa! As vrea sa-ti spun ceva care sa te ajute,dar din pacate nu stiu.
Si Amira mea a fost azi tare maraita,a stat agatata de mine ca o maimutica si n-a vrut de mancare nimic pana la ora 16.30 in afara de tzitzi. Sper cand vine barbatul acasa sa nu ceara de mancare,ca-i dau si lui tzitzi ca altceva n-am de mancare.

Mergi la inceput