Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)
Raspunsuri - Pagina 9

brianamica spune:
 Si acum sa va spun cu gradinita....duap 2 zile a ineput sa ne curga nasul...dupa alte 2 zile am inceput sa tusim, iar dupa alte zile, adica ieri, am vomat la greu de am zis ca are copilu enterocolita !
Nu a mancat nimic alaltaieri si ieri juma de zi, si ceaiul il voma si se tinea cu mainile de burtica. Doar diareea lipsea din peisaj !
Astazi a fost mai bine, am luat metroclopramid , debridat si ceai ...si acum mancam regim,  nu mai vomam si suntem si vesele !
Luni reincepem gradinita !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE  
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Tethys spune:

Da Valy, este vorba despre incredintarea copilului! Si da, la iesirea din tara cu copilul, daca ai hotararea judecatoreasca de incredintare minor definitiva si irevocabila, nu mai ai nevoie de nimic altceva, de nici un fel de acord de-al tatalui! Doar tatal va avea nevoie de acordul tau 
, daca va dori sa-l scoata din tara... Sa inteleg, ca tu nu ai terminat procesul? Sau doar, nu ai fost sa-ti legalizezi hotararea, s-o faci definitiva si irevocabila?
Legat de optionale... noua, educatoarea ne-a zis ca-s prea mici pentru ele (engleza, dans)... si, i-am inscris doar la revista "Pippo", o revista pt. copii... atat...
 -am copilasii care au fost bolnaviori (David, Ana) si incep sa se faca bine, cat si pe cei inca bolnaviori (Codruta) ca sa se faca bine cat mai repede!
 la toate fetele... pe mai tarziu...
 "Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta:   ''Nu rani niciodata pe nimeni.''  " - autor: Denis Breeze .  - eu completez:  ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!! 

valcampan spune:
 Nu am terminat procesul de incredintare . Sa inteleg ca dupa terminarea procesului va trebui sa legalizez hotarirea judecatoreasca si atit ? Nu trebuie sa astept un anumit termen pina voi putea avea hotarirea definitiva ? (ma gindeam ca normal trebuie sa aibe si el dreptul sa faca apel in instanta o perioada ). Oricum voi pleca cu David in vara anului viitor cred ca pina atunci se va rezolva.
David e un dulce dar se poarta ca un haiduc de la un timp. Adica tipa din orice, ride zgomots e o adevarata galagie in casa. Ii turuie gurita mereu era prea multa liniste si s-a decis omletul meu sa se desfasoare. 
Oricum e tare bine sa fii mama chiar si singura.
Ma duc la somn. Noapte buna !

Tethys spune:

Scuze Valy, ca-ti raspund abia acum... dar, incepui si eu scoala 
... fac un master... tre' sa-mi schimb specializarea 
...
Deci, in momentul in care finalizezi procesul, iti vine acasa o copie dupa sentinta judecatoreasca pe care trebuie s-o legalizezi dupa 15 zile de la primirea ei... data postei adica... Acele 15 zile reprezinta recursul... pentru el, daca vrea sa zica ceva... apelul lui in instanta... sau pentru tine, daca ai dovezi noi care ar putea schimba sentinta, in momentul in care observi ca nu-i bine ceva 
... etc. ... Deci, este un termen de 15 zile de la pronuntarea sentintei... Mai bine zis, 15 zile de la comunicarea sentintei catre voi!
Acum, toate chestiile astea depind si de organizarea fiecarui tribunal in parte... a orasului din care esti (unde ai procesul)... parca mai povestisem eu ceva pe aici (am depus cererea respectiva inainte de acel termen, pt. ca mi s-a spus ca, oricum dureaza o saptamana procesarea ei si ating numai bine acel termen de 15 zile, bla-bla-bla)... Daca mai ai nevoie si de alte informatii si te pot ajuta... cu mare placere... ma poti intreba 
...
Dar, tu, cum de nu ai reusit sa finalizezi procesul pana acum?!? Un an, e destul de mult... eu, deja ajunsesem la juma' de an... si intrasem in panica, ca nu se mai termina 
... In sfarsit, reusii sa finalizez totul in 9 luni 
... cu stressul de rigoare, bineinteles...
Aaaa... sa stii ca, fara legalizare, copia sentintei pe care o vei primi (cand vei termina) nu are nici o valoare! Deci, sa fii atenta s-o legalizezi ca definitiva si irevocabila! Succes!!! 
.
 "Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta:   ''Nu rani niciodata pe nimeni.''  " - autor: Denis Breeze .  - eu completez:  ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!! 

nicoll_mada spune:
 Neata fetele!Haideti la cfeluta ca e calda si buna!!!
Briana speram ca acum sunteti bine sanatoase si ca sunteti la gradi pline de veselie!
Vali va pupam si pe voi,sa terminati cat mai repede problemele legate de custodie;nu e usor sa stai tot timpul cu gandul ca mai poate apare ceva!
Cryna ce faceti mami?Pozne ceva la orizont?

Noi azi nu am mers la gradi,ieri iar mi-a facut febra Codruta,in jur de 38,pana seara nu mai avea,dar am zis ca e mai bine sa ia azi o pauza.Si Stefi tuseste de mama focului,dar fara febra.
Maine sper sa fie ok si sa putem merge la gradi.In rest ...am reusit sa termin curatenia.Dar am frecat cu Biocarpet la covaore...de parca si acum mana o ia singura stanga-dreapta...am zis ca la iarna doar daca va fi zapada de 1m le mai scot afara.
Va pup fetili si o saptamana buna,buna!
nicoll_mada  
 Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si 
 Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Tethys spune:

Multam de 
 Nicoll! Buna, buna 
! Uram multa sanatate mandrutelor tale 
! Le dam 
 -icei ca sa se faca bine cat mai repede! Felicitari pentru terminarea curateniei 
!
Hmmmhhh... pozne de-ale lui Robert, mai putintel 
... pun o "perluta" 
 de-a lui...
Din ciclul "Robert si bunica-su", de aseara...
Deci, s-a dus bunica-su sa faca baie... siii... cum o facea cam zgomotos 
, se duce Robert la baie, si-i bate in usa zicandu-i, certator: "B'oscoiule (broscoi adica) de ce faci asa?!? Ce tot iei apa ceia in gu'a (gura adica)?!? Ce faci galagie?!?"... siii... dai batai in usa 
... sa-nceteze cu  galagia 
...
 la toate... pe mai tarziu...

Tethys spune:

Mey, hai ca-mi adusei aminte despre ce mi-a povestit educatoarea, ca a patit cu Robert, cand a incercat sa-l pedepseasca zilele trecute 
... Cica, l-a pus sa stea la colt... ea intorcandu-se la copii, la activitatile lor... si, peste vreo doua minutzele, se uita la Robert sa vada daca s-a mai cumintit 
... Ei, ash! Ia-l de unde nu-i 
! Cica, l-a gasit pe sub catedra, tavalindu-se pe jos 
... si, l-a ridicat de jos, ca-i era mila de mine 
, ca-i spal hainutele, bla-bla-bla... Ete na! Mai pedepseste-l daca poti 
... offf, offf, offf... hmmhhh, hmmmhhh...
Iar, azi, am primit din nou reclamatiile de rigoare: s-a apucat iar sa loveasca copii 
, sa se cocoate pe mese, etc. ... 
... Si doar, il mai potolisem... ntzzz, ntzzz... O luam de la capat 
! Si mai e si-n faza lui "NU"! 

... In fiecare dimineata, ii tot repet: cand intram in clasa saluti pe d-na... raspunsul lui: nu v'eau 
! Cand l-am luat, azi la pranz, la schimbat era si un tatic cu fetita, din grupa lui Robert, bineinteles... Si, am inceput amandoi sa-i facem "instructie" lui Robert, sa nu mai loveasca copii, bla-bla-bla... raspunsul lui: nu v'eau! 
... Pe taticul respectiv l-a busit rasul... asa de ferm era Robert in raspunsuri 
... cu acest "nu v'eau" al lui... bla-bla-bla... si iarasi offfffffffffffff... 
...

Tethys spune:

Feteleee... unde ati disparut?!? 
...
Hai sa va pun o "perluta" de-a lui Robert, fresh... de azi dupa-amiaza...
Deci, pt. ca a dat frigul 
... in timp ce Robert isi facea somnul de pranz, eu mi-am "tras" un halat de casa... de ala mai grosut, de purtat toamna-iarna-primavara, cand ii rece... Siii... se trezeste Robert, se uita la mine... siii... ma apostrofeaza, contrariat: "Mama! Ce ti-ai pus cea'ceaful (cearshaf adica) asta pe tine?!?" 
. Ete na! Ce m-o palit, adica, sa ma intzolesc cu cearshaful... 
... Pe urma, o primit el si explicatiile de rigoare... ca-i capot, halat de casa, bla-bla-bla 
... hmmhhh, hmmmhhh...

nicoll_mada spune:
 Salutare fetele!!!Ce faceti,vremea urata va tine departe si de calculator?Haideti mai intrati si mai dati-ne si noua ceva noutati despre voi!
Cryna zi asa ai pus cearceaful pe tine
Oare ce va urma sa mai imbraci?Il pupam pe poznas,dar si pe mamica!
Despre noi ce sa va zic?Ieri am ajuns la dna dr.M-a sunat maica-mea pe la 15.30 ca s-a trezit Codri si i-a zis ca e cam frig.Luandu-i temperatura avea 38 si era clar ca vor urma frisoanele.Am plecat strangand din mers ce aveam pe la munca si intr-o ora juma' eram cu ea in cabinet.Infectie in gat
Antibiotic,antitermic si fara gradi toata saptamana.Iar pt pitica marirea dozei de medicam.Eu ii dadeam cam cat ii dadeam si Codrutei la aceeasi varsta,dar Stefi are mai multe kg.Speram sa scapam repede,sunt cheauna din cauza trezitului din 4 in 4 ore.
Gravidutele ce mai fac,cum se mai simt?Dar mamicile cu BB2 mai mici?
Cam atat pt mom,va pup si ne vedem mai tarziu!
nicoll_mada  
 Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si 
 Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Tethys spune:

'Neata fetelor! Haideti la 
!!!
No, se pare ca tot eu bantui pe aici 
!!! Hmmmhhh... eiii, poate nu degeaba m-o fi facut frate-miu "shuie" aseara 
, cand pe la 21.00, eu va scriam perluta lui Robert 
... iar, voi nik, nik 
... eeeee... o sa-mi iau jucariile si plec, daca nu va aratati 
!!!
Deci, azi dimineata, Robert fu in toane mai bune 
... Am reusit sa-l conving s-o salute pe d-na... l-am "santajat" 
, ca nu-l mai las sa vada Scooby-Doo (desene animate), daca nu se poarta frumos la gradi... Si, a avut singur, initiativa de a saluta 
... Sper sa fie mai bine si sa scapam de reclamatii!!! Sa se potoleasca si sa nu mai loveasca copii! Off, off, off...
No, acum va las... 
 la toate... pe mai tarziu 
...