Leoaicele *(22)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Daria , ce faceti astazi? si cateva raze de soare de la noi spre voi....

Annie , sa-mi spui daca a ajuns sotul cu toate cele la voi

Dany , hai ca a tinut Dumnezeu cu voi si a fost vreme buna azi la botez abia astept sa vad pozele

Katty , distractie placuta la Busteni, sa faci muuulte poze (Busteniul e statiunea mea de suflet, acolo mergeam cand eram copil, acolo am mers si adolescenta si cu Mihai mai apoi...iubesc muntii aia si asa dor imi e de ei )

am fost la niro azi, am luat hainutze la fata , bucatarie ca ne zapacea toata ziua ca face mancare si cate ceva pentru noi. A luat soacra pantofi de piele (cred ca la magazinul ala de care ai spus tu)

va , revin mai pe seara

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Daria , Gabi e in mutari si va intra mai rar pana se instaleaza in casa cea noua asa mult ma bucur pentru ei

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna fetele pe la miezul noptii
Sunt inca la finut...ca maine sa facem si baita! nasicul e un picutz sifonat...s-a simtit si el bine...drept urmare...dormim aici caci masinuta e parcata dupa colt!
A fost biine... multumesc mult de tot pt. gandurile voastre bune!
Lumanarea a fost frumoasa( deh...acu ' ma laud) da astept si aprecierile voastre! Bb. a fost cumintel...a mai chitait el...dar in linii mari a fost cuminte!Sincer am fost f. emotionata...a fost o experienta unica!
Maine cand ajung acasica ...va pun poze promit!
Cata -felicitari pt. achizitii!
Katty- drum bun si distractie frumoasa la munte!
Daria- bine ati revenit!!!
Annie- ai rabdare pana maine!
Lediasa e...ref. la sefi! Din pacate divortul dintre sot si firma e iminent! Miercuri e ultima zi la job! De joi incolo e liber de contract!Dar poate o sa aibe si el acum noroc...ca de 2 ani tot schimba joburi!
Sunt f. obosita...dar nu mi-e somn!
Acasa la mine a venit azi de dim. instalatorul in sf. au fost si niste pb. la tevi... a stat socrela cu el...e un praf de nedescris acasa..care ma asteapta maine!Soacra nu a putut sa faca nimic..m-am bucurat ca a stat cu nenea...operatia e pe toata burta...offff...

Va pup
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ufffffffff ce rau este cand nu ai timp sa intri mai des pe forum, incepe lumea sa te uite!

va pup si imi e dor de voi!

Anca cu drag!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Anca sa stii ca nu team uitat Ce-ai mai facut?

Al meu a ajuns bine , avem pasapoartele noi, Cau e un scump in pasaportul lui

Eu doar ce mam trezit cu o "placuta" durere de cap. Si vreau sa va intreb daca se poate congela niste produse de purcel, (kaizer sunca, pastrama si chestii de astea) sunt in termen dar tosusi sa nu se strice daca le tn numai in frigider, si ma gandeam daca le pot pastra in congelator...si de ex sa scot niste kaiser la craciun....

Va pupic pe toate!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Buna fetele,

Sint si eu o leoaica si ma alatur voua!
Vad ca pe lista mai am o leuta care este nascuta in aceeasi zi cu mine ! 4 08 1969! Eu sint Lumy iar ea e Luny!

Va citesc de mult dar de-abia acum am avut timp sa ma inscriu si eu in clubul vostru!

VA PUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Daria, bun venit inapoi.
Annie, in principiu se pot congela produsele, dar depinde mult de continutul de apa si de perioada pentru care le congelezi.
Dodo ce mai faci tu ? Sper ca esti bine si taci doar din cauza mutarii si aranjarii in casa.
Va pup pe toate cu drag, raluca

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Haideti la cafea ! Am inceput muncile ... vai de capu` meu ce e pe aici
Dodo, sper ca sunteti bine !!!
Pup leoaicele ! Spor la trebi !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna dragi leoaice! Ce mai faceti?
La noi la Piatra Neamt e cam friiig,asa ca eu am dat drumul la centrala!!
Bun venit noilor leoaice!!!
Eu am fost la control si am vesti si bune si mai putin bune,adica bebe e bine, sanatos are deja 3400g si toate functiile normale,dar ceea ce m-a ingrijorat este faptul ca are si cordonul in jurul gatului,probabil in momentul in care s-a intors ca deja e pozitionat cu capul in jos! Dr a zis ca nu e motiv de ingrijorare,iar daca va fi nevoie vom face cezariana,dar totusi am o strangere de inima! Sper ca totul sa fie ok si nasterea sa decurga bine si sa fie sanatos!
Probabil spre sfarsitul saptamanii acesteia,sau cel mai tarziu pe 1.10 o sa ne indreptam spre Bv, sa fim in zona,asa cum a zis si nenea dr. sa fie totul bine si dupa 7.10 sa va dau vesti bune!
Ledi eu zic sa nu-ti faci probleme in legatura cu hainele,eu mi-am cumparat doar 2 perechi de pantaloni pt gravidute, in rest am purtat ce am avut,ca bluzitele si tricoasele se intind si nu e pr,acum gasesti o gramada de chestii, bluze,hainute,care merg foarte bine si pentru gravidute si poti sa le porti fara probleme si dupa mi-am mai luat si eu cateva lucrusoare dupa criteriul asta!!
Fetele va pe toate si aveti grija de voi!!

Aurora 37+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza si de la noi..
Eu tot in pat,desi speram ca sapt asta sa nu mai stau chiar 24 din 24 in pat,insa sambata seara am avut o mica problemutza..o chestie si un firicel de sange..sunat dr,luat vit k,utrogestan..si tratamentul meu de rigoare.Nu aveam dureri,ba mai mult,sambata am avut o sg contractie nedureroasa..ca m-am si mirat ce o fi fost..Bun si in continuare stat la pat.Sapt.asta mergem la dr sa vedem cum e colul si minunata funditza...dar sa vad cand e si al meu prin zona,sa ma duca el si sa nu merg pe jos.
Si ma dor toate oasele..dar toate..de 2 sapt stau numai in pat si zici ca-s batuta cu parul,asa ma dor oasele..

Aurora,ce putin mai ai..ce invidioasa sunt eu cand ma uit la semnatura ta..lung rau drumul asta si greu..
Imi pare bine ca bb e ok,grasun..cu circulara e mai aiurea,dar cred ca dr o sa ia masurile necesare si daca considera ca bb e in pericol o sa actioneze in consecinta..Si totusi,nici un semn ca bb vine?Eu daca ajung la 37 sunt fericita..deja la mine AMR-ul se numara pana la 37 ca la 36 cica imi scoate firele..
Cu hainele e greu,eu mi-am luat sarcina asta haine mai mari,dar am si prins vara,toamna si prind si iarna.Inceputul a fost primavara..dar noroc ca-mi veneau hainele.
La mine nu pot lua haine de anul trecut,pt ca sunt mici,stramte..bluze pana in talie si micute..pai la sanii de i-am facut nu-mi mai vine nimic.Mi-am luat acum de pe net o pereche de blugi cu burtica,mai am o pereche de pantaloni sport..si parca am 2 bluze din garderoba normala care sper sa-mi mai vina..ca-s o idee mai largi/lungi.

Daria,ce mai face Giulia?
Dany ma bucur ca totul a fost bine la botez.

Lumy bine ai venit.Te asteptam sa scrii una alta despre tine.
Pupam fetele.

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput