Topic - concediul pt. ingrijirea copilului (CIC)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Elyante, asteptam cu interes sa vedem daca avem vreo sansa. Parerea mea e ca da. Putem apela si la varianta ca suntem discriminate, asa cum a facut mamica judecatoare. Exista precedentul si-l putem folosi! Am scris pe realitatea un comentariu la articolul cu ministrul. Am invitat toate mamicile suparate sa-mi trimita un mail si daca pornim vreo actiune le voi anunta si pe ele. Pe p a r i n t i . c o m se pregateste o petitie online. Voi pune link atunci cand e gata. Nu va descurajati!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acica spune:

desi scriu mai rar, va urmaresc permanent. Sunt la fel de dezamagita ca si voi. Imi facusem mari sperante cu aceasta noua lege... din 02 decembrie am reluat lucrul(micuta mea este nascuta in 29 iulie) si ma gandeam sa raman in CIC din ianuarie, dar acum ............
nici nu pot sa scriu cat de suparata sunt.... in fine.. ideea este ca ma alatur oricarei initiative ......

daca este criza si austeritate in tara, sa reduca nr de ministere si de ministrii, deplasarile lor in diverse locuri,etc.... dar nu sa ia de la batrani si copii



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Pai nu demult PSD-istii in frunte cu Geoana behaiau pe la TV ca dau 25.000 de euro la fiecare persoana care lucra in straianatate si se intoarce in tara si multe altele de genul asta. Si ei si Boc spuneau ca o sa se aplice toate legile , facand referire la Legea cu 50% la profesori. Mai latrau ca Tariceanu nu vrea sa dea banii,ca de fapt bugetul pocneste de bani.
Si acum nesimtitii vin sa spuna ca nu sunt bani? Atunci erau si acum nu mai sunt?????????
Bai, s-au votat niste legi in tara asta si mai ales la asta cu mamele nimeni nu a comentat nimic atunci. Toti au fost de acord, nu?
Cum naiba acuma, brusc, nu mai sunt bani? Dupa ce s-au vazut cu functiile in brate, gata, brusc i-a apucat ingrijorarea ca nu au cum sa puna legea in aplicare.

Mi-e sila de acesti politicieni. Are dreptate Mircea Badea sa-i porcaiasca la fiecare emisiune. Ca la noi , la nimeni.

Daca era sa-si voteze lor niste bani in plus, imediat se gaseau.

As veni si eu sa ma alaturi voua la demonstratii dar stau tare departe.

Oricum, ma alatur in tot ce se va face, petitii, procese, ce mai propun si alte mamici.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ida74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitzi76

Fetelor, hai sa nu ne demoralizam! Putem schimba ceva numai daca vrem. La cate suntem cred ca ne putem organiza toate ca parte civila nsa dam statul in judecata. Rog din suflet pe dl. Marius sa ne explice cum se poate face asta si daca este avocat (sau cunoaste unul bun) sa ne reprezinte!!!!! Hai sa ne organizam, trebuie sa luptam, e vorba de copiii nostri! Va rog sa ma contactati sa vedem ce putem face, sa nu-i lasam sa ia painea de la gura copiilor nostri. Am suferit degeaba noua luni??? Nu e de ajuns ca tara asta e o bataie de joc la adresa generatiilor viitoare? Nu e de ajuns ca trebuie sa furi ca sa ai un trai decent? Haideti SA FACEM CEVA!!!! Va rog din suflet, nu va demoralizati, fiti ambitioase, fiti femei si mai presus de toate fiti mame! Stiti ca exista precedentul cu mama aceea judecatoare care a dat statul in judecata si a castigat! Putem si noi, nu suntem proaste si ignorante! Haideti mamicilor sa luptam pentru copiii nostri!!!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!



ai dreptate
sa facem ceva!
sunt penru, poti conta pe noi (mami si ioana de 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Sunt atat de revoltata de spunele noului ministru incat nici nu-mi gasesc cuvintele. Si eu vreau sa ma alatur voua in demersurile ptr respectarea legii pe care ei cu mana lor au aprobato si acum o reneaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Sunt foarte competenti daca acum o luna ccand promiteau marea cu sarea la profesori, pensionari, mamici ei, marii ministri de acum nu realizau ca vine criza si ca nu vor fi bani. Daca se vrea se gasesc bani. In fond bani de nu stiu cate ministere in plus au, dar la niste bebei si bunici nu au sa le dea.
Trebuie sa existe o solutie pentru ca legea sa fie respectata. MI-e ciuda ca nu sunt in domeniu ca i-as fi mancat. Din piatra seaca as fi scos o solutie.
dar sa ne lumineze cineva.
haideti sa scriem si pe realitatea sa se vada ca suntem mai multe caroraa ne pasa.

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Miri, eu am scris deja, va invit sa o faceti si voi! M-am inregistrat pe mai multe forumuri si am dat sfoara in tara mamelor. Astept mailuri ca sa le salvez adresele sa le anunt daca pornim vreo actiune. Mailul meu e lucdavi2004@yahoo.com pentru cine e alaturi de mine!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Ma bucur ca mamele se mobilizeaza. Daca e vorba de proces, particip ca parte reclamanta fara discutii!
Brrr.... Sarbule, ce cauti nene in Ministerul Muncii daca nu esti in stare sa faci niste calcule simple? Cum inainte de alegeri se putea si acum nu se mai poate? Si daca nu se poate da procent din venituri, de ce impozitele pe salarii sa incaseaza la procent din venituri? Pai atunci o sa ma angajez la negru, nu mai cotizez nimic la statul asta de kkt, imi fac o pensie privata si am terminat cu voi!!!




Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui acica

"Marian Sarbu, noul ministru al muncii, a recunoscut ca nu este sigur daca indemnizatiile mamelor vor creste din ianuarie.

Marian Sarbu a precizat ca, in acest moment, nu sunt prevazute termene clare in ce priveste majorarile, spunand ca "ar fi o ipocrizie sa anunt acum ca de la 1 ianuarie mamele pot beneficia de majorarea la 85% din venituri a indemnizatiei de crestere a copilului".


Mai fetelor Marian Sarbu este acelasi care a redus indemnizatia de la 75% (cat era inainte), la cei 600. Si a iesit pe post si cu niste declaratii jicnitoare la adresa noatra!! Nu mai tin minte care au fost atunci spusele, dar oricum stiu ca il urasc!

Sper sa nu ne faca vreo figura!

Pana una alta, mie nu mi-au intrat nici banii de alocatia aia mica ... si vin sarbatorile si ma bazam si eu pe banii aia sa ii iau cadouri sotului meu.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Va citesc si eu de dimineata intr-una, toata lumea e revoltata. Bine a zis cineva aici, daca cotizez ca prostu la stat cu procent din salar la CAS, la pensii, dar cand merg in spital duc pansamentu si aspirina de acasa ... dupa ce sa mai cotizam?? Ca sa nu zic ca in perioada cat am avut carte de munca si PFA cotizam la sanatate de 2 ori: odata de pe cartea de munca, a 2-a oara de pe PFA . De parca cand mergeam la spital stateam la jumatate din coada si primeam 2 pansamente...

Subscriu si eu la orice actiune legala impotriva acestei nedreptati!

Mergi la inceput