Leoaicele *(22)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Am ajuns si noi ieri, dupa o vacanta scurta dar frumoasa si activa aici cateva pozici cu mandra.
Sper ca sunteti bine.
Am citit doar f putin in urma ...
Dany, sper ca sunteti mai bine azi si sa aveti vreme frumoasa in we !
Adriana, ai bolit ??? Cum esti ??? Ati inceput gradi, grupa pregatitoare ?
Ralu, wow, sa ai parte de mult succes !!!
Catutza, voi cum sunteti ???
Dodo, Ledi, Aurora ?
Octavia, bine ai venit si sarcina usoara in continuare ! Faine nume ai insirat, cred ca e greu sa alegi :-)
Lilia, pe unde sunteti ???
Annie, ce mai faceti voi acolo in departari ??? Ce se mai aude de plecare ?
Katty, a inceput Andrei gradi ?

Azi sunt prin zona ... am de bibilit pe acasa ... kef ioc , evident
Pup trupa, treceti la semnat condica

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Buna dimineata!!!!!!!

Octavia bine ai venit in nostru si sarcina usoara in continuare, si sa fie sanatos bebelul indiferent ce nume i-ai pune.
mamagiuliei bine ai venit din concediu.Giulia e o bomboana de fata.Sa-ti traisca si sa te bucuri alaturi de ea.Vad ca a fost foarte frumos in Praid.

Catutza, cum au zis si celelalte fete, incearca sa lasi totul si mergi in Tunisia.Asa suntem noi femeile, ca nu lasam casa, familia, sotul, copilul si stam si imbatranim.Daca ai aceasta ocazie eu zis sa profiti din plin de ea.Nu cred ca ai sa regreti.

danyalototul o sa fie bine si cu sotul si cu botezul, ai sa vezi tu.Cand avem dreptate trebuie sa ne spunem punctul de vedere, nu trebuie lasata situatia asa.Si sotul si-a spus parerea in fata sefului

Si apropo de nervii de la scoala, mama mea a fost educatoare si atunci cand ajungea acasa se enrva din motive minore si atunci i-am zis, daca tu te abtii sa nu tipi la copii asta nu inseamna ca trebuie sa tipi acasa.Si a zis sa o inteleg, ca la ei nu poate sa tipe ca sunt mici, se sperie. Asa ca te cred si iti dau dreptate si e bine ca recunosti

Haideti fetelor,spuneti, cum a fost la gradi saptamana asta?

Alex se bucura ca are prima ora educatie fizica si ca face gimnastica.Are ore pana la 11.Se simte ca vine weeek-end-ul.

pt fete si burtici si copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neatza ,

Daria, Welcome back, Ma bucur ca ai avut vacanta frumoasa Giulei cu i s-a parut ?

Noi, Soata vine sambata din romania cu pasapoartele si cazierele, si cumparaturi din romania... chestii de alea de purcel + vin . eu ...ma mai dau cu capu de pereti , din cand in cand. In rest Scoala, job, caldura, maintenance-ul casei..rutina

Eu azi am de gand sa fac ordine prin dulapuri sunt lipne si eu tot nu am cu ce sa ma imbrac prca de ce ai mai multe cu atat mai mult gasesti ceva sa te imbraci.

Pup mamici si butici !

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza!

Daria , bine ati revenit sa stii ca mi-a fost dor de voi dar tu doamna esti cam zgarcita cu pozele....putine rau!
Cum a fost? a fost vreme buna? cand va mai duceti?

Annie , mai ai putin si revine sotul tau, cred ca abia astepti!

Dany , ce a mai facut sotul cu serviciul? eu sper ca nu-si da demisia. Ai facut lumanarea pentru botez? sa nu uiti sa o pozezi

Nikolette , spuneai ca si sptul tau e plecat, cand revine in tara?

Leditia, Katty, Gabi, Raluca,Anca,Lilia , va si va astept pe la noi

eu azi fac mancare si mai pe seara trag o fuga la cora cu Bia sa ridicam niste poze si sa ma uit de ceva pantofi pentru botezul de saptamana viitoare ca am numai sandale si cu ploile astea nu stiu la ce sa ma astept...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatza..
Bun venit noilor leoaice.
Daria,bine ai revenit.Cum a fost in concediu?
Raluca felicitari pt realizarea ta.
Dany,ce sa zic,imi pare rau,probleme si stress cred ca-s peste tot,la toate joburile,iar sefii..ohohoho,se cred buricul pamantului.Rar gasesti un job la noi unde sa fi apreciat,sa ai un sef bun,sa fi multumit.Dar o sa se rezolve problemele,usor,usor..
Eu acasa,in pat..nu am noutati,pt ca nu fac nimic..zac in pat si hoinaresc pe net.Mi-am luat o pereche de blugi de pe tara si imi mai caut niste bluze.Foarte greu cu hainele astea,sunt scumpe si urate... ma uitam ca mi se rupe sufletul sa dau 80-90 de ron pe-o bluza pe care o s-o port 3 luni si apoi gata.Apoi nici nu vreau sa ma gandesc ce-mi iau pe deasupra la iarna,cand vine frigul..
Azi imi face mami sarmale si diseara mi le aduce al meu..ca salivez la sarmale de cateva zile..
Si in sfarsit am terminat si cu injectiile..pe care mi le-a facut al meu,dar am facut niste vanatai de mai mare frumusetea..Asa mi s-a intamplat si cand le-am facut la clinica..
Va pupic si va doresc o zi faina..Ma duc sa vad si eu pozele Dariei.

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Ehehei catutza, sotul meu, da, e plecat, dar nu stiu cand o sa vina.El nu vrea sa mai vina daca o sa fie treaba buna.O sa vrea sa ne ia si pe noi, dar mai vedem, ce pot sa zic.Pe 26 sept are o luna, el s-a acomodat repede, si cu vremea si cu lumea de pe acolo.

Imi plac tare mult peisajele de-acolo, iarba verde,parcurile(astea le-am vazut pe net, dar nu si in realitate...inca

Domnisoara mea a lut pana acuma trei de FB si est tare incantata.
Note le pune pe ce fac in clasa, nu pe temele care le da acasa, pt ca a avut cazuri cand au facut parintii tema.Asa ca ma bucur ca e munca ei, dar se vede si rodul muncii mele.Ca dupa ce ajung de la servici iau cartile si caietele si incep sa-i explic cateva lectii inainte ca sa aiba habar a doua zi.

Si uite asa a trecut o saptamana de scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

ce faceti, nu mai scrie nimeni nimic? va ademenesc cu o aburinda si o gustoasa

Leditia , ai dreptate, hainele de gravida sunt foarte scumpe si nu le porti decat cateva luni...dar trebuie sa le luam eu am nascut in noiembrie si am avut noroc ca a fost o toamna lunga si calduroasa, nu am avut nevoie de geaca/haina groasa. Am cumparat un pulovar mai grosut si a fost suficient, dar la tine va fi mai greu.
Cand ai cununia?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, un pic cam tarziu la cafea!!!
Daria, bine ai revenit impreuna cu frumusetea ta!!!
Dany, sa fie totul bine maine la botez, si sa ne pui poze de la marea scaldatoare!!
Am intrat un pic sa va salut si sa va zic ca avem un concediu neasteptat la Busteni, vom sta toata saptamana viitoare, asa ca ne revedem dupa 29. Pupici!!!

toate fetele si pe curand!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

? Neatza

Dany , a veni si ziua cea mare, vreme frumoasa va doresc si totul sa mearga ca pe roate. Eu sunt curioasa de lumanare cum ai ornat-o

Cata, abia astept sa vina, dar cand ma gadesc ca sa dus cu linistea mea.... offfff

Mi sa mai rupt un scaun, bine ca nu ne da musafirii jos ca n sa mai am unde sai asez, si al meu , of course, nu o sa vrrea ca cumparam set, pt ca iar o sa se viseze ca plecam in 2 luni de aici

Raluca, numai bine la Belgique , sa vina si ai tai cat mai repede, desi cred ca pana se muta ar utea veni in vizita, macar sa-ti alini dorul.

Burtici...ce fac co-locuitorii ?

Va pupic

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si de la noi !
Dany, ne gandim la voi, te asteptam sa ne povestesti tot !
Dodo, pe unde esti ??? ... Cum esti ??? Ce face Bogdan ???

WE frumos tuturor ... la Oradea ploua ... uoofff ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput