Gravidute& Mamici de IASI (63)
Raspunsuri - Pagina 16
kriss79 spune:
lacra, imi pare rau..din ce stiu eu, frunza de varza
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
kriss79 spune:
unde in Iasi tort bun pt aniversare 1 anisor?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
iulia-stefy spune:
Cristina, multumesc. De tort, fetele spuneau la Tuffli. Cel mai bine stie Miha, Oana.... cred.
Daniela, vad ca Amalia de pe acum umbla cu cosmetice.... vedem noi mai taryiu ce ne asteapta. E tare scumpica.
Irina, frumoasa printesa.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danyelle005 spune:
LACRAMIOARA multumesc
. Off...saracuta de tine, sper sa-ti revii cat mai repede, si eu tot de frunze de varza stiu
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Fetelor voi le-ati luat hamuri la copii? Is bune? Eu i-as lua Amaliei ca ma doare spatele de la cat o tin de manute si in carut nu prea mai vrea.
danyelle005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Daniela, vad ca Amalia de pe acum umbla cu cosmetice.... vedem noi mai taryiu ce ne asteapta. E tare scumpica. vacanta la mare poze din iunie Poze din Copou Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
Da, ii plac de pe acuma cosmeticele, hainele, papucii. taica-su zice ca-i mancat cu 2 fete in casa
danyelle005 spune:
| citat din mesajul lui kriss79 unde in Iasi tort bun pt aniversare 1 anisor? www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea Avem 11 luni!! Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007) |
Si eu sunt in cautare de tort pt 1 an, dar n-am apucat sa ma duc nicaieri sa intreb. Eu as vrea ceva mai deosebit, in form de ingeras sau ursulet, nu m-am hotarat inca. Daca afli ceva sa ne spui si noua.
iulia-stefy spune:
Daniela, a fost groaznica vestea pentru vecina ta. Dar ce varsta are? Stiu ca peste 30 ani se face test special pentru asta, ca e posibil sa apara. Nici nu stiu ce sa spun.
Tare dragalasa, vorbareata mamii... Daniela, cum sa certi fata, tu esti vinovata, ca ai lasat-o nesupravegheata, mie asa mi-a zis soacra mea cand a facut Stefy la fel.......... 
Eu am zis pas la ham. Hamul ajuta parintii si nu copilul, daca e folosit mai mult, poate chiar sa deformeze coloana. Noua pediatrul ne-a interzis. Ham mi-ar trebui acum, ca fuge cat o tin piciorutele.
Multumesc pentru raspuns.
Miha, noua ne-a dat Colargol, pentru muci, ca tot asa nu stia sa respire .... si sa ii scot mucii cu batista bebelusului.... si pe perna ii puneam 2-3 picaturi de ulei de menta, sa-i desfunde nasul. Multa sanatate. Acum cum mai sunteti?
Eu hainele de iarna le-am scos week-end-ul trecut. Si bine am facut, ca acum nu-s in stare de nimic.
Tare dragalasi Domi si Casian.
Ella, un
dulce pentru Bia sa-i treaca vanataia. Asta e prima, de acum sa te tii. Si noi am reactionat la fel, chiar mai rau la prima, am dus-o si la medic. Si ne-a spus ca nu-i grav. Ca la al doilea copil n-o sa ne mai agitam asa.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
La Multi Ani Tudor (gabiarama)!
pentru ieri.., cu intarziere.
La Multi Anisori Andrei (aeperju)!
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 N-am mai mancat de mult papanasi asa ca m-am hotarat sa fac azi. Va servesc si pe voi daca doritihttp://good-times.webshots.com/photo/2361744140103159727jWvQNr?vhost=good-times |

Facem schimb?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...