Aspirante cu vechime "medie" (11)
Raspunsuri - Pagina 2
Gabitza1977 spune:
'neatza fetele!
ce faceti?
offf...ce urat e afara!!!!
http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
30+ cu Denis Stefan
diaconmaria spune:
'Neata si de la mine
Gabitzule si la mine e foarte urat si e frig
Sunt 11 grade afara...
...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je
Maria
bulinanico79 spune:
diaconmaria multumesc pt info...m-am mai luminat si eu un pic.
In legatura cu ce spui tu in mesajul cu clamydia...asa e treaba: cu Ig sunt notati anticorpii dar nu mai stiu sa-ti spun care este diferenta intre IgA, IgM sau IgG...eu stiam ca daca iti iese absent bacteria respectiva dar pozitiv unul dinte acesti Ig...inseamna ca ai avut boala si s-au format anticorpii pt boala respectiva....deci din ce spuneai tu ulterior reiese acelasi lucru, astfel ca ....da-i inainte ca nu e nimic grav.
Iti tin pumnii pt inseminare. Eram curioasa daca tratamentul cu Menopur ti-a creeat ceva neplaceri. Si schema mea de tratament in vederea inseminarii este tot cu Menopur si Pregnyl, doar ca mie mi-a zis sa fac 2 injectii de Menopur pe zi. Deocamdata asteptam...
asteptam bebe din februarie 2005
monica_dicut spune:
CE fac fetele?
Stie cineva ceva de ancadragoman? Ca n-am mai vazut-o de ceva timp.
la toata lumea.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
bulinanico79 spune:
am uitat sa spun si eu frumos Buna dimineata...ce maniere
toate fetele...hai la cafea...
asteptam bebe din februarie 2005
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut CE fac fetele? Stie cineva ceva de ancadragoman? Ca n-am mai vazut-o de ceva timp. la toata lumea. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Aici sunt..citesc dar am f putin timp liber,pe 24 intru in concediu si am f multe de terminat si de predat la munca.Ce faci?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
diaconmaria spune:
citat din mesajul lui bulinanico79 Iti tin pumnii pt inseminare. Eram curioasa daca tratamentul cu Menopur ti-a creeat ceva neplaceri. Si schema mea de tratament in vederea inseminarii este tot cu Menopur si Pregnyl, doar ca mie mi-a zis sa fac 2 injectii de Menopur pe zi. Deocamdata asteptam... asteptam bebe din februarie 2005 |
Nico, eu fac o sg injectie seara la aceeasi ora dar in doza dubla...adik 2 fiole de medicament dizolvate intr-o fiola de solvent...Nu am nimik nici o reactie adversa...doar o stare de anxietate si nervozitate mai accentuata, dar daca stau bine sa ma gandesc astea le am oricum
Monicule, Iesi mama de acolo..dau o , dar doar daca iesi
Just me-poze cu je
Maria
monica_dicut spune:
Ies, ca sa nu racesc . Cafeluta io nu beau dar oricum mercic, primesc insa un ceai.
anca
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
diaconmaria spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Ies, ca sa nu racesc . Cafeluta io nu beau dar oricum mercic, primesc insa un ceai. anca POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Monica nici eu nu beau dar iti dau o ciocolata calda poat te mai incalzesti
Just me-poze cu je
Maria
maryb spune:
ce fac fetele pe vremea asta urata ?
eu stau acasa si lenevesc, m-am trezit, am papat cu sotul meu apoi mi-am facut o cafeluta si m-am urcat in varful patului cu laptopul in brate.
monicuta, un mare si special pentru tine. Asa te-as imbratisa daca ai fi langa mine acum.... chiar si virtual.
gabitza, sunt bine, multumesc ...ma pregatesc de nunta, abia astept sa scap si de wek-end-ul asta care va fi tare obositor, apoi sa ma apuc sa termin cumparaturile pentru bebe si apoi sa-l asteptam pe micut. inca nu-mi vine sa cred ca mai este asa putin si se apropie momentul in care o sa-mi tin puiutul mic in brate Ma rog sa fie sanatos, atat imi doresc.
crisuta, sper sa vii cu o veste minunata cand va fi timpul sa faci un testisor si sa gasesti pe el cele II magice. si spor la treaba.
diaconmaria, bafta multa cu inseminarea, Doamne Ajuta sa reuseasca si sa vina un bebe la tine in burtica.
marynik, ce mai faci draga mea ? mai da si tu un semn de viata
annababy, vazut si eu poze cu ariciul tau, este o scumpete, sa fie sanatoasa si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de ea. pup]
blanche, oanaiacovita, arde, bulinanico, ancadragoman
maryb 33+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 7 sapt