Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(80)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza fetelor!

Aseara ma laudam ca sunt si eu activa ca am net, dar am inchis calculatorul in mare viteza si m-am intins in pat cand am observat in ce hal mi se umflasera picioarele...nu stiam eu de ce ma doare tibia de parca ma batuse cineva...a fost prima data cand mi s-au umflat asa picioarele. Yupiii! Ce-mi mai plac simptomele de disgravidie! Ma simt mai insarcinata asa

Criss da sunt pozele de la munte. A fost super distractie, m-am imprietenit mai bine si cu alti colegi si chiar aveam nevoie sa ma destind un pic. Mi-am facut de cap si dansat ca o nebunica de ziceau colegii ca o sa nasc pe acolo

Otilia, Amalia mersi de complimente.

Alexa am lesinat de la faza cu "mi-a intrat canapeaua in fund"

Cherieactiv si Oceanborn multumesc pt aprecieri si complimente dar eu vreau sa fiu mai plinuta, sa explodez ca sa mai raman si eu cu niste kg dupa nastere, nu vreau sa revin la forma initiala ca ma lua vantul pe sus. Deh! vedeti cum e? oricum ar fi toate suntem nemultumite de kg, fie ele in plus sau in minus.
Iar cu cosuletul ala Cherie m-ai dat pe spate, imi place mult de tot! Il vreau si eu sper sa vina sotzul cu destui banuti acasa, sa pot da iama in magazine.

Anes felicitari pt bebelina grasunica. Vreau si eu un bebe asa bine dezvoltat. Nu cred sa ai probleme cu diabetul, doar pt ca e bebe bine crescut, dar merita facuta si analiza asta ca sa stai linistita. Stiu ca e greu dar pana nu ai rezultatul analizei incearca sa nu te consumi prea mult pe tema asta

Andy si la mine e burtica mica si toata lumea zice asta mai ales cand aude ca sunt si in 7 luni jumate, dar nu marimea conteaza (e adevarata vorba deci! cel putin in cazul asta ) Dr mea a zis ca fiecare burtica e diferita asa cum si noi toti suntem diferiti intre noi. Si bebe e bine si se dezvolta normal asa ca nu tre sa ma ingrijoreze dimensiunea burticii. Deci NO STRESS!

Diana foarte frumoase costumasele! Sa le poarte cu placere!

Un pupic dulce pt toate si sa aveti o zi usoara si frumoasa!

Babyzapi fericita 30+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Simona eu la Bia am avut streptococ de grup B..asa e posibil sa fi dus la ruperea membranelor la 37 de sapt....dar atunci aveam si un col foarte moale si am inceput sa elimin dopul gelatinos incepind cu sapt. 36!

Bianca Andreea
Larisa Elena32+
A M R numai 8 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Anes hai ca ne facem galerie reciproc pina la final. Trebuie sa ajungem cu bine.Trebuie.
Ma bucur ca am reusit sa fac ceva fotografii "inteligbile" si cu si fara blitz. Soata era destul de ocupata cu mesteritul asa ca nu a putut sa imi ofere nici un fel de asistenta. Oricum pot spune ca "intim" era chiar unul dintre obiectivele mele. Imi este ciuda ca nu ma pricep la cadre , la foto artistice , surprins esentialul dar asta e. Apropos capotul este grena , inchis ca visina putreda . nu intelg de ce a iesit roz ??!!

Oceanborn sufrageria e aproape integral ideea soatei ! O sa ii transmit aprecierile. Eu ...mai utilitarista ....

Diana ma gandeam sa respect indicatiile pretioase in privinta camasilor de spital. Peste tot se recomanda cu minca larga si scurta sau trei sferturi - probabil pentru recoltari analize , perfuzii etc.. Sosete am luat - 3 perechi , bumbac suta la suta . Am inca 2 capoate cu mineca trei sferturi- pe linga cel grena inca unul albastru si unul roz.Astept comanda de la Redoute sa vedem produsele si abia dupa voi decide iau in final la mine Pentru orice eventualitate voi lua si o camasa mai grosuta .Simbata aterizam in Bucuresti la Babyexpo !Sigur tebuie sa gasesc ceva convenabil pe acolo.

Monicus eu sper , asa cum am mai spus , ca pe fondul alegerilor sa intervina totusi o modificare favorabila in privinta ndemnizatiei CIC. Si cita vreme campania nu s-a incheiat tot voi spera. Va tin la curent.

Gata ma intorc la lucru desi ......am un chef de plimbare.E asa placut afara.

Edit : ultimele poze sunt pentru exeplificare tunsoare ! Dar cred ca o sa fac unele mai luminoase ca nu prea se vede nimic.

Mirtha 34 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Babyzapi nu te mai bucura pt picioarele umflate! pana acum n-am avut alte probleme in afara de gleznele astea...acum ca e racoare gleznele si-au mai revenit la normal dar cum am scris in capitolul trecut a trebuit sa-mi iau incaltaminte m mare, ca ma strang toti in latime... aiurea!!
Fetelor, in legatura cu camasile de noapte, si eu mi-am luat una tot cu maneca scurta. am vorbit cu persoane care au nascut la spitalul la care voi naste si eu si mi-au zis ca e exagerat de cald.. si mi-au mai zis , majoritatea sa imi cumpar o camasa de noapte in care sa nasc si in rest sa-mi duc pijamale, cica ar fi mai comod in pantaloni de pijama dupa nastere, avand tampon din cauza sangerarilor.
Cele care ati nascut poate ne lamuriti cum e mai bine...

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
diana super vesti bravo..vezi te-ai stresat degeaba la mai mare
anes felicitari si tie ...pt linistea ta sufleteasca sa faci testul pt diabet..e mai bine sti un lucru alba sau neagra...oricum eu sper ca totul e ok
Mirtha am vazut pozicile..o atmosfera tare calda e la tine acasa...imi place rau de tot si tie iti sta asa de bine asa tunsa....oricum mi-a placut parutzul si cand ne-am intalnit numai bine iti urez
babyzapi am vazut si pozicile tale..hai ma ca a crescut burtica se vede foarte bine
ancaoradea asa am zis si eu cu tot cu saltea de cocos tot am frica...sotul a facut bronsita asmatiforma de la impermeabilul asta cand a fost la camin si apoi imi pun problema..mai frate noi cand am fost mici si am stat la bunici durmeam pe saltea de paie si zau nu a racit...cat priveste udatul patului nush ce sa zic fetele au o experienta mai mare eu l-am avut pe Pavel decat 5 luni in viata..nu am avut probleme de udat...deci na fiecare face cum vrea...eu sper sa fie bine in final sa am un bb sanatos ca apoi om vedea noi ce facem...in cl tu sti ce e mai bine pt bb-le tau
otilia eu numai zic nimic..la capitolul bani nu am avut si nu o sa am multi toata viata ne multumim cu frimituri si atat important e sa fim sanatosi si intelegere sa existe...ca apoi le-om trece noi pe toate..stiti voi cum scrie slavici in moara cu noroc 'Omul sa fie multumit cu saracia sa, caci daca e vorba, nu bogatia, ci linistea colibei tale te face fericit.'
Amalia si eu m-am uitat la tv dupa tine poate poate...retinusem de operscu si dai si casca bine ochii
simona imi pare rau de harababura de la deschiderea noului an scolar si de manuale asa este peste tot...
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mai fetelor, eu tot sper sa se incalzeasca vremea la loc pana nastem! Astia prognozasera o toamna foarte calda, temperaturi de 20 de grade in noiembrie... Eu mi-am luat toate camasile de noapte, plus pijemalutele cu maneca scurta si pantaloni 3/4 Altele nu-mi mai iau. Noroc ca mi-am luat halatul cu maneca lunga.

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elilov din pacate cand a vorbit Oprescu, noi eram in clasa..ca organizarea a fost super si nu ne-a scos nimeni afara...ba unde pui ca nu l-am prins vorbind nici la stiri..n-am reusit sa prind stirea decat la final!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Elilov deci am crescut cat sa ma vad si eu bine cat sunt de gravidutza, nu? asta conteaza SA SE VADA nu cat e de mare burtica. Am intrat si eu in randul femeilor insarcinate

Babyzapi fericita 30+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, tineti-mi pumnii! Plec acum la dr. diabetolog. Stiu ca si Deea a avut rezultatul la testul asta la limita maxima dar, la mine BB este deja mare, adica concluzionez eu, este deja afectat de diabet (sau poate nu sper). De fapt, dimensiunile lui BB s-au modificat de la ultimul consult (de acum 3 sapt).
Multumesc tuturor fetelor care m-au incurajat!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Anes tinem pumnii ca analiza sa iasa bine!!!

29+Thomas

Mergi la inceput