Gravidute& Mamici de IASI (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumim Ella

Super papanasii Daniela, mi-ai facut o pofta... vreau si eu reteta.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Maaaamaaaa....ce-mi ploua in gura Ella, si eu am facut pilaf cu carne de pui
Cu ce i-ai dat pe de-asupra?

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Michelle reteta am luat-o de aicihttp://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7698/papanasi/
Eu i-am servit cu smantana si dulceata de capsuni.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Daniela - merci de reteta, arata mai bine ai tai pt ca au si smantana,... eu n-am branza, ti-au mai ramas papanasi? Trag o fuga pana la tine
Da' ce faceti fetelor, ati iesit la plimbari in week-end?

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Neata!

Mai am papanasi Michelle, te astept.

Sa va povestesc ce a facut fiica-mea azi; Ca de obicei o pun pe olita cand se trezeste; ea, fetita ascultatoare face si pipi si kk. Lipsesc 1 minut cat ma duc sa-i incalzesc lapticul si cand ma intorc domnisoara, mandra tare de ea si zambitoare, avea amandoua mainili manjite de kk si le intindea pe hainute si pe covor. Ce sa o mai cert, avea o mutrisoara asa de nevinovata. Imi pare rau ca n-am avut inspiratie sa-i fac o poza.

Voi ce faceti, nu v-ati trezit inca?

Va poftesc la o cafea, simpla cu lapte, capuccino, ceai, fiecare ce doreste.

Mergi la inceput

Neatza! Si noi ne-am trezit,multumim de cafea

Mai mai ce fetita ascultatoare are mama, cum face ea la olita Faina faza, e creativa Amalia
Mi se pare f frig afara si nu am chef sa ies din casa, o sa ies diseara, poate se mai incalzeste

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata si haideti la o ;acum ca stam la o cafea sa va povestesc ce-am patit asta noapte.aseara am adormit cu Bia in patul nostru iar sotul cind a venit de la munca nu a mai pus-o pe fata in patut caci dormeam prea frumos amindoua,deci a ramas Bia cu noi in pat,pe la ora 3 dimiineata m-am dus si eu ca omul pina la toaleta si nu ajung bine caci fata s-a rostogolit si a cazut din pat .si-a facut o vinataie pe fata saracuta,caci a cazut cu fata ,nici nu stiu exact cum.nu pot sa va spun ce a fost in sufletele noastre,ne-a sarit si somn si tot;Bia dupa citeva minute de la cazatura a inceput sa rida,noi eram disperati sa nu se fi lovit mai rau si cind colo ea era toata numai un zimbet

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Da, Michelle asa-i ca-i tare.

Ella micuta de mea; ce sa-i facem, de acum vor fi multe cazaturi si vanatai; bine ca i-a trecut repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
La Multi Ani Tudor (gabiarama)!! pentru ieri..
La Multi Anisori Andrei (aeperju)!!! Emma, multa sanatate si noroc in viata flacaului tau!
Ella, f frumoase pozele de la COnstanta!I-a priit de minune Biancai acolo o luna si ceva..si tie iti sta super bronzata.
Daniela, a patit asta si soacra-mea ..a lasat-o pe olita si ea a terminat, s-a ridicat si a inceput sa se joace cu kk..a bagat-o direct in cada dupa...si ea nu vroia sa dea drmul la manute, tot flescaia kk in manute
Sanatate multa micutilor bolnaviori!
Ieri ne-am plimbat prin Copou si era mai cald ca azi..azi pare tare frig..dar tot o sa iesim putin la aer.
Voi ce cadouri ati luat copilasilor la 1 anisor?ce jucarii? calut, masinuta..?si de unde? am vazut ceva pe net..dar inca nu m-am hotarat.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Eu n-am mai intrat de cateva zile, ca am avut un accident stupid si trebuie repaus total 14 zile. Am alunecat pe scari si am venit cu viteza cu fruntea si nasul de peretele din fata, iar genunchiul.... nu stiu cum am picat pe el ca am ligamentele varza si n-am voie sa calc 14 zile. va dati seama ca nici nu calc. Am fruntea... umflata, dupa 2 zile a coborat spre ochi care sunt umflati si vineti... ca abia vad. Nasul e ...spart, adica piramida nazala....Is cum nu se poate mai bine. Iar Stefy.... vine si pune mana sa vada buba. Si vrea sa ma traga de nas, mi se sprijina pe genunchi. Ea nu are de unde sa stie ca pe mine ma doare. Ii tot explicam, dar nu intelege.
Spuneti-mi si mie ce sa-mi pun la ochi sa se traga vanataile, ca mai am putin si se inchid de tot.

Miha, dar ce mare s-a facut domnisoara Amira.....

Ralu, eu ma bucur mereu de informatiile pe care ni le dai, ca fiind ocupata, nu as avea de unde sa le aflu din alta parte.

Andreea, la noi acomodarea a durat vreo 2 saptamani. Dupa prima am ajuns cu ea la spital cu laringita, de la atata plans. Acum iar ne acomodam greu, dupa 3 luni de vacanta. Si plange si noaptea si dimineata cand incep s-o imbrac stie unde merge si incepe sa planga si sa strige nu-nu-nu, in continuu. Primele 3 zile n-a fost asa, dar acum numai cat aude cuvantul cresa incepe sa planga si sa strige nu-nu-nu, fara oprire. Sper sa treaca mai repede timpul si sa se acomodeze iar. Si foarte important e sa fii tu calma si relaxata, ca el te simte. La mine, cum m-am linistit eu, s-a linistit si ea. El simte ca pe tine te doare sa faci asta si nu intelege de ce o faci. Trebuie sa te obisnuiesti tu cu ideea intai.Multa sanatate lui Sebi.

Irina, eu nu te sfatuiesc sa faci acasa. Noi am facut acasa, pentru ca soacra era proaspat operata si.... no comment. Si a fost.... groaznic de aglomerat. Nici nu aveam unde sa ne invartim. Singura chestie buna a fost ca i-am luat motul de la radacina, adica am si ras-o si am si bagat-o imediat in cadita si am spalat-o, dar in rest.......... Vezi ce mai spun fetele. Multi ani fericiti impreuna!

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput