Gravidute& Mamici de IASI (63)
Raspunsuri - Pagina 13
byu spune:
Salut, ce zi friguroasa.......
Mai, pt faza cu "colacii"de botez nici eu nu stiu cum se procedeaza, atat stiu ca se da colac pt taiat motul si il aduce nasa, ce reprezinta....habar n-am.
Aseara musafi avut-am
,Domi si Michelle ...
ce s-au mai jucat...cand impreuna, cand separat ideea e ca s-au impacat bine, nu s-au batut,...decat daca era vorba de vreo jucarie care o vroiau amandoi
Vai ce rau mi pare pt vecina cu fetita si SD, m-i s-a facut pilea de gaina cand am citit, sincer m-a dus imediat cu gandul si la sarcina mea anterioara, si stiu ce e in sufletul femeii alea, cel putin copilul e in viata, o poate tine in brate...ooooooooooooo scuze, scuzati-ma, m-a luat valul.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Salutare!
Si nSi nici chef oi ne-am saturat de statul in casa! Si nu am nici un chef! Mai degraba zilele trecute am miscat ceva! David al meu s-a facut fan Prepelix! Vrea sa jucam impreuna!
E cumplit sa ai copilul bolnav pe viata! Dar cred ca Dumnezeu iti da putere!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
Is in pauza...
Am facut un pilaf rosu
si am scos hainele de toamna si le-am asezat frumos si regulamentar in dulap. 
Acum as manca ceva dulce dar n-am...
Michelle,eu inteleg ca ai pus poze...Dar numai 4? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
danyelle005 spune:
MIHA da' harnica fui azi. Si eu am avut azi pofta de ceva dulce si daca tot fusei la cumparaturi am strecurat si o ciocolata printre. Si acum rontai de zor la ea![]()
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Fiica-mea doarme la ora asta; parca vad ca la noapte n-o sa mai aiba somn. Oare sa o trezesc?
danyelle005 spune:
Priviti ce vorbareata are mamahttp://good-times.webshots.com/video/3098565030103159727AelYCP?vhost=good-times
danyelle005 spune:
MIHA sanatate multa, sa va faceti bine repede.
Darria spune:
tuturor
Ral: esti cam scumpa la vedere. Bine ca macar asa afla omul ca traiesti
Observ ca vreti o intalnire intre strumfi. Daca stabiliti pe duminica ceva luati in considerare ca este "ziua fara masina".
Multa sanatate copilasilor.
wk placut tuturor