Aspirante cu vechime "medie" (11)
s-au intors printre noi:
Arde2010
Marynik
ancadragoman cu Maria Alexandra
blanche25
ariana1005
Oanaiacovita
Alexa.1983 cu Deniel Alexi
monica dicut
gaby76
Cocolyso
anaxena cu Maria
winter
bujo cu Filip
marryan
dma2007 cu Maria Andreea
AnnaBaby cu Ioana Maria
Kitzy cu Diana
Andreutza23
pusichet
Gabitza1977 cu Denis Stefan
CrisaS
diaconmaria
maryb
AleDutulescu
matiz cu Mati
feciancu Gabriel
noname
Ylaricu Maria Eva Denisa
marimaria
ioana olaf
dymomo77
claudela
bulinanico79
claudinna cu Florin Razvan
... si mai asteptam...
Lili
Raspunsuri
AnnaBaby spune:
Arde stiu ce inseamna, si mama mea e educatoare si de cate ori trec pe la ea pe la gradinita plec cu capul in colturi, nu stiu zau cum face ea fata!!!
Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
AnnaBaby spune:
Arde am uitat sa-ti spun ca si eu am predat timp de 2 ani, dar la liceu, elevii mei erau mai inalti decat mine...insa nu-mi mai trebuie invatamant cat oi trai...mi-am dat deful si gata, la revedere...
Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
diaconmaria spune:
Gabitza pai pentru ca m-a sunat dr si mi-a zis ca rez de la Chlamidya e si citez "DUBIOS"! Ca IgA si IgM is valori normale , dar ca la IgG scrie "val Dubioasa"...eu care habar n-am ce is astea m-am panicat...
Mi-a zis dupa aia sa merg sa repet serologia...
A am uitat sa zic ca facusem chlamidya din secretie si era neg...
Ma duc azi iau sange ma duc personal cu proba la dr biolog sa vb...ma temeam ca ma pune sa renunt la inseminare si eu am facut tratament de 12 mil..eram terminata...si el imi zice ca nu e nici o problema e doar de rutina a doua serologie care arata ca am avut candva chlamidya
si i-am spus ca am avut dar acum 2 ani si m-am tratat...si el mi-a confirmat ca asa e si ca nu mai am si am unda verde pentru IA...
Si uite asa azi am fost usurata
...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je
Maria
diaconmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinanico79 diaconmaria in ce stadiu esti cu injectiile, mai ai? Cand te duci la monitorizare? asteptam bebe din februarie 2005 |
Nico mai am de facut 2 injectii cu menopur: una maine seara si una poimaine...apoi joi pe la 22 fac pregnylul si sambata IA-ul...
Normal trebuia sa incep de azi monitorizarea...dar dr a trebuit sa plece si cica revine maine cel tz poimaine
Just me-poze cu je
Maria
diaconmaria spune:
Uite Nico ce e cu estradiolul:
Ovulatia – emiterea ovulului de catre ovar – este cel mai important eveniment al ciclului fertil; ea are loc doar o singura data într-un moment din ciclu, chiar daca sunt emise mai multe ovule.
Mecanismul ovulatoriu produce de asemenea doi hormoni ovarieni, estradiol si progesteron.
Estradiolul este produs numai de catre foliculul care se dezvolta înainte de ovulatie; acesta stimuleaza glandere cervixului iar acestea secreta un anume tip de mucus („mucus cu caracteristici fertile”) care este esential pentru ca spermatozoizii sa poata strabate cervixul si sa ajunga la ovul. Estradiolul stimuleaza de asemenea cresterea endometrului captuseala uterului.
Dupa ovulatie, corpul luteal care se formeaza în urma ruperii foliculului produce progesteron si estradiol. Progesteronul determina schimbarea brusca a mucusului care apare imediat dupa ovulatie si defineste sindromul de Vârf.
De asemenea, progesteronul pregateste endometrul, pregatit anterior de estrogen, pentru implantarea ovulului fertilizat.
În absenta sarcinii, producerea de estradiol si progesteron începe sa scada la aproximativ 7 zile dupa ovulatie iar aceasta determina desprinderea endometrului sub forma sângerarii menstruale 11-16 zile dupa ovulatie.
Just me-poze cu je
Maria
diaconmaria spune:
Estrogenii reprezinta un grup de hormoni sexuali feminini, secretati in principal de ovare, care stimuleaza dezvoltarea caracterelor secundare feminine si regleaza ciclul menstrual. Cel mai important reprezentant este estradiolul, care este cel mai potent hormon estrogen natural, produs in special de ovare si de placenta ( in timpul sarcinii) si, in cantitati mai mici de glandele adrenale si de testicule. Dozarea estradiolului seric este un index important pentru evaluarea unei varietati de disfunctii ale ciclului menstrual cum ar fi pubertatea precoce sau intarziata la fete, si amenoreea primara si secundara, precum si menaopauza la femei. In caz de infertilitate, dozarea estradiolului seric este utila pentru monitorizarea inductiei ovulatiei consecutiva tratamentului cu, de exemplu, citrat de clomifen, LH-releasing-hormone (LH-RH) sau gonadotropine exogene. In timpul hiperstimularii ovarelor pentru fertilizarea in vitro, concentratia serica a estradiolului este in mod normal monitorizata zilnic pentru admiistrarea optima a hCG si a colectiei de oocite.
Just me-poze cu je
Maria
diaconmaria spune:
Nu e nimenii?????
Vad ca in seara asta e randul meu sa vb singuricaaa....
Deci...dupa cum spuneam...
Just me-poze cu je
Maria
Gabitza1977 spune:
Mariuca, sunt eu, dar in curand ma bag la somnic.
Noapte buna!
http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
30+ cu Denis Stefan
lalala13 spune:
io io...va bantui la ora asta...interesant ce ai scris maria..mai ales ca ma privste direct!!
somnic usor si la toata lumea!
my somebody....
CrisaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnnaBaby Arde am uitat sa-ti spun ca si eu am predat timp de 2 ani, dar la liceu, elevii mei erau mai inalti decat mine...insa nu-mi mai trebuie invatamant cat oi trai...mi-am dat deful si gata, la revedere... |
Mai bine la gradinita cu copilasii plangand decat cu calaii aia de liceu, vorbind ca birjarii si ...vai de capul meu doar ce-mi aduc aminte si mi se face parul maciuca.
In anul 3 de facultate am fost nevoiti sa mergem la liceu sa asistam la ore(cred ca 40 era norma!) si o colega de facultate a ales dupa lista liceul la care a invatat ea(liceul Rosetti de chimie).
Am ajuns acolo si surpriza a fost ca, coordonatoarea noastra era fosta ei diriginta, profa de chimie si ea. Am asistat la vreo 10 ore , a 9-a a 10-a a 11-a si a 12-a..apoi doamna ne-a intrebat pe noi 4 daca vrem sa predam pina la 40 de ore in locul ei. Oricum trebuia sa facem si 3 ore de predare ...asa ca am acceptat. Nu va spun ce a urmat dar am zis ca nu ma mai fac profa, desi asta mi-am dorit mereu intai de rusa apoi de chimie. Eu mi-am ales a 10-a si a 12-a ca sa predau chimie organica, anorganica nu mi-a placut(Desi in final am ales anorganica, pe anorganica am lucrarea de diploma:))))))..vreti sa va spun titlul? Combinatii complexe cu compusi heterociclici cu azot!!! poate nu puteati dormi la noapte daca nu stiati..de-aia v-am spus..
Bai..ce obraznici , ce tupeu cata dezordine..o doamne parca noi nu eram asa de tupeisti si obraznici.
Faza cea mai dura a fost ca am dat lucrari si tezeee!!! Am corectat ca la facultate. Adica cea mai mare nota era 7:)))))
Daca era dupa noi lasam trei sferturi corijenti.Si a venit doamna si a inceput sa ne spuna..asta trebuie sa treaca pentru ca tac-su sponsorizeaza nu stiu ce la scoala, ala ma-sa e profa in scoala nu puteti sa-mi afaceti asa ceva...altul nu stiu ce mai avea..si am zis bai nene daca asta e scoala eu renunt la ideea de a mai face invatamant.Si am renuntat.
Asa ca mai bine cu urlatoriiiiii , ce dulci sant cand iti spun ''doamnaaaa eu vleau la pistal...ca tant ..nav''...adica bolnav ...uiii ce scumpi sant!!!!
Hai ca tre sa ma urc pe ''sa'' ca fuge ovulatia:)))))))) va ''vad'' maine!!!!!!!!
Va pupic sa aveti o dimineata placuta!!!
Crisa
http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png