Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello fetele,
Va citesc aproape in fiecare zi, dar nu prea am intrat in discutii.
Acum trebuie sa spun:
mav, te rog mergi pana la medic, sau macar da un telefon si vezi ce iti spune. In mod normal ar trebui sa te cheme la camera de garda pentru un control. Poate fi o alarma falsa, dar trebuie sa vezi cum stai.

Iti tin pumnii.

Mada 25+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mav suntem alaturi de tine... orice decizie ai lua... Dar nu amana problema... este mai bine sa fii tu linsitita si sa nu te panichezi f tare...,
Asa ca... incearca sa te duci sa afli despre ce este vorba mai exact.. ca nu poti amana f mult...
Suntem alaturi de tine orice ce ai afla....

Citat:
citat din mesajul lui mav

Lorena, n-am apucat sa fac cultura de col......... urma sa-mi recolteze secretie acum, sambata... Dar dr zicea ca daca a iesit strept. in urina, probabil ca era si in vagin.... Oricum, antibioticul l-am luat oral, asa ca ar fi trebuit sa functioneze peste tot, nu?

Hai ca nu ma mai gandesc la asta, mai lucrez putin, cat mai rezist sa mai stau pe scaun la birou si apoi o tai acasa, in pat....

Daca e sa fie ceva... are cine sa va anunte.....
Da' eu sper ca inca NU!

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 26+
AMR 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

In privinta diabetului gestational, trebuie neaparat facuta analiza respectiva? Mie mi-a iesit glicemia la limita inferioara la analizele recente. Asta n-are importanta?!

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

mnarcisa ti-a recomandat dr. de familie sa faci recoltari se sange???
sau te duci tu pentru linistea ta?????

Bravo ca ati cumparat cate ceva... noi nu am inceput inca....
Asteptam vesti....

Citat:
citat din mesajul lui mnarcisa

Neta fetelor,

In sfarsit imi merge si mie calc si pot sa mai scriu si eu cate ceva.
Suntem bine. Maine dimieata am sa merg pentru recoltat analize.

am inceput sa cumparam si noi cate ceva. amm luat patut!!!

Intru putin mai tarziu sa va povestesc mai multe, acum fug sa aranjez si io putin prin casa ca zica ca au trecut nemtii cu tancurile pe aici.

Narcis George in asteptarea surioarei

Narcisa 29+ Mara Ioana

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 26+
AMR 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Mav, daca mai esti pe acolo, si eu am avut la inceputuri (inainte sa mi se deschida colul, oricum) o secretie cu aspect gelatinos. Am fost la dr, m-a linistit, nu stiu ce leucoree era, mi-a dat niste ovule de Colposeptine si s-a potolit. Mi-a zis sa stau linistita, ca dopul gelatinos ar fi tb sa fie mai consistent, sa aiba aspectul cat de cat al unui ovul

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Simo, te contrazic, nu te supara pe mine, dar dopul gelatinos nu e neaparat un dop , poate fi o secretie mai apoasa, cu striuri de sange sau fara, poate fi exact ca o bucatica de piftie, poate fi si albicios...depinde! Nu e regula ca trebuie sa fie solid, asta vreau sa zic!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 31+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Narcisa, bine ai revenit, sa stapaniti+folositi sanatosi patutul. Te asteptam si cu alte noutati. Chiar ma intrebam de ce nu mai apari pe la noi.

29+

Mergi la inceput

Diana, se prea poate sa ai dreptate, la Radu am avut cezariana programata si nu am avut cum sa il vad, iar la BB Dragos s-a intamplat chiar sub dus si s-a dus cu totul imediat, nu am apucat sa vad decat un lichid mai rozaliu. Intentia mea a fost sa o linistesc pe Mav, ca poate fi si altceva decat dopul, cum mi s-a intamplat mie acum ceva timp, iunie-iulie, cam asa ceva.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

gata mai fac si eu o pauza

Mav pana sambata mai sunt 4 zile. Totusi cred ca cel mai indicat arfi sa dai macar un tel si sa vorbesti cu dr sa vezi ce zice el. Nu este neaparat ca dopul sa fie rozaliu. La mine a fost incolor, gelatinos si cam de 2-3 cm. Poate sa nu fie nimic, dar suna dr si stai cat se poate de linistita.

Narcis George in asteptarea surioarei

Narcisa 29+ Mara Ioana

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mav sfaturi vad ca ai primit destule de la fete cu experienta, eu nu am pic de cunostiinte in domeniu, asa ca doar te rog sa ne tii la curent cu ce se intampla.

Babyzapi fericita 30+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput