Gravidute& Mamici de IASI (63)
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
Mihamora, Simo multumesc!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Vesti noi! Ieri mi-am facut un test de sarcina- imi intarziase menstruatie si...2 linute roz! Suntem fericiti si emotionati! Sunt in plin proces de intarcare! Greu! Greu!![]() ![]() |
Felicitari!
Sa fie intr-un ceas bun. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
Felicitari, Alina!!! Sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si muuuulta bucurie. Si lui David o surioara sau un fratior sanatos si destept cu care sa se joace. 

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mihamora spune:
Neatza!
Fuguta la
, aveti grija ca e f fierbinte![]()
Stiti cumva daca mai vine soarele la noi?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
Helau! 
Fuguta si eu la cafea,multumesc Michelle. 
Eu incerc sa coc niste planuri pentru ziua de azi,dar nu prea marete. Doar ca dupa vremea de afara. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Salutare!
O
fierbinte pentru cine doreste.
Ella, eu ii fierb orezul in apa doar si apoi il pun cu banana pasata si oxidata. Si fiind dulce ii place.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 emma,sa va traiasca baiatul! f frumos tortuletul sau mai bine zis tortuletele..ce era chestia aia pe rotile, cu maner rosu ?probabil primita cadou.. www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea Avem 11 luni!! Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007) |
premergator. era luat de mai demult.
.emma
Nonna76 spune:
Alina ce veste... Sarcina usoara si bebe sanatos!
Si noi ne luptam cu niste muci. Eu si Vlad. Andrei vad ca nu e molipsit. A inceput scoala si am inceput sa aduc virusi acasa.

Vesti noi!
fericita de