Gravidute& Mamici de IASI (63)
Raspunsuri - Pagina 11
ella10 spune:
Daniela noi cind am primit colacii de la cumatrii, nostri ne-au luat cite un halat de baie,dar noi le-am spus ca nu avem pretentii si am discutat in privinta "cadoului";acum depinde cit de pretentiosi sunt nasii fetitei tale
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
danyelle005 spune:
Gata, am adormit fata; mititica era rupta de oboseala, a dormit doar 30 de min azi dupa amiaza.
ELLA
. Si Bia e o scumpa, imi place tare mult fotografia cu nasica cea mica.
Nasii nostri( care sunt si nasii Amaliei) nu sunt deloc pretentiosi, chiar prefera sa nu le luam nimic, noi ne intelegem f. bine cu ei, ne vizitam saptamanal, sunt niste oameni de nota 10. Noi le-am luat cate un set din ala cu halate de baie, papuci si prosoape cand le-am dat colacii dupa nunta![]()
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Azi am primit o veste f. trista: vecina mea a nascut ieri (chiar de ziua ei) o fetita si la cateva ore de la nastere a aflat ca are sindromul Down. Saraca de ea e terminata, va dati seama. Mai are un baietel de 3 ani sanatos. Chiar vorbeam cu ea si imi povestea ca baietelul i-a cam dat batai de cap, nu prea manca cand era bebelus, era mai bolnavicios, pana la 2 ani o trezea intr-una noaptea. Saraca spera ca la fetita sa fie mai usor. sI-au dorit f. mult o fetita. Mi-e asa de mila cand ma gandesc la ea...
ella10 spune:
Vai Daniela mi s-a facut pielea ca de gaina,cred ca e terminata vecina ta,saraca;dar in timpul sarcinii nu si-au dat seama meedicii?sau asta nu se vede la eco?intreb si eu caci nu ma pricep
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
danyelle005 spune:
Ella inca nu m-am intalnit cu ea, dar nici nu vreau sa imi inchipui ce e in sufletul ei. Se poate vedea din timpul sarcinii, dar ea cica nu si-a facut toate analizele, nici macar triplu test si are peste 35 de ani. Ori nu i-a spus doctorul ( ceea ce ma indoiesc pt ca a fost tot la doctorul cu care am nascut eu si mie mi-a spus sa fac triplu test chiar daca nu aveam 30 de ani) ori nu a vrut ea sa faca mai multe analize, nu stiu ce sa zic.
Nonna76 spune:
iar am aparut mai pe seara. De fapt, ce mai , e miine deja.
Daniele imi pare rau pentru vecina ta. Noi de Craciun anul trecut am aflat ca bebelina sora-mi era suspecta de Dawn. a fost o greseala (ea e sanatoasa si super mofturoasa) dar noi n-am avut sarbatori.
Eu ies zilnic afara si e un frigg.... Azi mi-am luat ghetele in picioare. Partea frumoasa e ca pe baieti i-am incaltat in pantofi/adidasi.
In rest, am de facut hirtii pentru scoala, m-am cam luat cu una din directoare, iar in seara asta pe la 10-11 eram bucatareasa.
De Diana ce mai stiti? chiar ca n-am mai vazut-o demult.Ia faceti cercetari si veniti cu vesti.
Nonna76 spune:
Oare sa sting lumina sau o la pe Miha sau Michelle prin intuneric?
acum ca am dat raportul pe azi pot pleca la culcare.
mihamora spune:
Salutare si-o
mare!!!!!!
Bai, eu nu le-am cu de astea, cadouri, traditii, colaci, la mine a fost simplu de tot, cred ca nu era nici cu tava, dar am zis ca e ok pt amuzament. Deci sfaturi nu dau pt ca nu ma pricep, nu ca nu as vrea.
Daniela ,imi pare f rau pentru vecina ta.
Monica - aseara la mine s-a dat stingerea subit
am vrut sa adorm copilul, dar m-a adormit el pe mine. Imi dau seama ce sarbatori ati avut, bine ca a fost o greseala, deci si medicii din germania mai gresesc?
Despre Diana chiar nu stiu nimic.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
danyelle005 spune:
Multumesc Michelle, chiar am nevoie de o cafea cat mai mare. Aseara am adormit f. tarziu tot cu gandul la vecina mea (sincer chiar m-a afectat f. tare vestea asta) iar Amalia mi-a dat trezirea la 8.