Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata!Ieri am lipsit de la prezenta,dar am fost plimbareata cu serviciul...Acum gata cafeaua si ete va invit!
Anis ma bucur ca va place la gradi si mai tare ma bucur ca tu si micuta sunteti bine!Tinem pumnii sa fie bine si mai departe!
Briana sper sa va acomodati si voi la gradi cat mai repede,cat despre ochisori nu stiu ce sa zic,sper sa fie doar ceva temporar!
Cryna la mamica si baiat!
Noi...iar calcam in strachini.Cred ca de la antibiotic i-au iesit ceva afte in gurita Codrutei,e mai sensibila.Pe cerul gurii sunt situate si o deranjeaza la mancat,spune ca o doare.Dam cu Citrolyn si Corsodil si mi-a zis dna dr sa luam si niste Sanastol.Offf...
In rest am casa cu sus-n jos,a venit mesterul sa-mi faca glafurile dupa ce am schimbat geamurile si imi vine sa de cata dezordine este.Sper ca azi sau maine cel tarziu sa termine.
Va pup Fetele si o zi buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Nicoll, multam de cafeluta! -am pe Codruta, ca sa-i treaca aftele cat mai repedeee si sa se insanatoseasca cat mai rapid! Offf, mititica ...
Succes la terminatul curateniei in casa! Spor la treaba! la toate trei gagicile !
Briana, succes la gradi si multa bafta in a gasi un oftalmolog bun ! Eu nu-s din Bucuresti... asa ca, nu te pot ajuta ...
Marami, ai disparut??? Nu vrei sa ne povestesti despre cum fu cu aniversarile?!? .

Hmmmhhh... despre noi... ceva mai bine... Adica, am fost la consultul cardiologic , cel de la sase luni (din primavara pana acum is 6 luni ... mai, ce repede trece timpul )... si, e totul bine. Zgomotul de la inimioara lui Robert s-a mai diminuat un pic (de la 3 la 2). Ramanem sub observatie... totusi ... facem eco-Dopplerul la anul...
Iar, acusi - acusi (16.30), tre'sa ma duc la sedinta cu parintii... sa vedem ce-o fi ...

la toate fetele... pe mai tarziu...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Cryna bravo pt rezultatele la control,sa scapatu definitiv la anul de probleme!Bafta la sedinta!
Cat despre ajutorul gagicilor mele....nu vrei sa sti ce a fost la noi aseara.Codri plangea ca o dor aftele,Stefi plangea ca ies dinti masele...imi venea sa ma tot duuuuc!!!Niciodata nu am auzit atata planset in casa si unde mai pui ca era si simultan
Cristiana chiar asa,ce faci muma?Nici un semn pe la noi?

MMN

Mergi la inceput

Offf, Nicoll... saraca de tine . Poate in seara asta, ai niroc si scapi cu ceva liniste! Offf, offf, offf... la toate trei si va tin pumnii sa treceti repede peste perioada asta plangacioasa!!!

Hmmmhhh... in general, sedinta a decurs bine... pana am pus eu in discutie metoda "amenintarii cu bataia" ... S-a cam otarat d-na ... Sper sa nu existe repercursiuni negative asupra copilului meu ... ca sa ajung sa-l retrag, in caz de ceva... hmmhhh, hmmmhhh... Am fost cam putini parinti... nici jumate din cati ar trebui... din 34 de copii, au fost vreo 12 parinti... Nici unul nu s-a bagat in discutie... doar o singura mamica si-a dat cu parerea (a dat un sfat adica), cand am fost "intrebata" de d-na cam ce alte metode as cunoaste eu ... Deci, nu prea cred ca am avut "sorti de izbanda"... Acum, voi vedea pe parcurs ce se va mai intampla...
Si noua ne-a dat un chestionar de completat, parca Laura zicea de asa ceva... iar, la aspecte negative ale activitatii in gradinita, am trecut "folosirea amenintarii cu bataia cand se fac obraznicii" ... si, ca remediu al activitatii in gradinita (al imbunatatirii) am trecut: "gasirea altor metode decat cea de mai sus" ... Hmmhhh... chiar daca nu s-au semnat chestionarele... al meu il va ghici in mod sigur ... doar eu is aia care "am facut gat" cu asa ceva ... Deci, inca un motiv sa-mi "ridic in cap" educatoarea ... Eu sper sa nu se "razbune" pe Robert... si sa-l trateze urat ... Oooo... si la intrebarea legata de, ce fel de relatie (colaborare- nu-mi mai aduc aminte exact cuvantul folosit in chestionar) avem cu personalul gradinitei, educatoarele... eu am raspuns - "buna"... alte mamici, am vazut ca, au trecut "foarte buna" ... Deci... in mod clar... n-o sa ne mai "inghita" ...
Mde... a la fine... m-a intrebat daca-i singurul copil ... si, cand i-am zis ca da, a cam mormait ceva de genul: "se vede..." . Adica, cam face ce vrea el... hmmmhhh... E adevarat, ca-l cam alint... dar, nu face chiar numai ce vrea el! Cica, sa nu-l las acasa sa faca ca la gradi... si... i-am ca nu-l las... normal... Dar, acasa e altceva... off, off, off... Nici nu stiu ce sa mai zic ... Oricum, lui Robert ii repet mereu, insistent, dojenitor cateodata chiar, ca trebuie sa fie cuminte la gradi, sa asculte de d-na, etc. ... Dar, degeaba... mai avem de lucru la capitolul asta ! Muuult se pare! Si trebuie sa rezolvam cat mai repede... ca d-na n-are rabdare ...
Hai c-am scris destul ... va las sa cititi...

la toate. Noapte buna.

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

brianamica..si sa nu fi dat tu un telf!?? Imi vine sa te mananc..

*** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neata!
decofeinizata sa poata si Anis sa bea cu noi....

Pai... sa incep cu aniversarile....nimic spectaculos, fie mea si-o tinut ziua la cabanuta cu prietenii, mai exact in curte, facura un foc mare, au stat ca pensionarii pana am plecat noi, adica eu cu husbandul si pitica, sa nu mai spun ca am coborat pe jos de acolo, ca nu era current si a trebuit sa las masina sa aiba o sursa de zdandtuiala. Asta a fost sambata noapte, iar luni am stat sa adun de prin casa ca marti au venit mesterii sa monteze centrala. Aseara am reusit sa aduc casa pe linia de plutire. E asa cald si bine ca nu-mi vine sa mai ies din casa, da no....Uffff, am visat asa de urat dimineata, ca m-am trezit plangand, cazuse Oana nu stiu cum si nu stiu unde dar o auzeam ca ma striga de sub pamant si se vedea o bucata de drum lasata nu stiam cum a ajuns acolo, pe unde sa intru dupa ea, cum sa o scot si ma rugam si ma certam cu Dumnezeu si ii spuneam ca daca imi ia copilul imi si mintile si nu o sa mai fiu stapana pe reactiile mele si o sa ma piarda si pe mine offfff..... a fost doar un vis, eram pe jumatate trezita si cautam solutii si imi venea sa ma dau cu capu de peretii cum de nu mi-a trecut prin minte sa sun la 112

Va pup pe toate si le doresc sanatate puilor vostri, ne citim mai tarziu

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Cristiana buna si decofeinizata,multam mult!Am citit de aniversarea fetei,dar de a voastra nici un cuvintel?Nici o cina romantica,nimic?Sau e secret?Felicitari ca ati terminat cu casa,din punctul vostru de vedere poate veni iarna,nu?
Cryna deci asa,se pare ca sunteti incondeiati?Eu sper ca dna voastra sa poata inteleaga problema ridicata de tine si nici sa nu intre in discutie repercursiuni la adresa lui Robert.Dar noi stim ca tu ai baiat descurcaret si imediat ii explica doamnei ce si cum.
Noi azi ne-am gandit sa mai plangem putin la gradi,ca de era prea frumosfara.Dar a tacut repede,pana sa ies eu din gradinita.Aseara a fost ceva mai bine,doar Codruta a fost ceva mai maraita din cauza siropului cu care o badijonez in gurita;ustura putin.
Va pup fetele si week-end placut!

MMN

Mergi la inceput

... pe fuga...

Deci... azi la gradinita...
Dimineata, parea cam "deranjata" d-na de prezenta mea ... Adica, ramasese stabilit, de ieri dupa-amiaza, sa semnam procesul verbal al participarii la sedinta azi-dimineata... In momentul in care m-am oprit ca sa ma duc la ea la catedra... ca sa semnez... m-a intrebat usor contrariata: "care-i problema"... bla-bla-bla ...
Acum la pranz, am avut parte de-o surpriza din partea lui Robert: l-am luat pisat de la gradinita ! E prima data cand se intampla... Descusandu-l, am aflat ( adica am inteles) cam urmatoarele de la el: ca d-na n-a vrut sa-l duca la baie, pt. ca ea are treaba si sa se duca singur! Normal ca el nu s-a dus... si, ca urmare, l-am luat pisat! O fi asta vreo metoda pedagogica de a invata copii de 3 ani sa se descurce singuri, sa invete a merge singuri la baie?!? . Sau, o fi avut d-na ceva cu Robert de nu l-a dus? Caci, cand l-am luat de la gradi, mai era un copilas, care atunci s-a scapat pe el, a inceput sa planga... iar, d-na l-a dus la baie sa termine ceea ce incepuse a face in pantalon ... Mey, eu sper ca nu voi incepe sa devin paranoica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Hei in sfirsit pot sa mai intru si eu pe aici. Asta pentru ca sunt in perioada de preaviz si mi-au luat deja colegii din teancul de acte de care ma ocupam pina acum .Saptamina asta chiar am reusit sa plec la ora 5 dupa amiaza de la birou, deja ma simt alt om. Imi schimb serviciul mi-am gasit ceva mai aproape de casa in zona Unirii voi face maxim 40 de minute pe drum (fata de 2 ore cite faceam pina Otopeni). Imi vine sa ma bucur dar nu prea ma inghesui sa vad ce voi avea la noul job, daca am fost inspirata in alegere.
Cit despre David a mai avut o tentativa de raceala si iar l-am tinut acasa iar de joi a mers la gradinita, sper sa nu mai raceasca si a treia oara. Ii place tare mult, e incintat, a inceput sa vrea sa invete poezii. Repeta dupa ce ii spune mama fiecare rind din poezie deocamdata dar e si asta un progres pina acum nu vroia.
Vroiam sa va intreb daca voi v-ati inscris copii la optionale ? Adica muzica, engleza, dans. Mie mi se pare ca e prea devreme pentru asta, l-am inscris dar cred ca luna viitoare am sa renunt.
Cryna pe tine vroiam sa te felicit pentru hotarirea judecatoareasca. spune-mi te rog este vorba de decizia de incredintare a copilului ? Intreb pentru ca si eu am inceput procesul asta de un an si nu s-a finalizat. Am auzit de alte mamici ca au avut totusi de acordul tatalui pentru a putea pleca cu copilul din tara desi eu stiu ca este necesara numai hotarirea definitiva si irevocabila. Pe site-ul politiei de frontiera asa scrie. Intreb pentru ca nu stiu ce ma asteapta, as vrea la anul sa plec cu copilul in concediu peste hotare iar taica'su stiu sigur ca nu-mi va da acordul. Sper sa am nevoie doar de hotarirea judecatoreasca si atit.
Mai am un sfert de ora si plec acasa la copil ce bine imi pare. Week-end placut mamici, copii, tatici si alte rubedenii...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anis

brianamica..si sa nu fi dat tu un telf!?? Imi vine sa te mananc..

*** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Ai perfecta dreptate...am fost magaritza ! dar sincer....mi-a fost asa....stiam ca esti cu BB in burtica...hmmm...acu imi pare rau ! Am fost de 3 ori in Breaza in decursul unei saptamani. Poti sa ma certi..ce sa zic !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput