Aspirante cu vechime "medie" (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mary profita cat mai poti de linistea asta ca eu nu am stiu sa o apreciez cand a trebuit si acum ....

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ancuta, chiar asa greu este cu un bebe mic ??? ca toata lumea se plange de oboseala si nesomn...chiar atat de greu este ??? eu cred ca totusi depinde si de copil, nu ? cum este Mariuca ta de plangi acum dupa zilele in care te puteai odihni si nu ai facut-o ? si hai ca in curand o sa treaca perioada asta grea.

maryb 33+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

nu mi s-a parut greu cu Maria,ea este un copil cuminte,numai ca nu mai poti sa zici"azi nu fac nimic,doar lenevesc" ptr ca ai tot timpul ceva de facut atat cat este mic cat si cand mai creste.Acum Maria cat este treaza nu sta deloc ,vrea sa mearga,se ridica,merge de-a buselea,se agata de orice si trebuie tot timpul sa te ti dupa ea.
Si oboseala se cam aduna ptr ca eu de ex acum ma trezesc la 6.30 si ma culc la 1 noaptea ,iar cand era ea mica nu ma odihneam ptr ca ziua abia daca dormea si at incercam sa fac cate ceva prin casa.

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

ahaaaa, am inteles. pai nu te-a ajutat si pe tine nimeni ? macar sa-ti faca mancare, curat, spalat...mama, soacra...nimeni ? in cazul asta chiar te inteleg, e foarte greu asa. Acum cu cine sta Mariuca pana vii tu de la servici ?

maryb 33+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

ma mai si ajutau...acum sta cu mama sau cu soacra mea ,depinde care este acasa.

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maryb indiferent cat ajutor primesti de mama, soacra, prietene, etc. tot nu mai e ca inainte de bebe, stii cume vorba aia, BC (before child) Nu poti sa-ti faci planuri doar pt tine, nu poti sa dormi cand vrei, sa mananci cand vrei, sa te uiti la tv sau la un film cand vrei, si tot asa...dar e si partea plina a paharului, nu te speriaAsa ca profita la maxim de timpul ramas pana la marea intalnire si iesi in oras la cumparaturi sau daca nu doar la cascat gura prin magazine, iesi cu sotul seara la un restaurant, plimbati-va impreuna doar voi doi cat mai puteti si faceti impreuna lucrurile care va plac...mergeti impreuna intr-un weekend undeva la o pensiune, nu stiu, ce vreti voi...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

ancuta, annababy, multumesc pentru sfaturi, asa o sa fac dupa nunta de sambata. si eu ma gandesc cateodata ca nu vom mai fi doar noi 2 si parca deja sunt "geloasa" dar pe de alta parte ma gandesc si la lucrurile frumoase pe care ni le va aduce venirea lui bebe in viata noastra. Noi deja ne facem planuri pentru concediul sau concediile de anul viitor, ca din pacate de 2 ani nu am reusit sa plecam nicaieri...anul trecut am renovat apartamentul, anul asta eu gravida, schimbat masina, cununat, nastere, vine bebe...asa ca anul viitor am zis ca nu mai vrem sa auzim de nimic altceva decat de noi, sa mergem sa ne relaxam, sa mai recuperam din timpul pierdut.

maryb 33+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Ce faceti?
Buna

http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png

Mergi la inceput

Buna Crisa,uite eu ma pregatesc sa plec acasa la Bubu.
Tu?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Pe mine m-a trezit idioata aia de sus ...IAR!!!
Maine voi merge la management sa ...fac o mica reclamatie..e INCREDIBILA MA...in fiecare zi muta mobila taraie harsaie...nu mai stiu ce sa fac..
Acum merg la immigration...sa-mi prelungesc green cardul...ca sa pot veni la Romanica.
O zi buna fetele ca vad ca nici dimineata nu santeti pe-aici.
Crisa

http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png

Mergi la inceput