Gravidute& Mamici de IASI (63)
Raspunsuri - Pagina 12
danyelle005 spune:
Nici eu nu prea le am cu traditiile, adica le respect in mod subiactiv, dupa cum imi convine mie
. La nunta chiar n-am respectat nici o traditie si toata lumea era in capul nostru
. La fel cand am scos fata din mir dupa botez fiecare isi dadea cu parerea, ca trebuie sa facem asa, ba nu ca trebuie sa facem invers. La un moment dat m-am rastit putin la ele, ca ne zapaceau de cap, saraca nasa nici nu mai stia pe cine sa asculte. Asa ca la taiatul motului cred ca o sa fim doar noi si nasii si apoi o sa chemam toata lumea undeva, la un restaurant ceva. Il astept pe sot sa vina acasa sa vedem unde facem
.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mihamora spune:
Pai daca nici dupa cafeaua aia mare nu v-ati trezit....
Daniela - si noi am facut acasa doar cu nasii si parintii, si petrecerea pt copii la mc d![]()
Aseara ma fost in vizita la Casian care e un scump
o sa punem si poze , dar Byu cred ca are mai multe
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
danyelle005 spune:
Si cum a fost la McD? Era tramvaiul sau vaporul? Eu una regret tramvaiul, si mai cu seama bilele. Cand eram la petreceri ma trantea impreuna cu toti copii in bile, si era asa de bine
. Parca nu tin minte sa ne fi pus poze de la ziua lui Domi

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mihamora spune:
Pai a fost foarte frumos, era vaporul,nu stiu cum era inainte, oare chiar nu am pus poze?
stai sa ma uit...da, nu am pus, imediat am plecat in vacanta...
si de aia nu am apucat. O sa pun , dar sa vad pe unde sunt
POZE
POZE NOI
ghinetz spune:
MUltam de cafea. E buuuuna foc!!!!
Abia m-am intors de la cumparaturi. Am luat ieri cate ceva din Mall, iar axi pentru Victor mai multe din Siraj. (in Mall au niste preturi la hainute asa mici ca nu prea mi-a venit sa investesc. Dar am gasit si in Siraj lucruri de calitate. Body-uri fff bune, training de la Happy Tree si preturile ceva mai mici. Am luat si de la Wylles pentru casa. Sunt multumita. A! In we am trei aniversari: un coleg de-al lui Stefan si nepoteii mei, unul de 8 ani si unul de 2. Am luat si cadouri. O sa o tinem in we tot intr-o petrecere)
Miha, deja te interesezi de locatie pentru petrecerea lui Robert? Waw!!! Asa aglomeratie e?!
Cu traditiile...nu le am. Aia cu motzul si tava am facut-o pentru amuzament. Doar n-o sa cred ca il fac DJ pe Victor...Sau, mai stii?
Gata, fug, imi vin barbatii cei mari la masa
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mihamora spune:
Iaca si pozele aici Casi si Domi.
POZE
POZE NOI
kriss79 spune:
salutare
Michelle, am vazut pozele cu Domi si Casian.ati facut o mini intalneala ?f frumos! cat vei mai fi singurica, adica vine sotul tau repede..sau..?
Daniela, f trist situatia copilasului cu SD..stiu si eu o cunostinta care a aflat dupa nastere ca are fetita SD..si au mers in China sa o opereze. Cica e f bine daca ar avea recoltate pastreze celulelele stem..
va las..am o stare asa..melancolica si cateodata de nervozitate..vremea asta ma omoara!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu is in goana calului din varful dealului...
Beau o gura de cafea si fug la trebusoara...
Dis de dimineata ne-am trezit cu totii raciti. V-am spus eu ca Robert e foarte generos.
Mai rau e de Amira,mica de ea,ca nu stie sa respire pe gura si se ineaca cu mucii,chiar mi-a tras o repriza de voma.
Deocamdata nu i-am dat nimic...oare trebuie? 
Daniela,imi pare rau de vecina ta.
Trebuie sa fie cumplit sa afli asa o veste...Si noi cei din afara ar trebui sa multumim lui Dumnezeu ca avem copii sanatosi,ca pana la urma asta e cel mai important.Micile frecusuri ale vietii sunt bagatela pe langa problemele grave de sanatate.
Michelle,sa va fie de bine intalnirea.
Acus cand am un pic de timp vreau sa vad si eu pozele. [poza]
Oana,da...vreau sa ma asigur din vreme ca avem loc de petrecere.Anul trecut n-am gasit pe nicaieri.Noroc de Dana ca m-a scos din impas.Dar daca Dana nu mai e acum,anul asta ce ma fac?
Mai revin in pauzele publicitare. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...