Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miram spune:

Eu cred ca sunt nebuna...vad ca voi v-ati apucat serios de treaba si amenajari. La mine e haos. Nu am luat nimic. Cam ce ar fi minimum de chestii de luat? Am inteles ca in bagajelul de spital tre sa-mi iau si pompa de san, suzete, alaturi de pamperisi si tampoane pt diverse utilizari. Voi ce sterilizator ati luat? Oare ar trebui sa iau legatura cu un pediatru de acum? Mi-e teama ca o sa am o burta mare de tot si o sa ma doara toate alea si inca nu o sa am ce imi trebuie, apoi imi spun ca mai sunt trei luni mari si late...sunt usor labila psihic.
Mira27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ooofff...... sunt chiar derutata, nu stiu ce sa fac.....
nici nu mi-am pregatit bagajul.... cred ca ar trebui sa o tai mai repede acasa...
daca nu va scriam, nici nu-mi faceam griji.......

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Mav, pleaca acum la dr. Eu sunt mai optimista decat restul fetelor si zic ca nu e dopul, dar cel mai bine e sa ai confirmare. Daca doamne fereste este dopul, tot la spital e mai bine sa stai, ca gasesc ei o metoda sa te mai amane putin... Da-l incolo de bagaj, gasesti tu pe cineva, rude, prieteni sa ti-l incropeasca. Ia sa vezi tu ce saritori sunt toti daca e vreo problema. Te asteptam cu vesti mai incolo, sa ne spui ca nu a fost nimic de fapt, daaaa!?

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

fetelor, am fost cam lenesa zilele astea, poate si din cauza vremii!
Ieri am stat intinsa aproape toata ziua . Bebeii au fost extrem de activi, parca si-au schimbat pozitia, pe unul il simt mai jos, spre vezica si unde e apendicele.

Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco.

Diana, vezi ca bb e burticos?

Azi-dimineata mi-a sosit si comanda de la Quelle... foarte dragutze lucruri si de calitate. Atat de mici ca abia m-am abtinut sa nu plang!! Abia astept sa vad bebeii in hainutele astea dulci. Mai astept saptamana asta si o comanda de hainutze de la LR... Cu celelalte (carucior, saltelutze etc) mai astept ca nu mai sunt finantze...peste vreo 2-3 sapt mai comand. Am vazut si la IKEA in noul catalog niste lucrusoare dragutze, am noroc ca se duce cineva pana acolo si imi aduce si mie.

Mirtha, foarte faina amenajarea, sa va bucurati de ea, voi si bebelina!

manu 26+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

salutare fetelor!!

va rog spuneti-mi si mie cum pun poze pe albumul comun ca habar nu am. ma chinui de o ora si am reusit sa pun doua poze de-ale lui bebe dar pe langa album, sunt in partea dreapta. scuze dar chiar nu ma pricep.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

mav nu iti mai face griji... fruntea sus... si totul se rezolva de al sine...
Numai sta pe ganduri.. si nu mai amana....nu bagajul este problema ta acum....
Se rezolva....... totul ..

Citat:
citat din mesajul lui mav

ooofff...... sunt chiar derutata, nu stiu ce sa fac.....
nici nu mi-am pregatit bagajul.... cred ca ar trebui sa o tai mai repede acasa...
daca nu va scriam, nici nu-mi faceam griji.......

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 26+
AMR 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Eu sunt cam lenesa, m-am trezit la 11.
N-am mai intrat aseara pt, ca am trecut si prin Carrefour.
Bebelina e bine, tot cu capul in jos, asezata oarecum pe partea stanga, cu funduletul aproape de capul pieptului si are 993 de grame.
Eu trebuie sa continui Utrogestanul 4 pe zi si No-Spa 3 pe zi si sa stau cuminte.Urmatoarea vizita la medic este pe 13 octombrie.Termenul este 14 decembrie, dar dr. a spus ca cel mai sigur bebita vine intre 1-7 decembrie.
Fetelor am o intrebare:daca iau Utrogestan vaginal, cum naiba fac secretia, ca as vrea sa vad cum stau, pt. ca acum cativa ani am avut streptococul de grup B?

Ramo 27+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata!
am fost si noi aseara la eco... bb are 1,7kg!!! bb uriaas conf um am 28 sapt, conform masuratorilor 30! asa ca iar s-a devansat dpn, acum e 22 nov. in rest toate bune si frumoase.

mav - iti tin pumnii sa nu fie nici o problema.

o zi frumoasa tuturor!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Buna fetelor , azi am profitat si eu si am dormit pana la 10,30 dar de maine merg iar la servici .

Mav eu nu ma pricep , am avut si eu asemenea secretii gelatinoase dar inainte de a ramane insarcinata , daca ti-e groaza sa mergi la spital nu cred ca te costa nimic sa-ti suni medicul si sa-i povestesti la telefon ce s-a intamplat , v-a sti el daca e cazul sa te alarmezi sau nu ...suna-l sa fi si tu mai linistita !!

Vai fetelor ce vreme urata si rece , unde sunt zilele cu soare ?!

Criss 30+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav si eu sunt de parere ca un telefon la medic nu va strica. Oricat ne dam noi cu parerea legat de consistenta secretiei, un doctor va stii clar sa-ti spuna daca este cazul sa-ti faci sau nu probleme.
Nu te alarma si suna linistita! Asa vei avea o zi usoara in continuare!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput