Gravidute& Mamici de IASI (63)
Raspunsuri - Pagina 14
mihamora spune:
Da Kriss, o mica intalneala, nu stiu pana cand voi fi singura maxim pana in noiembrie cred.
Miha , insanatosire grabnica va doresc! Pai cam atatea poze am facut ne-am adus aminte chiar cand sa plecam, eram la usa si ne-am adus aminte. Uite ca Byu a pus mai multe![]()
Daniela multumim, tare scumpa vorbareata ta 
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
danyelle005 spune:
Haideti la o
calda.
Vad ca se intrezareste soarele cate putin, poate scapam macar cateva zile de vremea asta nasoala. Amalia a dormit foarte rau noaptea asta, s-a trezit intr-una plangand
, ma gandesc ca poate ii iese vreun dintisor.
MICHELLE multumim; e tare rau sa fii singura...lasa ca iti mai tinem noi de urat si o sa vezi ca o sa treaca repede timpul.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mihamora spune:
Daniela - multumim de cafea, pai cu voi nu ma simt singura
Si Dominic se trezea des si plangea, cand au iesit dintisorii
Aici poze de la petrecerea de 1 an
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Priviti ce vorbareata are mamahttp://good-times.webshots.com/video/3098565030103159727AelYCP?vhost=good-times |
Pupa mama pe ea de vorbareata.
Si strambacioasa. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Imi place atitudinea lui in dans. Se vede ca are talent. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Imi place atitudinea lui in dans. Se vede ca are talent. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Merci, dupa cum vezi acolo pocnea din degete
POZE
POZE NOI
mihamora spune:
Miha - cum sunteti, a trecut raceala?
Simo - ce face Matei?
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihamora Miha - cum sunteti, a trecut raceala? |
N-a trecut inca...

Vorbeam ieri cu o prietena apropo de raceala si imi zice ca la ei trece raceala fara tratament in 5-6 zile.Si fara tratament? Cam tot atat.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ella10 spune:
Salutare si de la noi
Am iesit si noi un pic la aer,acum ne jucam;si la mine asta noapte s-a trezit Bia cam din ora in ora si plingea,oare sa-i iasa vreun dintisor?ar fi si timpul nu?am avut o noapte alba,ca sa zic asa,insa pe la 5 s-a linistit si a adormit cam pina pe la 9.
Foarte frumos Domi
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
danyelle005 spune:
N-am mai mancat de mult papanasi asa ca m-am hotarat sa fac azi. Va servesc si pe voi daca doritihttp://good-times.webshots.com/photo/2361744140103159727jWvQNr?vhost=good-times
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007