Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(80)
Raspunsuri - Pagina 3
mnarcisa spune:
Neta fetelor,
In sfarsit imi merge si mie calc si pot sa mai scriu si eu cate ceva.
Suntem bine. Maine dimieata am sa merg pentru recoltat analize.
am inceput sa cumparam si noi cate ceva. amm luat patut!!!
Intru putin mai tarziu sa va povestesc mai multe, acum fug sa aranjez si io putin prin casa ca zica ca au trecut nemtii cu tancurile pe aici.
Narcis George in asteptarea surioarei
Narcisa
29+
Mara Ioana 
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
Amalia spune:
Anes iti tin pumnii sa iasa analiza bine!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel
mav spune:
Neatza!
Lorena, m-ai bagat in sperieti: de doua zile gasesc gelatina (incolora, inodora) pe slip....
si am avut si infectie urinara cu streptococul B.... (desi pare ca s-a sterilizat, ultima urocultura a iesit ok, desi penultima arata "multiple specii"
).....
La Sebi.... cand am pierdut dopul gelatinos, e adevarat ca era de culoare roz... dar am nascut in mai putin de 24h....
....
Sper sa nu ma apuce nascarea saptamana asta, ca sotul meu e plecat pana duminica.... si mi-e groaza...
(In alta ordine de idei, acum va scriu de la birou... sunt nebuna, stiu....)
Eli, in 3 ani de zile, cat a dormit Sebi in patut, cred ca am avut maximum 3 accidente cu udat salteaua... Si eu cred ca nu se justifica mai mult decat o paturica (scutec) de unica folosinta, sub cearceaf.
........Mai am de citit cateva pagini din capitolul trecut... am pierdut sirul discutiilor....
La noi, prima zi de gradi a decurs in mod obisnuit... cel putin pt Sebi (ca eu am avut o zi agitataaaa).
Pup toate burticile! Revin mai tarziu.
34+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
diana21 spune:
Mav, cum adica gelatina??? Mai, nu ne da emotii, pe bune!!! Du-te la dr. si vezi care e treaba ca mie nu-mi suna bine! Sigur e de la dop, de altundeva nu vad de unde sa fie gelatina!!! Oricum, daca se elimina bucati din dop, nu inseamna ca si nasti, daca stai cuminte se poate reface. Daca nu e colul deschis! Hai, du-te la dr, pls!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+
Asa creste bebe
mav spune:
Da, gelatina....... nu este alt gen de secretie....
Si am gasit-o de doua ori... da' macar nu este roz, e incolora.... asa ca sper sa nu fie probleme....
Sincer, imi este greu sa ajung la dr zilele astea...... abia sambata am programare.... asa ca incerc sa stau cuminte (dar nu prea imi iese, ca mai am si grija lui Sebi, sunt singura acasa, etc)!
Anes, acum am citit despre diabet.... Nu stiu ce sa zic, mie nu mi-a spus nimeni nimic despre asta, pana acum. ![]()
Apoi, BBle meu era urias... la 32s5z dupa UM, arata de 36s4z dupa masuratorile ecografice... 2960g!
Acum sunt si mai in ceata.......
....Cu Dzeu inainte.....
34+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
simona_1402 spune:
Mirtha, vazut pozici, super ai aranjat!! Mi s-a cam pus si mie pata pe caruciorul tau. De unde l-ai luat pana la urma? Eu tot mai astept sa termini treaba, sa te po si eu descoase asa, pe indelete ![]()
Anes, Diana ma bucur pentru vestile bune de la eco, parca mai era o fata, dar sa ma ierte ca nu am retinut care
. Diana, ti-am zis eu ca te stresezi degeaba! Si la mine gresise masuratoarea initial la burtica, pt ca era bb neastamparat si ii misca sonda, dar a avut rabdare sa refaca. Anes, eu cred doar ca ai un bebe mai mare, dar, ca sa iti iasa din cap e bine sa iti faci testele. Si sotul meu a avut aproape 5 kg la nastere, si a fost nascut natural!!! Ce-i drept ca soacra-mea a platit cam scump, i-a czul parul, dintii, pe vremea aia nu sa dadeau nici vitamine, nici calciu! Si eu cred ca treaba cu DPN-ul corectat e o aberatie. Chiar daca BB este mai mare, organele lui interne tot in 40 de sapt se dezvolta, va da el semne cand e gata de iesit afara! Mai ales in asemenea cazuri nu ar trebui sa faci o cezariana programata, sa nu te pacaleasca varsta data de ecograf.
Elilov, imi place tare mult atitudinea ta! Nu problemele materiale ar trebui puse pe primul loc si nu o situatie materiala excelenta iti face copilul fericit! Bunaintelegere din casa trebuie pusa pe primul loc si ea e cea care rezolva toate problemele!
Babyzapi, ne lasi cu gura cascata, ca de obicei cand mai pui cate o poza noua! Oare de ce e si DD nedrept si doteaza f putine femei astfel? Oare cum o fi sa iti doresti cateva kg in plus, ca eu nu stiu cum vine asta
Oceanborn, sa stii ca eu prefer pijamalele. Daca ai o bluza adecvata - cu nasturi sau ff decoltata e OK. Camasa nici nu cred ca imi cumpar, ca in operatie nu ne lasa aici sa ne imbracam de acasa, ca vezi doamne nu sunt sterile, ne lasa sa ne imbracam de acasa abia dupa ce iesim de la terapie intensiva. o sa imi iau si un halat cu maneca trei sferturi cel mult, pt cand ne vor chema la control si la toaletat.
Pentru toate fetele care merg la babyexpo sa va distrati, relaxati si pentru mine! Na, ca iar sunt invidioasa!
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
29+ 
mav spune:

......Simt cum vine panicaaaa......... si nu mai am aer........
34+
loren@ spune:
Mav nu vreau sa te panichez dar din momentul in care am inceput sa pierd dopul a durat 1 sapt. si am nascut! Iar streptocul ala iese la analiza specifica de culturi de col, deci din secretie, nu la urocultura....La Bia dopul era incolor...nu a fost roz!Pierzi in fiecare zi? Ca la mine cam asa a fost!
Bianca Andreea
Larisa Elena
32+
A M R numai 8 saptamini 
diana21 spune:
Mav,
, linisteste-te si du-te ACUM la dr. Suna-l si spune-i de gelatina sa vezi ce zice si el. Hai, Sebi e la gradinita, ai timp! E mai important decat job-ul, da-l incolo! Eventual invoieste-te cateva ore.
Suna o prietena sa vina cu tine, sau pe mama ta, dar nu mai sta la birou asa! Si eu stiu ca dopul poate sa fie incolor, nu e musai sa aiba firicele de sange!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+
Asa creste bebe
mav spune:
Lorena, n-am apucat sa fac cultura de col......... urma sa-mi recolteze secretie acum, sambata... Dar dr zicea ca daca a iesit strept. in urina, probabil ca era si in vagin.... Oricum, antibioticul l-am luat oral, asa ca ar fi trebuit sa functioneze peste tot, nu?
Hai ca nu ma mai gandesc la asta, mai lucrez putin, cat mai rezist sa mai stau pe scaun la birou si apoi o tai acasa, in pat....
Daca e sa fie ceva... are cine sa va anunte.....
Da' eu sper ca inca NU!
34+