Gravidute& Mamici de IASI (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

lacra, imi pare rau..din ce stiu eu, frunza de varza

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

unde in Iasi tort bun pt aniversare 1 anisor?

Avem 11 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Cristina, multumesc. De tort, fetele spuneau la Tuffli. Cel mai bine stie Miha, Oana.... cred.

Daniela, vad ca Amalia de pe acum umbla cu cosmetice.... vedem noi mai taryiu ce ne asteapta. E tare scumpica.

Irina, frumoasa printesa.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

LACRAMIOARA multumesc. Off...saracuta de tine, sper sa-ti revii cat mai repede, si eu tot de frunze de varza stiu

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Fetelor voi le-ati luat hamuri la copii? Is bune? Eu i-as lua Amaliei ca ma doare spatele de la cat o tin de manute si in carut nu prea mai vrea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Daniela, vad ca Amalia de pe acum umbla cu cosmetice.... vedem noi mai taryiu ce ne asteapta. E tare scumpica.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Da, ii plac de pe acuma cosmeticele, hainele, papucii. taica-su zice ca-i mancat cu 2 fete in casa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

unde in Iasi tort bun pt aniversare 1 anisor?

Avem 11 luni!!

Si eu sunt in cautare de tort pt 1 an, dar n-am apucat sa ma duc nicaieri sa intreb. Eu as vrea ceva mai deosebit, in form de ingeras sau ursulet, nu m-am hotarat inca. Daca afli ceva sa ne spui si noua.

Mergi la inceput

Daniela, a fost groaznica vestea pentru vecina ta. Dar ce varsta are? Stiu ca peste 30 ani se face test special pentru asta, ca e posibil sa apara. Nici nu stiu ce sa spun.

Tare dragalasa, vorbareata mamii... Daniela, cum sa certi fata, tu esti vinovata, ca ai lasat-o nesupravegheata, mie asa mi-a zis soacra mea cand a facut Stefy la fel..........
Eu am zis pas la ham. Hamul ajuta parintii si nu copilul, daca e folosit mai mult, poate chiar sa deformeze coloana. Noua pediatrul ne-a interzis. Ham mi-ar trebui acum, ca fuge cat o tin piciorutele.
Multumesc pentru raspuns.

Miha, noua ne-a dat Colargol, pentru muci, ca tot asa nu stia sa respire .... si sa ii scot mucii cu batista bebelusului.... si pe perna ii puneam 2-3 picaturi de ulei de menta, sa-i desfunde nasul. Multa sanatate. Acum cum mai sunteti?
Eu hainele de iarna le-am scos week-end-ul trecut. Si bine am facut, ca acum nu-s in stare de nimic.

Tare dragalasi Domi si Casian.

Ella, un dulce pentru Bia sa-i treaca vanataia. Asta e prima, de acum sa te tii. Si noi am reactionat la fel, chiar mai rau la prima, am dus-o si la medic. Si ne-a spus ca nu-i grav. Ca la al doilea copil n-o sa ne mai agitam asa.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

La Multi Ani Tudor (gabiarama)! pentru ieri.., cu intarziere.
La Multi Anisori Andrei (aeperju)!

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

N-am mai mancat de mult papanasi asa ca m-am hotarat sa fac azi. Va servesc si pe voi daca doritihttp://good-times.webshots.com/photo/2361744140103159727jWvQNr?vhost=good-times

Facem schimb? Eu dau o ciocolata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput