Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(80)
Raspunsuri - Pagina 4

Hello fetele,
Va citesc aproape in fiecare zi, dar nu prea am intrat in discutii.
Acum trebuie sa spun:
mav, te rog mergi pana la medic, sau macar da un telefon si vezi ce iti spune. In mod normal ar trebui sa te cheme la camera de garda pentru un control. Poate fi o alarma falsa, dar trebuie sa vezi cum stai.
Iti tin pumnii.
Mada
25+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
Mav suntem alaturi de tine... orice decizie ai lua... Dar nu amana problema... este mai bine sa fii tu linsitita si sa nu te panichezi f tare...,
Asa ca... incearca sa te duci sa afli despre ce este vorba mai exact.. ca nu poti amana f mult...
Suntem alaturi de tine orice ce ai afla....
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav Lorena, n-am apucat sa fac cultura de col......... urma sa-mi recolteze secretie acum, sambata... Dar dr zicea ca daca a iesit strept. in urina, probabil ca era si in vagin.... Oricum, antibioticul l-am luat oral, asa ca ar fi trebuit sa functioneze peste tot, nu? Hai ca nu ma mai gandesc la asta, mai lucrez putin, cat mai rezist sa mai stau pe scaun la birou si apoi o tai acasa, in pat.... Da' eu sper ca inca NU! 34+Mami de Sebi (04.02.2004) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS "Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown) |
26+
In privinta diabetului gestational, trebuie neaparat facuta analiza respectiva? Mie mi-a iesit glicemia la limita inferioara la analizele recente. Asta n-are importanta?!
34+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mnarcisa ti-a recomandat dr. de familie sa faci recoltari se sange???
sau te duci tu pentru linistea ta?????
Bravo ca ati cumparat cate ceva... noi nu am inceput inca....
Asteptam vesti....

| Citat: |
| citat din mesajul lui mnarcisa Neta fetelor, In sfarsit imi merge si mie calc si pot sa mai scriu si eu cate ceva. Suntem bine. Maine dimieata am sa merg pentru recoltat analize. am inceput sa cumparam si noi cate ceva. amm luat patut!!! Intru putin mai tarziu sa va povestesc mai multe, acum fug sa aranjez si io putin prin casa ca zica ca au trecut nemtii cu tancurile pe aici. ![]() **************************** Narcis George in asteptarea surioarei Narcisa 29+ Mara Ioana ![]() "Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti." http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu graviduta 26+AMR 14 saptamani
|