copii nascuti in sept.-oct. 2001...sper ca sint
Buna tuturor,
Daca sint cu copii nascuti in lunile septembrie -octombrie 2001 as vrea sa discutam aici ce anume sint in stare copiii nostri sa faca: nazbitii,cum se dezvolta,...
Laura mea s-a nascut pe 26.09.2001
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Raspunsuri
iomi spune:
Cred ca mai este un subiect pe undeva, dar ma bucur ca revine in discutie, sa mai aflam si noi unii de altii. Luca al meu s-a nascut pe 18 octombrie 2001. Asteptam si alti bebei, sa mai schimbam impresii...
Ioana & bb Luca
Cat spune:
[hi] Ne primiti si pe noi in club chiar daca nu suntem in intervalul septembrie- octombrie 2001? Daria e nascuta pe 13 august 2001, tocmai am sarbatorit 2 anisori si este "fetita mare" de acuma. M-as bucura mult sa schimbam impresii si sa discutam despre "ispravile" copilasilor nostri.
Pupici!
Catrinel
mariana75 spune:
Buna :) Baietelul nostru (Alexandru), este nascut pe 28 Septembrie 2001, iar la sf. lunii Noiembrie, urmeaza sa vina pe lume surioara lui (Irina) :) Ce sa-ti spun despre Alexandru... este foarte bine dezvoltat, stie cum il cheama (inclusiv numele de familie), stie cum o cheama pe mami, pe tati, pe surioara. Are vointa si repeta orice cuvant (iese o aiureala, dar baietelul are vointa) :) Papa bine, cam 4 mese/zi. Bea 500 ml lapte/zi. Cam astea ar fi. Sanatate multa, pupici.
bubutzu spune:
Lilach,ne primiti si pe noi?Stiu ca mai sunt mamici care au nascut in noiembriesi poate se alatura la discutie...
Mihai e nascut pe 27 noiembrie 2001,deci e un pic mai mic decat Laura;
preocuparea lui principala e sa vorbeasca(pronunta corect,mai putin R-ul,dar are si cuvinte pe care le stalceste-e asa dulce;ma feresc sa rad cand pronunta gresit ca sa nu-l descurajez);in rest.. ne jucam,ne plimbam in parc,ne "pisicim"spre disperarea sotului care crede ca va fi prea mamos;voi pupaciti copii doar cand acestia dorm?!
Cristina si bb Mihai
lilach spune:
Imi pare bine ca a-ti scris.Daca totusi sint parinti care au copii nascuti chiar si in august , noiembrie,decembrie, nu ar fi rau daca ar scrie.
Laura pina in urma cu vreo 1 luna si ceva spunea doar cuvintele razlete, insa cit timp a fost in Ro. a inceput sa-si dea drumul...acum ne povesteste din cartile pe care noi i le citim seara, spune chiar si propozitii destul de lungi...iar cind ceva nu ii iese atunci se ajuta si de miini si de ochisori.
Ne trage niste priviri foarte smechere ce mai, actrita in toata regula.
Nu prea are multa rabdare sa se joace dar sper sa-i treaca.Deocamdata sta cu mine acasa...asta pina imi gasesc eu de lucru.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
gabid spune:
Simona e nascuta pe 15 Octombrie 2001.Avem deja un an si 10 luni.Merge,vorbeste deja in propozitii.Repeta dupa noi tot ce spunem.Inca nu papa singura.Este f.mofturoasa la mancare.
Voi duceti bb-ii anul acesta la gradinita?
Simona Georgiana 1 an si 10 luni si
Gabi.
ericuta spune:
Hop si noi cu inca una la numar: 24 septembrie 2001. Stim sa numaram in engleza pina la 10, sa spunem anotimpurile tot in engleza, foarte multe cuvinte in engleza ,mai multe decit in romaneste, dar intelege mai bine frazele in ro . Avem totusi o problema care speram sa ne dati sfaturi care de care: suferim de marea problema pt. noi refluxul inca si acum de aceea la ultima vizita la doctor s-a luat decizia de a se renunta la mancarea mixata , si inceputul mestecarii mancarii mai solide.Dar....toata mancarea se reduce la 3 lingurite.Ce sa ma fac? Si aceste 3 lingurite trec foarte greu in interval de jumatate de ora. Simt ca inebunesc cind voi stii ca bb-ul meu in curand va pierde din greutatea pretioasa si probabil va incepe sa sufere si de subnutritie.foarte multi zic ca de foame o sa inceapa sa manance. Stiti si voi cum e sa fii ingrozita cind bb-ul nu papa suficient. Si inca o problema grava: nu a baut niciodata laptele la sticla , doar cu lingurita si doctorul mi-a zis ca doar laptele sa-l pastrez normal,iar cind i-am zis ca nu suge la sticla a cam dat din umeri. AJUTATI-MA NU STIU CE SA FAC?!
Lili
bubu spune:
Melany nascuta in 2 septembrie 2001, si acum in noiembrie il asteptam pe fratiorul ei Brian.
Noi acuma incepem parca sa ne laudam ca vrem sa mincam singuri, dar numai jumatate de portie asa ca continuarea ii dau tot eu. Pe olita nici vorba sa facem, am incercat si pe wc dar tot asa. De vorbit nu vorbeste tare multe, dar de inteles intelege absolut tot, nu pot nimic vorbi cu taticul ca ea sa nu inteleaga.