Gravidute& Mamici de IASI (63)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 La Multi Ani Tudor (gabiarama)!! pentru ieri..La Multi Anisori Andrei (aeperju)!!! Emma, multa sanatate si noroc in viata flacaului tau! |
LA MULTI ANI si de la noi! 
Ieri cand am vrut sa trimit mesajul pentru Tudor mi-a picat netul...mama lui de net...
| Voi ce cadouri ati luat copilasilor la 1 anisor?ce jucarii? calut, masinuta..?si de unde? am vazut ceva pe net..dar inca nu m-am hotarat. |
Chiar nu stiu ce cadouri sa le mai iau! Jucarii avem o groaza...hainute la fel...Calut avem si sta in balcon si-l bate praful...la fel si premergatorul (de ala care se impinge)...Chiar nu stiu!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui kriss79 unde in Iasi tort bun pt aniversare 1 anisor? |
Select sau Tufflli.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Helau! ![]()
Lacramioara,naspa accident. 
Eu mai luam de la magazinele naturiste un unguent cu arnica,pentru juliturile si vanataile lui Robert.Nu stiu daca avea efect miraculos,ca el oricum e plin tot timpul de vanatai.
Oare vreun unguent de stat locului nu este? ![]()
Daniela,super super faza cu fii-ta.
A avut si ea un elan creativ...
Eu am patit cu Amira intr-o zi ca i-a iesit din scutec (nu-mi aduc aminte daca v-am mai povestit
) si la fel il morfolea in mana. Era in scaunul de masa,la masa de dimineata.Si nu pricepeam ce are pe manuta maro,ca doar mancarea era galbena.
Pana la urma mirosul m-a trezit la realitate. 
Ella,pupici la accidentata mica.
Se mai intampla si de astea,bine ca n-a fost grav. Si...prima data e mai greu,p-aia te inveti. ![]()
Noi suntem mai binisor cu raceala.De fapt cu mucii,ca numai de astia avem. Tocmai cand se obisnuise si Robert cu pompa si sa-si dea singur cu spray in nas,iaca i-a trecut.
Sper sa-i treaca si Amirei repede repejor,ca tare mai tipa cand vede pompa. Si cand termin operatiunea mi-o ia din mana si-o arunca cat colo,cu ciuda...![]()
ella10 spune:
Mai fetelor cred ca Biancai o sa-i iasa vreun dintisor,de fapt primul,azi a avut cam trei scaune si mi-a mai si varsat,e sclifosita si nu ma lasa sa -i pun mina pe gingii,s- o dau cu calgel sa se calmeze;e posibil sa-i iasa vreun dinte ?
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
mariussimiuc spune:
Ella,in perioada asta,de bebelusie,totul este posibil.
E posibil sa-i iasa dintii...e posibil sa fi mancat ceva ce nu i-a priit...
O faza robertzeasca...![]()
I-am cumparat o pereche de adidasi.Si ieri cand am iesit la plimbare l-am incaltat cu ei.Si atunci am vazut ca aveau luminite. Rosii si albastre.
Parca era fii-miu din Star Trek. ![]()
Am intrat la magazinul de la colt sa cumparam niste iaurt.Si s-a pus fii-miu la discutii cu vanzatorul.
Si bineinteles ca s-a apucat domnul sa-i laude adidasii si el nu-si mai incapea in piele. ![]()
"De unde ai tu asa adidasi frumosi?"
"Mi i-a cumpalat mami de la mall"
"De la mall?Eu n-am fost niciodata la mall"
"Pai sa-i spui lu' mama ta sa te duca" 
"Mai da' ce luminite ai tu acolo.Daca se arde becul acasa la tine,te incalti cu adidasii si faci lumina"
"Eu nu umblu incaltat pin casa,ca muldalesc covoalele" 
iulia-stefy spune:
Miha, multumesc pentru raspuns. Si un
dulce lui Robert, ca o menajeaza pe mami si nu merge incaltat prin casa.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
iulia-stefy spune:
Dar ce harnicuta si concentrata e Amira.....

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
amironeanu spune:
Neatza!
sarbatoritilor din aceste zile!
Eu si la Stefi si la Matei am luat tort mixt de la Tuffli si a fost foarte laudat. Stefaniei i-am facut cu poze, iar lui Matei in forma cifrei 1. Poze in album am numai de la ziua Stefaniei, cele de la Matei nu le-am incarcat inca.
Iar despre cadouri, sincer si onest eu nu i-am mai luat nimic. Ne impiedicam de jucarii prin casa, haine are o tona de la verisorul lui, nici macar nu am scos din hainele de la Stefi. Iar pe invitati i-am rugat frumos sa contribuie
fiecare si sa-i luam scaun de masina. Oricum a mai primit si haine si jucarii, mama a fost inspirata si i-a luat pampersi, sora mea lapte praf, asa ca a primit de toate.
byu spune:
Buna dimineata....v-ati baut cafeaua?
Daca nu luati de aici 
Eu sunt foarte matinala astazi din cauza lui Casian, de aseara de la zece , are febra foarte mare, 39.9, ii dau la sase ore antitermic si am sa o sun pe doctora mai tarziu putin. Abia scapase de diaree...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze