copii nascuti in sept.-oct. 2001...sper ca sint

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si noi am incercat si la olita si la WC si nu reusim.Nu vrea.Se ridica imediat in picioare.Voi cum ati procedat?Daca o las fara pampers face pipi pe unde apuca.Se uita la ce face si pleaca mai departe.Este indragostita de pampers.Le spune:pipitu.
De suzica nici vorba sa o dezvat.Suzi e iubita ei.Ai vostri ce fac?Vor suzi?

va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Si noi: Marius-Daniel nascut la 20 septembrie 2001. Mai este un subiect la Poznasii stau mereu la panda cu "bebelusi-feciorasi din sept.2001"
Stim multe: 13 culori (alb, negru, rosu, roz, albastru, verde, maro, gri, oranj, galben, grena, turcoaz, bej), pe care le arata, le pronunta fff corect. Numaram pana la 10 de la 1 an si 8 luni, si stim aproape jumatate de alfabet. Desi stie fffff multe cuvinte, pe care le si pronunta bine, a inceput sa formeze mici propozitii de vreo 2-3 saptamani, mai ales dupa ce am fost la mare.
Spune R de la 1 an si 3 luni.
Facem pipi si kaka numai la olitza. Am uitat complet de pampers de la 1 an.
Am papat titzi pana la 1 an 7 luni si 10 zile. Cu suzeta nu ne-am impacat niciodata. Din biberon a papat numai laptic de-al meu cand eram la servici. Acum mananca de toate, se da in vant dupa laptic cu arome de fructe, si fructe in general (struguri, piersici, caise, zmeura, capsuni, fragi, pepene rosu si galben, papaya, portocale, visine, cirese, mere, prune, pere etc.)
Pasiunea ns. sunt masinile de orice tip, marca, culoare si marime.
Avem 8 dinti iesiti de-a binelea, plus 2 maselutze si 3 canini care au vrut sa iasa toti odata si care abia daca se vad in guritza.

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Originally posted by gabid

Si noi am incercat si la olita si la WC si nu reusim.Nu vrea.Se ridica imediat in picioare.Voi cum ati procedat?Daca o las fara pampers face pipi pe unde apuca.Se uita la ce face si pleaca mai departe.Este indragostita de pampers.Le spune:pipitu.
De suzica nici vorba sa o dezvat.Suzi e iubita ei.Ai vostri ce fac?Vor suzi?

va pup,
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8741#78807
aici vei gasi discutii pe tema cu ...olita si

Gabi.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

hai sa mai spunem si noi cate ceva: Luca e un mare papacios, pana acum nu mi-a refuzat absolut nimic, numai la supitza de rosii se cam . Am fost si la mare si mi-a mancat urechile pe acolo, prietenii cu care am fost se cam chinuiau cu copii, in schimb Luca radea tot si de pe la altii. Mi-e si frica sa il mai cantaresc, cred ca are 18 Kg. Vorbeste destul de bine, povesteste, repeta tot ce aude. Stie vreo 4-5 poezii si cantecele si i se pune pata pe cate una, pe care o spunem de n ori...
Cu olitza avem perioade si perioade, cateodata zic ca l-am prins pe Dumnezeu de-un picior si cateva zile la rand face kk si pish numai la olitza (numai ca nu cere, il pun eu cand se scoala si in general dupa mese), dupa care urmeaza o serie de imi face numai prin parc, masina, la masa,... oricum nu am insistat prea mult pe chestia asta, sunt convinsa ca o sa ceara singur cand o sa fie pregatit...
Peste cateva zile o sa plecam si la munte, abia astept sa vad cum reactioneaza, e pentru prima data... La mare a fost super OK, dar acolo stateam mult pe plaja, in apa, nu se plictisea niciodata. O sa scriem impresiile cand revenim.
Acum sa va mai spun o alta chestie care ma cam streseaza... Luca sta de la 8 dimineata pana pe la 2 la pranz cand se culca cu o tanti, dupa care vine mama mea si sta cu el pana venim noi de la servici. Eu sunt multzumita de tanti, se ocupa foarte bine de Luca, stau mult in parc se joaca cu el, il invatza fosrte multe si el pare fericit cu ea. Ideea e ca de curand mi-a sugerat ca ar avea nevoie de o marire de salariu... Pana acum ii dadeam 2.300.000 + 200.000 pentru abonament RATB. Deci 2.500.000 si ar vrea 3.000.000. Sincer, mi se pare putin cam mult pentru program de 6 ore. Am uitat sa va spun ca mai face si cate ceva prin casa in timpul liber (spalat, calcat, dat cu o carpa), dar nu regulat. Pe de alta parte, punand in balanta ca se intelege foarte bine cu copilul si se vede ca se ocupa de el, parca as fi dispusa sa ii dau banii astia. Voi ce ziceti, aveti vreo parere???

Ioana & bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by iomi
Pana acum ii dadeam 2.300.000 + 200.000 pentru abonament RATB. Deci 2.500.000 si ar vrea 3.000.000. Sincer, mi se pare putin cam mult pentru program de 6 ore. Am uitat sa va spun ca mai face si cate ceva prin casa in timpul liber (spalat, calcat, dat cu o carpa), dar nu regulat. Pe de alta parte, punand in balanta ca se intelege foarte bine cu copilul si se vede ca se ocupa de el, parca as fi dispusa sa ii dau banii astia. Voi ce ziceti, aveti vreo parere???

Ioana & bb Luca

Eu zic ca ai putea sa-i dai si 3.000.000 dar sa-i mai dai si ceva de lucru acasa sau zi-i ca-i dai acum 2.800.000 iar din ianuarie 3.000.000. Din proria experienta am observat ca e mai bine sa faci majorarile treptat si mai des. Eu cam asa fac cu bona mea, dar ea sta de la 8.30 pana la 19.00 cu Danutz. Bine ca la noi si tarifele sunt mai mici un pic, dar oricum... Cam o data la 3 luni ii mai adaug cate ceva si ea e fff multumita. Plus la aceasta, ii dau si concediu platit la fel cum il am si eu pe al meu de la servici.

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Ioana,

daca aveti disponibilitatea financiara eu zic sa o tine-ti pe bona.
Am inteles ca se ocupa foarte bine de Luca,cred ca este destul de greu sa gasesti persoane in care poti sa ai incredere totala.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

Merci pentru sfaturi, si eu ma gandeam fie sa ii maresc mai putin si mai des, fie sa ii dau acum mai mult, dar sa ii dau si altceva in plus de facut. Sincer, ea s-a tot oferit, dar mie mi-a fost jena sa o pun sa faca si treaba in casa... acum daca tot a adus vorba de salariu, cred ca ar fi un moment potrivit, iar pentru mine ar fi mai mult decat binevenit...
In alta ordine de idei, am uitat sa va spun ca Luca a descoperit de ceva timp saritul in pat . La inceput l-am lasat cate putin, pentru ca era asa fericit, dar acum vrea tot mai des. Nu va mai spun ca prin toate parcurile mai mari stie unde sunt trambulinele acelea cu plasa elastica si nu ratam nici una!!! Voi patiti asa ceva???

Ioana & bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelas spune:

Noi suntem mai mari, ne-am nascut pe 8 august 2001. Iulia stie sa vb foarte corect, mananca singura, face de la 1 ani si 10 luni si "shegeu" (WC). Stie 3 poezii, o poveste, si in geleral povesteste orice se intampla in jurul ei. Daa face ceva, spune neaparat "Tititza ....." si descrie amanuntit ce face. De curand am invatat sa inotam, o sustin doar cu o mana de burtica si restul face singura. Stie multe animale pe care le recunoaste si le numeste in carti si pe strada, are prieteni in parc pe care ii stricga, organizeaza jocurile la nisip si stie ca atunci cand plecam in parc tre sa luam bani de la banca sa dam la "mashunitze" si la buburuze. Duminica m-am intalnit cu Roxanal si Iulia mea nu a vrut sa manance decat de la MAria din mana (fetitza Roxanei) si asa ca MAria a hranit-o:) se joaca fatza-ascunselea, cu mingea, se imbraca singura si se incaltza, spala in casa cu "nopul" si face cumparaturi de la magazin. (adeka da ea banii si zice ce vrea, si daca vanzatoarea nu se conformeaza repede zice: Ti-am spus, tanti... hai odata!) Ca sanu mai vorbim ca atunci cand ajunge in parc grija ei e sa faca curat, sa arunce la cos hartiile sa se poata juca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Heei ma bucur sa ne cunoastem!! Noi suntem nascute pe 24 august,stim 2-3 poezii(dar ma ajuta si mami)stim si culorile,si toata ziua intrebam ce aia? de ce? unde e? Am energie de as lumina un cartier...:))) Multi pupici la toti si va doresc sa fiti mai cuminti decat mine!! Bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

Imi pare bine ca sint multi copii care sint apropiati ca si virsta.

Ioana ce ai hotarit in legatura cu bona?

Ce-au mai facut puiutii vostri in ultimile zile?

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput